Įkraunama...
Įkraunama...

Receptų konkursas „Pietūs mažiesiems“

Dienų daug, o balsuojančių mažai
Atsakyti
kad jau seniai cia visus kepsnelius po kauleli isnarstem,dabar ilgai ir nuobodziai lauksim rezultatu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kamzelka @ 2009 12 03, 22:08)
kad jau seniai cia visus kepsnelius po kauleli isnarstem,dabar ilgai ir nuobodziai lauksim rezultatu smile.gif
Kaip naujoke bigsmile.gif esi labai drasi mirksiukas.gif atkaklus dalyvis bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 03 gruodžio 2009 - 23:15
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 12 04, 01:14)
Kaip naujoke  bigsmile.gif esi labai drasi mirksiukas.gif atkaklus dalyvis  bigsmile.gif

O tai negi į kampą įsispaudus reikia laukt, kol kas pastebės ir "šokt pakvies"? lotuliukas.gif
Mane asmeniškai žavi žmonės, kurių nereik skatint bendraut ir taip sakant "už liežuvio tempt" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 04, 10:29)
O tai negi į kampą įsispaudus reikia laukt, kol kas pastebės ir "šokt pakvies"? lotuliukas.gif
Mane asmeniškai žavi žmonės, kurių nereik skatint bendraut ir taip sakant "už liežuvio tempt" smile.gif
tai as ir parasau biggrin.gif labai drasi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2009 12 02, 16:24)
Bandžiau vaikų nuomonės klausti, bet išsirinko vien blynus biggrin.gif  doh.gif  Taip, kad reiks imti į savo rankas pasirinkimą cool.gif

o as daviau vaikui prabalsoti viena karta kas jam patinka ax.gif ,
o likusius 2 balsus pati atiduosiu kas man patinka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 12 04, 16:29)
o as daviau vaikui prabalsoti viena karta kas jam patinka  ax.gif ,
o likusius 2 balsus pati atiduosiu kas man patinka  bigsmile.gif

Ir mes taip balsavom- uz vienus blynus, vieną žuvytes patiekalą ir vieną mėsytės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 12 04, 00:14)
Kaip naujoke  bigsmile.gif esi labai drasi mirksiukas.gif atkaklus dalyvis  bigsmile.gif

kad jau gana metus laiko tik skaiciau skaiciau skaiciau.dabar ir prabilau.net nežinau,kodėl aš nesiregistravau anksciau.darbe buvo negalima,dabar atostogos namie,tai ir skaitau,rasau drasiai ax.gif
i miegamaji tikrai nepretenduoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kamzelka @ 2009 12 04, 21:23)

i miegamaji tikrai nepretenduoju  biggrin.gif

čia tik kol kas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kamzelka @ 2009 12 04, 21:23)
kad jau gana metus laiko tik skaiciau skaiciau skaiciau.dabar ir prabilau.net nežinau,kodėl aš nesiregistravau anksciau.darbe buvo negalima,dabar atostogos namie,tai ir skaitau,rasau drasiai  ax.gif
i miegamaji tikrai nepretenduoju  biggrin.gif
thumbup.gif As dar irgi ne buvau tenai bigsmile.gif bet jau laikas uzeiti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 12 03, 23:14)

ir ką ji čia blogo pasakė g.gif kame čia ta perdėta drasa g.gif
Papildyta:
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 04, 10:29)

100% pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kadangi čia yra mažųjų pietūs, daviau rinktis savo dukrytei, kas jai atrodo skanu ir ką ji valgytų.
Pasirinko biggrin.gif

user posted image user posted image user posted image
Atsakyti