Idomus konkursas....
as irgi pritariu nuomonei, kad valgyti "srekus", "princeses" yra ziauroka.. Kaip ir tortus su nuotraukom....
nors dukra issirinko gimtadenio torta Sreka Nebuvau labai laiminga, bet ka jau daryti... Vaikams patinka....
Pati nevalgyciau, bet cia konkuras "Pietus mazyliams".... Ir dziaugiuosi mamu isradingumu. TIkiuosi, kad ne tik per konkursus jos taip palepina savo mazylius...
man "skaniausias" kol kas sis patiekalas
QUOTE(Džinė @ 2009 11 15, 20:28)
ai, parašiau, po to pagalvojau, gal nekorekiška moderatorei kritikuoti
tiesiog pamąsčiau, kad tokio apdegusio sparnelio savo mažei neduočiau
na, soriukas
na, soriukas
tai nieko tik aš spaudžiu atsakyt o man tuščia žinutė neponial , ogi žiūriu jos jau nėra bet blogai kad negali laisvai pasisakyt?
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 11 15, 19:30)
Idomus konkursas....
as irgi pritariu nuomonei, kad valgyti "srekus", "princeses" yra ziauroka.. Kaip ir tortus su nuotraukom....
nors dukra issirinko gimtadenio torta Sreka Nebuvau labai laiminga, bet ka jau daryti... Vaikams patinka....
Pati nevalgyciau, bet cia konkuras "Pietus mazyliams".... Ir dziaugiuosi mamu isradingumu. TIkiuosi, kad ne tik per konkursus jos taip palepina savo mazylius...
sita as jau gaminau mano mazius morkytes sukirto su ryziais, mesytes nelabai jis megejas, bet patiko mazos morkytes jam labai
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 11 15, 20:30)
man irgi
Blynai yra iš tokių patiekalų, kurie tinka tiek pusryčiams, tiek pietus, tiek vakarienei.
Gėrimas netrukdo, gi nėra TIK gėrimas, jis šalia patiekalo.
QUOTE(Džinė @ 2009 11 15, 21:28)
ai, parašiau, po to pagalvojau, gal nekorekiška moderatorei kritikuoti
nu aš ir gal neduočiau,bet ir pati nevalgau, nulupu skūrą,o foto nuogi sparneliai nekaip atrodytų jaučiu
QUOTE(Rustė @ 2009 11 15, 22:25)
tai reiškias gali būt tiek desertas, tiek sriuba šalia pagrindinio patiekalo?
QUOTE(marbela @ 2009 11 15, 21:35)
nu aš ir gal neduočiau,bet ir pati nevalgau, nulupu skūrą,o foto nuogi sparneliai nekaip atrodytų jaučiu
na sriuba gal labiau tiktų
aprašyme neminima, kad tik antrasis patiekalas
konkurse dalyvauja ir TIK sriuba, ir TIK antrieji patiekalai.
ne visi vaikai valgo abu patiekalus, būna tik sriubą mėgsta/tą dieną nori, būna antro dvi porcijas suvalgo.
QUOTE(Lera @ 2009 11 15, 19:58)
wow, norėt daug galima prašom parodyt pavyzdį pirmai
bet jau tikrai etatines visu galu meistres per visas temas "kritiką" užsiima o kai prašai parodyk ką moki TU , nerodo kažkodėl
bet jau tikrai etatines visu galu meistres per visas temas "kritiką" užsiima o kai prašai parodyk ką moki TU , nerodo kažkodėl
deja,nėra galimybės rodyti pvz,kodėl-nesiplėsiu
ir ką man dabar,nu neskainiai atrodo tas sudeges sparnelis ir ką,kad jūs bijot krtikos,turiu bijot pasakyt nuomonę-ogis vajeckau,įsižeis konkursas yra konkursas,ir jeigu man tai nepatinka,neprivalau sakyt kad patinka
nors tam patiekale viskas ten yra gerai,ir skanu ir sveika,nu tik tik sudegęs sparnelis bet tai tėra mano nuomonė
Del sudegusio sparnelio sutinku - jis tikrai sudeges..... Tokio nei vaikui duociau,nei pati valgyciau - nebent nulupus ta degesi.....
ir kaip forokonkursui (visgi, cia konkursas ), tokios nuotraukos nedeciau dar yra laiko, galima iskepti is naujo
ir kaip forokonkursui (visgi, cia konkursas ), tokios nuotraukos nedeciau dar yra laiko, galima iskepti is naujo
QUOTE(Rustė @ 2009 11 15, 22:25)
Blynai yra iš tokių patiekalų, kurie tinka tiek pusryčiams, tiek pietus, tiek vakarienei.
beje, ar girdėjote, jog pirma vaikams reikia duoti saldumynus, o tik po to rimtą maistą . Dabar užkrito kas taip mokė, berods, dr. Šimkūnaitė, na, prisiminsiu. Ta prasme, salumynai- kategoriškai ne po pietų, geriau jau prieš pietus arba, jei pakankamai sotūs ir sveiki ( ten nuotraukoje ir obuoliuko yra ir pieno)- vietoj pietų