Įkraunama...
Įkraunama...

Receptų konkursas „Pietūs mažiesiems“

Sveikinimai prizininkėms 4u.gif

Asmeninės simpatijos - Lera, Sapokliaka, Džinė - jums iškeliavo manieji balsai smile.gif
Atsakyti
o mano simpatijos Viščiukams pievelėje,Sočiosioms valtelėms ir Saldžiam troškiniui 4u.gif
Atsakyti
as balsavau uz lera ir nataliuncik thumbup.gif

sveikinimai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
SVEIKINAME NUGALĖTOJAS!

user posted image

I VIETA - Lera

NEVALGIUKO PIETŪS

user posted image

II VIETA - nataliuncik

Viščiukai pievelėje

user posted image

III VIETA - cezi

Kirmėliukai pievelėje
Atsakyti
bigsmile.gif

ačiū ,ačiū visiems , ačiū man , ačiū mamai , vyrui , močiutei ir likusiems giminiem, ir be abejo ačiū Rustėi bis.gif bis.gif bis.gif

gausiu keptuve cool.gif gera dienos pradžia biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Sveikinu nugalėtojus thumbup.gif

Ačiū už balselius Galiūno pietums...Atrodo gal ir nelabai gražiai (grikiai visą vaizdą gadina doh.gif ), bet tikrai skanu blush2.gif

Lauksim dabar knygelės receptų mirksiukas.gif Praktiškai vien dėl to ir dalyvavau blush2.gif
Atsakyti
Sveikinu nugalėtojas 4u.gif Lera, tave labiausiai nes jau spėjau priprast bigsmile.gif Nataliuncik, kai pamačiau tavo tuos stručius, vos neapalpau nuojuoko biggrin.gif Faina, kad bent vienas iš favoritų laimėjo thumbup.gif
O laiva, super valtelės, gaila balsų pritrūkom ax.gif

Ačiū visoms, o jūsų nemažai, net 31 bigsmile.gif kurios savo balsus atidavėt mano varškėčiams 4u.gif

Nu bet kaip sunervino ta tipo naujokė su savo "jeee! balsavau! už varškėčiu!" mad.gif

O daba ainu žliumbt, bo kepetelnės negavau cry.gif Žliumbsiu trumpai, nes vieną Lera gavo, o jai nieko negaila bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikinimai nugalėtojoms 4u.gif
Atsakyti
OIIII Ninočka geriete tu esi wub.gif iš ryto paverk bus lengviau per diena biggrin.gif bet nežinai ar dar verta ta patelnia tavo ašarų , kai gausiu pasakysiu ar verta biggrin.gif Bet tau irgi mažai liko iki prizines vietos , bet vis ne dugne likai biggrin.gif

dėl tu vištos kojų man jos irgi lb juokingos , kaip kokios prisigėrusios madam hihihi.gif

O naujoke tai ir lieka naujokė kaip iš mėnulio iškritus , matyt galvoja kad temoj reikia parašyt už ką tu balsuoji o paskui kažkas skaičiuos kam koks balsas ar pan biggrin.gif Jei atsiranda vis sukuriančiu nauja tema ( tipo čia atsakymą parašyt nori ) tai aš jau nieko nesistebiu biggrin.gif

koks sutapimas vakar kaip tik valgiem "nevalgiuko pietus" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 09 gruodžio 2009 - 09:09
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 09, 08:59)

Olaiva, super valtelės, gaila balsų pritrūkom ax.gif

labas rytas
Ninna Ricci,na tau labai mazai truko iki virsuneles unsure.gif gal kokiam kitam konkurse visas aplenksi? bigsmile.gif
dekui uz 26 balsus valtelems 4u.gif

na ka,dabar laukiam kaledinio konkurso finalo smile.gif labai jau smalsu,kokius saldesius megsta supermamos
bet jau tie girti visciukai pieveleje lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti