balsus atidaviau: "nevalgiuko pietus","kalakutienos maltinukas su grybu kepure","lietiniai verinukai".pirmasis balsas uz nevalgiuko pietus,del to,kad ir pati valgyciau ir vaikui duociau valgyti.ir nuotrauka grazi.antras balsas uz spalvinga nuotrauka,o trecias pati ideja man patiko,taciau musu seima nevalgo desreliu galima sakyti,tai manau vietoj ju panaudosiu kazka kita,bet sita patiekaliuka pagaminsiu pati pati perskaciau savo pasisakyma ir padariau isvada,kad balsus atidaviau kokybiskesnems nuotraukoms
nu jums atrodo kirmeliuku pievele kad atpilta... nu o man va saldus torskinys jis is taip arti nufotkintas kad man atrodo privemta i lekste (iskart atsiprasau to zmogaus kas gamino, is toliau gal ir neatrodytu taip, nu bet is taip arti...
QUOTE(coliuke @ 2009 12 02, 12:15)
nu jums atrodo kirmeliuku pievele kad atpilta... nu o man va saldus torskinys jis is taip arti nufotkintas kad man atrodo privemta i lekste (iskart atsiprasau to zmogaus kas gamino, is toliau gal ir neatrodytu taip, nu bet is taip arti...
reikėjo gi man valgant čia ateit ate ate apetitui
na, man daugelis patiekalų atrodo nevalgytini (man), t.y. mano nuomone per riebūs, su mano nemėgstamais ingridientais arba tiesiog stipriai perspausta su visokiais papuošimais, lyg patiekalai būtų dvimečiui kokiam, todėl balsavau tik už cukinijų sriubą
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 12 01, 19:29)
sitas receptas prasosi isbandomas
QUOTE(Lera @ 2009 12 02, 13:27)
QUOTE(Lera @ 2009 12 02, 11:27)
valgyti reikia prie stalo, o ne prie kompiuterio
pavalgiau aš prie stalo o "damušt" arbatą su desertu atėjau prie kompo ir lb pasigailėjau
bet gal ir gerai likau be deserto dailesne busiu
QUOTE(Lera @ 2009 12 02, 11:44)
pavalgiau aš prie stalo o "damušt" arbatą su desertu atėjau prie kompo ir lb pasigailėjau
nera to blogo kas neiseitu i gera nu kad cia visos prabilo apie visokius produktus kaip kam kas atrodo nu ir as pareiskiau nuomone
QUOTE(Lera @ 2009 12 02, 12:27)
skanaus
Mano balsai atiteko :
už tai,kad labai skanu
Už tai,kad skaniai ir sveikai atrodo
Už tai,kad skanu ir sveika
O čia jeigu vietoj tų nesveikai nesveikų keptų bulvių būtų daržovės,tada būtų
už tai,kad labai skanu
Už tai,kad skaniai ir sveikai atrodo
Už tai,kad skanu ir sveika
O čia jeigu vietoj tų nesveikai nesveikų keptų bulvių būtų daržovės,tada būtų