Įkraunama...
Įkraunama...

Receptų konkursas „Pietūs mažiesiems“

Idomus konkursas....
as irgi pritariu nuomonei, kad valgyti "srekus", "princeses" yra ziauroka.. Kaip ir tortus su nuotraukom....
nors dukra issirinko gimtadenio torta Sreka blush2.gif Nebuvau labai laiminga, bet ka jau daryti... Vaikams patinka....
Pati nevalgyciau, bet cia konkuras "Pietus mazyliams".... Ir dziaugiuosi mamu isradingumu. TIkiuosi, kad ne tik per konkursus jos taip palepina savo mazylius...

man "skaniausias" kol kas sis patiekalas

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Džinė @ 2009 11 15, 20:28)
ai, parašiau, po to pagalvojau, gal nekorekiška moderatorei kritikuoti blush2.gif

tiesiog pamąsčiau, kad tokio apdegusio sparnelio savo mažei neduočiau blush2.gif

na, soriukas ax.gif

tai nieko tik aš spaudžiu atsakyt o man tuščia žinutė biggrin.gif neponial , ogi žiūriu jos jau nėra blink.gif biggrin.gif bet blogai kad negali laisvai pasisakyt? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 11 15, 19:30)
Idomus konkursas....
as irgi pritariu nuomonei, kad valgyti "srekus", "princeses" yra ziauroka.. Kaip ir tortus su nuotraukom....
nors dukra issirinko gimtadenio torta Sreka blush2.gif  Nebuvau labai laiminga, bet ka jau daryti... Vaikams patinka....
Pati nevalgyciau, bet cia konkuras "Pietus mazyliams".... Ir dziaugiuosi mamu isradingumu. TIkiuosi, kad ne tik per konkursus jos taip palepina savo mazylius...

user posted image

sita as jau gaminau thumbup.gif mano mazius morkytes sukirto su ryziais, mesytes nelabai jis megejas, bet patiko mazos morkytes jam labai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 11 15, 20:30)

man irgi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 11 15, 19:04)
o šitas tai sakyčiau desertas,o ne pietūs wink.gif

nu... kaip sukirsčiau dabar... aš ir galėčiau su panašiais 'pietumis' dalyvauti, būtų skanu ir vaikiška... bet nenoriu tokios kritikos biggrin.gif
Atsakyti
Blynai yra iš tokių patiekalų, kurie tinka tiek pusryčiams, tiek pietus, tiek vakarienei.
Gėrimas netrukdo, gi nėra TIK gėrimas, jis šalia patiekalo.
Atsakyti
QUOTE(Džinė @ 2009 11 15, 21:28)
ai, parašiau, po to pagalvojau, gal nekorekiška moderatorei kritikuoti blush2.gif

tiesiog pamąsčiau, kad tokio apdegusio sparnelio savo mažei neduočiau blush2.gif

nu aš ir gal neduočiau,bet ir pati nevalgau, nulupu skūrą,o foto nuogi sparneliai nekaip atrodytų jaučiu g.gif

QUOTE(Rustė @ 2009 11 15, 22:25)

tai reiškias gali būt tiek desertas, tiek sriuba šalia pagrindinio patiekalo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(marbela @ 2009 11 15, 21:35)
nu aš ir gal neduočiau,bet ir pati nevalgau, nulupu skūrą,o foto nuogi sparneliai nekaip atrodytų jaučiu  g.gif 
tai reiškias gali būt tiek desertas, tiek sriuba šalia pagrindinio patiekalo?  g.gif

na sriuba gal labiau tiktų g.gif

aprašyme neminima, kad tik antrasis patiekalas mirksiukas.gif

konkurse dalyvauja ir TIK sriuba, ir TIK antrieji patiekalai.
ne visi vaikai valgo abu patiekalus, būna tik sriubą mėgsta/tą dieną nori, būna antro dvi porcijas suvalgo.
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 11 15, 19:58)
wow, norėt daug galima biggrin.gif prašom parodyt pavyzdį pirmai  biggrin.gif

bet jau tikrai etatines visu galu meistres per visas temas "kritiką" užsiima o kai prašai parodyk ką moki TU , nerodo kažkodėl  g.gif

deja,nėra galimybės rodyti pvz,kodėl-nesiplėsiu wink.gif

ir ką man dabar,nu neskainiai atrodo tas sudeges sparnelis biggrin.gif ir ką,kad jūs bijot krtikos,turiu bijot pasakyt nuomonę-ogis vajeckau,įsižeis doh.gif konkursas yra konkursas,ir jeigu man tai nepatinka,neprivalau sakyt kad patinka biggrin.gif
nors tam patiekale viskas ten yra gerai,ir skanu ir sveika,nu tik tik sudegęs sparnelis doh.gif biggrin.gif bet tai tėra mano nuomonė tongue.gif

Atsakyti
Del sudegusio sparnelio sutinku - jis tikrai sudeges..... ax.gif ax.gif Tokio nei vaikui duociau,nei pati valgyciau - nebent nulupus ta degesi..... ax.gif
ir kaip forokonkursui (visgi, cia konkursas ), tokios nuotraukos nedeciau schmoll.gif schmoll.gif dar yra laiko, galima iskepti is naujo 4u.gif
Atsakyti
šiaip čia prie tos temos mirksiukas.gif geriau perdegęs, nei nedavirtas/nedakeptas. Nu kalbama taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 11 15, 22:25)
Blynai yra iš tokių patiekalų, kurie tinka tiek pusryčiams, tiek pietus, tiek vakarienei.

drinks_cheers.gif beje, ar girdėjote, jog pirma vaikams reikia duoti saldumynus, o tik po to rimtą maistą unsure.gif . Dabar užkrito kas taip mokė, berods, dr. Šimkūnaitė, na, prisiminsiu. Ta prasme, salumynai- kategoriškai ne po pietų, geriau jau prieš pietus arba, jei pakankamai sotūs ir sveiki ( ten nuotraukoje ir obuoliuko yra ir pieno)- vietoj pietų ax.gif
Atsakyti