Dienų daug, o balsuojančių mažai
kad jau seniai cia visus kepsnelius po kauleli isnarstem,dabar ilgai ir nuobodziai lauksim rezultatu
QUOTE(kamzelka @ 2009 12 03, 22:08)
kad jau seniai cia visus kepsnelius po kauleli isnarstem,dabar ilgai ir nuobodziai lauksim rezultatu
Kaip naujoke esi labai drasi atkaklus dalyvis
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 12 04, 01:14)
O tai negi į kampą įsispaudus reikia laukt, kol kas pastebės ir "šokt pakvies"?
Mane asmeniškai žavi žmonės, kurių nereik skatint bendraut ir taip sakant "už liežuvio tempt"
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 04, 10:29)
Mane asmeniškai žavi žmonės, kurių nereik skatint bendraut ir taip sakant "už liežuvio tempt"
tai as ir parasau labai drasi Mane asmeniškai žavi žmonės, kurių nereik skatint bendraut ir taip sakant "už liežuvio tempt"
QUOTE(Papugele @ 2009 12 02, 16:24)
Bandžiau vaikų nuomonės klausti, bet išsirinko vien blynus Taip, kad reiks imti į savo rankas pasirinkimą
o as daviau vaikui prabalsoti viena karta kas jam patinka ,
o likusius 2 balsus pati atiduosiu kas man patinka
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 12 04, 16:29)
o as daviau vaikui prabalsoti viena karta kas jam patinka ,
Ir mes taip balsavom- uz vienus blynus, vieną žuvytes patiekalą ir vieną mėsytės
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 12 04, 00:14)
kad jau gana metus laiko tik skaiciau skaiciau skaiciau.dabar ir prabilau.net nežinau,kodėl aš nesiregistravau anksciau.darbe buvo negalima,dabar atostogos namie,tai ir skaitau,rasau drasiai
i miegamaji tikrai nepretenduoju
QUOTE(kamzelka @ 2009 12 04, 21:23)
čia tik kol kas
QUOTE(kamzelka @ 2009 12 04, 21:23)
kad jau gana metus laiko tik skaiciau skaiciau skaiciau.dabar ir prabilau.net nežinau,kodėl aš nesiregistravau anksciau.darbe buvo negalima,dabar atostogos namie,tai ir skaitau,rasau drasiai
i miegamaji tikrai nepretenduoju
As dar irgi ne buvau tenai bet jau laikas uzeiti i miegamaji tikrai nepretenduoju
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 12 03, 23:14)
ir ką ji čia blogo pasakė kame čia ta perdėta drasa
Papildyta:
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 04, 10:29)
100% pritariu
Kadangi čia yra mažųjų pietūs, daviau rinktis savo dukrytei, kas jai atrodo skanu ir ką ji valgytų.
Pasirinko
Pasirinko