Įkraunama...
Įkraunama...

Receptų konkursas „Pietūs mažiesiems“

Balsai atiteko 4u.gif

Sriubytei, už tai, kad tikrai skani, dar jei ir foto būtų tokia skani ax.gif
Atsakyti
šį kartą balsavo irgi mano vaikai smile.gif

išsirinko laivelius, spurgytes su upėtakiu ir kirmėliukai pievoje.

išžiūrėjo visus receptus, valgytų 2/3 čia parodytų, bet balsų neužteko, tad išsirinko tai, kad atrodė skaniausia wink.gif
Atsakyti
vos nepražiopsojau balsavimo doh.gif
Balsavau:
linksmieji varškėtukai,
sočiosios valtelės ir
ir tas garsusis pakeistas drugys smile.gif

sėkmės autorėms 4u.gif

balsavau taip tik todėl, kad jei jau vaikams, tai ir balsavau už vaikišką pateikimą ax.gif nes šiaip aš labai mėgstu valgyti ir man praktiškai ten viskas skanu essen.gif gaila kirmėliukiško valgio, labai nekokybiška nuotrauka, nekylo ranka atiduoti balsą, nors norėjosi... ax.gif
Atsakyti
labai gera temele, liuks thumbup.gif , nes kartais taip sunku ka nors maziui sugalvot liuks
Papildyta:
balsavau uz varsketukus , thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(neringiuks @ 2009 12 08, 13:43)
labai gera temele, liuks thumbup.gif , nes kartais  taip sunku ka nors maziui sugalvot liuks
Papildyta:

tik? kiti neskanus pasirode?
as tai jei jau balsuoju,tai uz 3,o jei ne,tai ne
Atsakyti
QUOTE(neringiuks @ 2009 12 08, 12:43)
labai gera temele, liuks thumbup.gif , nes kartais  taip sunku ka nors maziui sugalvot liuks
Papildyta:

O kaip tu galėjai balsuot? g.gif Nusišneki
Atsakyti
Ji reklama tik norėjo padaryt jiems hihihi.gif o pabalsavo su kitu nicku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 12 08, 13:48)
Ji reklama tik norėjo padaryt jiems hihihi.gif o pabalsavo su kitu nicku biggrin.gif

Jo..... Gerai, jei reklamą, o jei antireklamą?
Atsakyti
na jei sako balsavo už juos tai reklama , juk nesakė fuuuuu kas per nesąmone o jau kaip bjauru ir ttt
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 12 08, 13:58)
na jei sako balsavo už juos tai reklama , juk nesakė fuuuuu kas per nesąmone o jau kaip bjauru ir ttt

Tai čia gudrai juk. parašė, kad balsavo (nors faktas, kad ne), kitos juk nedurnos, supras, kad su viena žinute neįmanoma balsuot, tai padarys išvadą, kad reklama ir nušvilps neva reklamuotą fotkę. Konkurentus iš kelio traukia biggrin.gif Juk jau ne viena parašė, kad balsavo už šitą.

Bet kuriuos atveju, kažkuo negeru kvepia g.gif

O gal ir gerai viskas? Juk prisiregistravus ne šiendien, tik nieko nerašius iki šiol... Gal ir prabalsavo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ninna_Ricci: 08 gruodžio 2009 - 14:07
QUOTE(kamzelka @ 2009 12 08, 16:09)
ryt dar balsuosim? ar jau sulauksim rezultatų bigsmile.gif

Ir man įdomu, ar ta 09 imtinai?
Atsakyti
QUOTE(neringiuks @ 2009 12 08, 12:43)
Papildyta:

keista kad naujokei dave brabalsoti g.gif
Atsakyti