Įkraunama...
Įkraunama...

Receptų konkursas „Pietūs mažiesiems“

balsus atidaviau: "nevalgiuko pietus","kalakutienos maltinukas su grybu kepure","lietiniai verinukai".pirmasis balsas uz nevalgiuko pietus,del to,kad ir pati valgyciau ir vaikui duociau valgyti.ir nuotrauka grazi.antras balsas uz spalvinga nuotrauka,o trecias pati ideja man patiko,taciau musu seima nevalgo desreliu galima sakyti,tai manau vietoj ju panaudosiu kazka kita,bet sita patiekaliuka pagaminsiu pati 4u.gif pati perskaciau savo pasisakyma ir padariau isvada,kad balsus atidaviau kokybiskesnems nuotraukoms ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Hmmm... g.gif Būčiau atidavusi trečią balsą kalakutienos maltinukui su grybų kepure, bet.... Visą nuotraukos grožį gadina nelabai švarūs įrankiai unsure.gif

Trečią balsą už išsigandusius stručius atiduodu. Foto kokybės gal ir nelabai rasta, bet bent juokinga smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ninna_Ricci: 02 gruodžio 2009 - 10:45
nu jums atrodo kirmeliuku pievele kad atpilta... nu o man va saldus torskinys jis is taip arti nufotkintas kad man atrodo privemta i lekste blush2.gif (iskart atsiprasau to zmogaus kas gamino, is toliau gal ir neatrodytu taip, nu bet is taip arti... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(coliuke @ 2009 12 02, 12:15)
nu jums atrodo kirmeliuku pievele kad atpilta... nu o man va saldus torskinys jis is taip arti nufotkintas kad man atrodo privemta i lekste  blush2.gif  (iskart atsiprasau to zmogaus kas gamino, is toliau gal ir neatrodytu taip, nu bet is taip arti...  blush2.gif

reikėjo gi man valgant čia ateit doh.gif ate ate apetitui doh.gif
Atsakyti
na, man daugelis patiekalų atrodo nevalgytini (man), t.y. mano nuomone per riebūs, su mano nemėgstamais ingridientais arba tiesiog stipriai perspausta su visokiais papuošimais, lyg patiekalai būtų dvimečiui kokiam, todėl balsavau tik už cukinijų sriubą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 12 01, 19:29)

sitas receptas prasosi isbandomas biggrin.gif

QUOTE(Lera @ 2009 12 02, 13:27)
reikėjo gi man valgant čia ateit  doh.gif  ate ate apetitui  doh.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 12 02, 11:27)

valgyti reikia prie stalo, o ne prie kompiuterio nono.gif hihihi.gif
Atsakyti
pavalgiau aš prie stalo o "damušt" arbatą su desertu atėjau prie kompo doh.gif ir lb pasigailėjau unsure.gif

bet gal ir gerai likau be deserto dailesne busiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 12 02, 11:44)
pavalgiau aš prie stalo o "damušt" arbatą su desertu atėjau prie kompo doh.gif ir lb pasigailėjau unsure.gif

bet gal ir gerai likau be deserto dailesne busiu bigsmile.gif

nera to blogo kas neiseitu i gera thumbup.gif hihihi.gif nu kad cia visos prabilo apie visokius produktus kaip kam kas atrodo nu ir as pareiskiau nuomone biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 12 02, 12:27)

hihihi.gif skanaus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laukine: 02 gruodžio 2009 - 13:24
Mano balsai atiteko :
už tai,kad labai skanu thumbup.gif
user posted image

Už tai,kad skaniai ir sveikai atrodo thumbup.gif
user posted image

Už tai,kad skanu ir sveika bigsmile.gif thumbup.gif
user posted image

O čia jeigu vietoj tų nesveikai nesveikų keptų bulvių būtų daržovės,tada būtų thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DiaSelė: 02 gruodžio 2009 - 13:08
user posted image

uz sita ir as balsavau. ji man labai skani
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mantaniuke25: 02 gruodžio 2009 - 13:22