Įkraunama...
Įkraunama...

Receptų konkursas „Pietūs mažiesiems“

QUOTE(erikiuxxx @ 2009 12 08, 16:17)
keista kad naujokei dave brabalsoti g.gif

tai neįmanoma.
Atsakyti
QUOTE(neringiuks @ 2009 12 08, 13:43)
labai gera temele, liuks thumbup.gif , nes kartais  taip sunku ka nors maziui sugalvot liuks
Papildyta:
balsavau uz varsketukus , thumbup.gif

Ilgai galvojai? biggrin.gif
Ar tik ne pacios nuotrauka su tais varskeciais? Negrazu taip schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(neringiuks @ 2009 12 08, 13:43)
labai gera temele, liuks thumbup.gif , nes kartais  taip sunku ka nors maziui sugalvot liuks
Papildyta:
balsavau uz varsketukus , thumbup.gif

Nu jo bigsmile.gif , įdomiai čia g.gif
Atsakyti
Ruste, patikrink g.gif

Blasavau pati už varškėčius, nes patiko doh.gif
Atsakyti
o ryt dar balsuojam,ar jau rezultatus turesim? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Corny @ 2009 12 08, 15:33)
o ryt dar balsuojam,ar jau rezultatus turesim? ax.gif

man atrodo,kad dar balsuoja imtinai iki vidurnakčio, ir po vidurnakčio jau 10d.
Atsakyti
varškėčiai ne jos, ji nebalsavo.

parašė, kad tik parašyti, manau ji net nebandė balsuoti, būtų pamačiusi, kad neleidžia jai to daryti.

tuoj sutikrinsim IP..
kad giria ne autorė kitu niku tai irgi faktas.
Atsakyti
Sveikiname nugaletojus drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikiname nugaletojus 4u.gif Lera thumbup.gif nataliuncik thumbup.gif cezi thumbup.gif
user posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 09 gruodžio 2009 - 00:17
Lera bigsmile.gif šaunuole !

Nina, ačiū die ten tavo foto, patiko, balsavau 4u.gif

Ačiū už mano foto skirtus balsus.

QUOTE(l'eau @ 2009 11 18, 19:56)
nežinau, gal kažkam patinak, man tai juokinga toks prisitaikėliškumas kaip ir po kelių 'vaj vaj vaj koks šrekas wub.gif ' atsiradusi masė papuošimų.

Norėjau kai ką pasakyt panelei leau, tada susilaikiau... čia dėl to "prisitaikėliškumo" kaip kad labai vaizdžiai parašei.
dabar nebėr tiek emocijų kiek turėjau tada, tik norėjau pakomentuot tai, kad kodėl nebuvo komentaro apie pasak "prisitaikėliškas" foto,kai kalba pakrypo apie "paprastai" be jokių personažų ir pan. sudėtus produktus, tiesiog gražiai patiektas maistas. tai irgi savotiškas "prisitaikėliškumas", nes vat matai dabar kalba, kad geriau taip. bet tas kažkodėl neužkliuvo...nes tai TAU tiko, tai nebėr kaip komentuot turbūt.
Taip, pakeičiau foto, nes pati mačiau kokią buvau idėjus. kol dėjau atrodė kitaip, kai pamačiau bendram fone, man pačiai nepatiko, perdariau, ir mano manymu, padariau dar skaniau .
Be to, sparnelis nebuvo tiek sudegęs,kaip galėjo pasirodyt. vištieną dažnai kepu su medum, o medus, kaip žinia, saldus, greit apkepa.buvo tamsesnis nei kad kitas.
skūrelės nei pati valgau nei kitiems duodu tongue.gif
o dėl lapų.. visaip galvojau, nu bet čia bendras vaizdas, pieva nu biggrin.gif
o ir šiaip, ne tik vaikams, bet ir sau, ir mb karts nuo karto padarau kokias kompozicijas lėkštėj, tik aišku su suaugusiųjų supratimu tinkančiais "paveikslais" tiesiog for fun. Ir man šimtą kart smagiau valgyt "papukus" iš ryžių pvz nei kad ryžių šaukštas lėkštėj tongue.gif na bet čia jau kaip sakant, nusibodusi iki gyvo kaulo frazė, kiekvienam savaip...

Vienžo, ačiū ,kam patiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 09 gruodžio 2009 - 00:31
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 12 08, 23:13)
Sveikiname nugaletojus  thumbup.gif Lera thumbup.gif nataliuncik thumbup.gif cezi thumbup.gif

Sveikiname ir mes nugalėtojas!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Lera, Jums atidaviau balsą, nes maniškiai irgi labai mėgsta tokį maistą nuo mažens. Kuo paprasčiau - tuo skaniau!!! Pagalvojau, kad ir septynmečiams gali patikti, bei būtų visai sveika. smile.gif
Atsakyti
sveikinam laimetojus 4u.gif
Atsakyti