Įkraunama...
Įkraunama...

Receptų konkursas „Pietūs mažiesiems“

QUOTE(doviile @ 2009 11 15, 15:42)
mano receptas neatsiranda, jei yra netinkamas tureciau gaut kokia zinute? ar nelabai?  atrodo ir viska gerai uzpildziau
Parasikyte Rustei i AZ mirksiukas.gif
Atsakyti
o kada įdėjai ? galbūt ji nepasijungus ir nepatvirtina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(doviile @ 2009 11 15, 16:42)
mano receptas neatsiranda, jei yra netinkamas tureciau gaut kokia zinute? ar nelabai?  atrodo ir viska gerai uzpildziau

biggrin.gif ruste dabar turi palaukt kol kelios foto atsiras patvirtinti nes jei viena patvirtinsi bus aisku kieno doh.gif
Atsakyti
QUOTE(doviile @ 2009 11 15, 16:42)

taigi siandien sekmadienis, gal nebuvo dar prisijungusi Ruste mirksiukas.gif

QUOTE(tamago @ 2009 11 15, 17:11)
biggrin.gif  ruste dabar turi palaukt kol kelios foto atsiras patvirtinti nes jei viena patvirtinsi bus aisku kieno  doh.gif

drinks_cheers.gif doh.gif
Atsakyti
čia atseit drugelis turėjo būt? biggrin.gif
user posted image
o ir sparnelis drugelio vienas nudegęs hihihi.gif
šitas patiekalas niekuom neįpatingas,kiekvienas manau dažnokai tiek grikius verda tiek vištieną kepa savo vaikams smile.gif
mano mergina tai mgsta tiek grikius tiek vištieną thumbup.gif
Papildyta:
tik dabar pastebėjau kad sparneliai su medum įtrinti,naujovė man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(doviile @ 2009 11 15, 15:42)

nebuvo pasiųsta tvirtinimui wink.gif
Atsakyti
liuks bent dvi naujos foto yra
Konkurentė šrekui biggrin.gif man net fainesnė foto nei kad šreko,bent jau vizualiai man šreke per daug to mėlyno fono

user posted image

o kodėl čia tvirtinama su gėrimu? maniau kad tik antri patiekalai? tai jei galima gėrimą,tai bus galima ir desertą ar kaip g.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 11 15, 19:55)
šitas patiekalas niekuom neįpatingas,kiekvienas manau dažnokai tiek grikius verda tiek vištieną kepa savo vaikams smile.gif
mano mergina tai mgsta tiek grikius tiek vištieną thumbup.gif

lotuliukas.gif o tai kuom blynai ypatingi, ar pengasijų file su bulvėm? lotuliukas.gif
manau,kad jei jau čia foto konkursas, tai ir pateikimas turi kažkokios prasmės,gi neprigalvosi įdarytų tigrinių krevečių su ikrais 7 m. vaikui, nors ir šitą jis valgyti gali aišku... bet nebus jau "pigiai ir sveikai galbūt"
bent jau aš balsuojant tai tikrai rinksiuose foto kur bent kokia fantazija parodyta, o ne tik sumesta į lėkštę
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marbela: 15 lapkričio 2009 - 19:03
QUOTE(marbela @ 2009 11 15, 18:59)
liuks bent dvi naujos foto yra
Konkurentė šrekui  biggrin.gif  man net fainesnė foto nei kad šreko,bent jau vizualiai man šreke per daug to mėlyno fono

man šitas daug skaniau atrodo nei šrekas thumbup.gif

o šitas tai sakyčiau desertas,o ne pietūs wink.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(marbela @ 2009 11 15, 19:01)

lotuliukas.gif  o tai kuom blynai ypatingi, ar pengasijų file su bulvėm?  lotuliukas.gif 
manau,kad jei jau čia foto konkursas, tai ir pateikimas turi kažkokios prasmės,gi neprigalvosi įdarytų tikgrinių krevečių su ikrais 7 m. vaikui, nors ir šitą jis valgyti gali aišku... bet nebus jau "pigiai ir sveikai galbūt"

taigi aš ir geruoju sakau,kad niekuom neįpatingas,jokių vikruntasų nėra,ir nereikia biggrin.gif

bet visgi šiam konkurse norėtūsi kažko naujo ir išradingo,o ne tai ką žinome kiekvienas smile.gif
Atsakyti
prasideda visu galu meistriu komentarai doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coliuke: 15 lapkričio 2009 - 19:24
QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 11 15, 19:04)
bet visgi šiam konkurse norėtųsi kažko naujo ir išradingo,o ne tai ką žinome kiekvienas smile.gif

wow, norėt daug galima biggrin.gif prašom parodyt pavyzdį pirmai biggrin.gif

bet jau tikrai etatines visu galu meistres per visas temas "kritiką" užsiima o kai prašai parodyk ką moki TU , nerodo kažkodėl g.gif
Atsakyti
Džinė ką čia išdarinėji? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 11 15, 20:22)
Džinė ką čia išdarinėji? blink.gif

ai, parašiau, po to pagalvojau, gal nekorekiška moderatorei kritikuoti blush2.gif

tiesiog pamąsčiau, kad tokio apdegusio sparnelio savo mažei neduočiau blush2.gif

na, soriukas ax.gif
Atsakyti