Lera
šaunuole !
Nina, ačiū die ten tavo foto, patiko, balsavau
Ačiū už mano foto skirtus balsus.
QUOTE(l'eau @ 2009 11 18, 19:56)
nežinau, gal kažkam patinak, man tai juokinga toks prisitaikėliškumas kaip ir po kelių 'vaj vaj vaj koks šrekas
' atsiradusi masė papuošimų.
Norėjau kai ką pasakyt panelei leau, tada susilaikiau... čia dėl to "prisitaikėliškumo" kaip kad labai vaizdžiai parašei.
dabar nebėr tiek emocijų kiek turėjau tada, tik norėjau pakomentuot tai, kad kodėl nebuvo komentaro apie pasak "prisitaikėliškas" foto,kai kalba pakrypo apie "paprastai" be jokių personažų ir pan. sudėtus produktus, tiesiog gražiai patiektas maistas. tai irgi savotiškas "prisitaikėliškumas", nes vat matai dabar kalba, kad geriau taip. bet tas kažkodėl neužkliuvo...nes tai TAU tiko, tai nebėr kaip komentuot turbūt.
Taip, pakeičiau foto, nes pati mačiau kokią buvau idėjus. kol dėjau atrodė kitaip, kai pamačiau bendram fone, man pačiai nepatiko, perdariau, ir mano manymu, padariau dar skaniau .
Be to, sparnelis nebuvo tiek sudegęs,kaip galėjo pasirodyt. vištieną dažnai kepu su medum, o medus, kaip žinia, saldus, greit apkepa.buvo tamsesnis nei kad kitas.
skūrelės nei pati valgau nei kitiems duodu
o dėl lapų.. visaip galvojau, nu bet čia bendras vaizdas, pieva nu
o ir šiaip, ne tik vaikams, bet ir sau, ir mb karts nuo karto padarau kokias kompozicijas lėkštėj, tik aišku su suaugusiųjų supratimu tinkančiais "paveikslais" tiesiog for fun. Ir man šimtą kart smagiau valgyt "papukus" iš ryžių pvz nei kad ryžių šaukštas lėkštėj
na bet čia jau kaip sakant, nusibodusi iki gyvo kaulo frazė, kiekvienam savaip...
Vienžo, ačiū ,kam patiko.