Įkraunama...
Įkraunama...

Receptų konkursas „Pietūs mažiesiems“

QUOTE(grange @ 2009 12 01, 21:17)

aš tai manau,kad apie šitą, arba apie makaronus su sūriu. man šitie "neskaniausiai" atrodo  schmoll.gif

gal foto nevykusios g.gif rolleyes.gif siaip pagal sudeti tai niam niam ax.gif

QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 12 01, 21:50)
Mano vaikai sio patiekalo ne valgytu 4u.gif jie ne megsta troskinto maisto verysad.gif

o maniske kaip tik labiausiai megsta troskinta tongue.gif ir tik dziaugiuos del to smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Atogrąža @ 2009 12 01, 21:55)

Čia, sakyčiau, labiau ne gaminusios ir fotografavusios, o žiūrinčių problema. Juk kiekvienas su savom asociacijom, todėl ir neįvardinu patiekalo. Kam? Juk jis gali kažkam atrodyti ir labai puikiai.

dabar ziuriu i visas foto, ir galvoju kurie patiekalai gali buti nesukramtyti ir atpliti doh.gif
Atsakyti
user posted image
skaniai blyneliai atrodo, butinai isbandysiu... smile.gif
bet mamos atkreipkit demesi kaip dedat irankius serviruojant stala, peilis turi buti desineje puseje astria dalimi i kaire puse, sakute kaireje puseje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laukine @ 2009 12 01, 21:59)
dabar ziuriu i visas foto, ir galvoju kurie patiekalai gali buti nesukramtyti ir atpliti  doh.gif
As irgi megstu troskinius,bet vyras su vaikais ne labai valgo,As tai galeciau kasdien gaminti,nes tai gan greita ir sveika. essen.gif
Atsakyti
QUOTE(laukine @ 2009 12 01, 21:59)
dabar ziuriu i visas foto, ir galvoju kurie patiekalai gali buti nesukramtyti ir atpliti  doh.gif

lotuliukas.gif Jetau, nebesikankinkit, kirmėliuko pievelė man atpilta atrodo (po to, kaip gan gerai sukramtyta, beje lotuliukas.gif ), nors ir suprantu, kad ji tokia ir sumanyta ir vaikiukui gal labai skani, ir sveika, ale, vat atrodo ir tiek doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atogrąža: 01 gruodžio 2009 - 22:10

QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 12 01, 22:01)
As irgi megstu troskinius,bet vyras su vaikais ne labai valgo,As tai galeciau kasdien gaminti,nes tai gan greita ir sveika. essen.gif

va del to ir man patinka, kad ir greita, ir gardu thumbup.gif

QUOTE(Atogrąža @ 2009 12 01, 22:09)
lotuliukas.gif  Jetau, nebesikankinkit, kirmėliuko pievelė man atpilta atrodo (po to, kaip gan gerai sukramtyta, beje lotuliukas.gif ), nors ir suprantu, kad ji tokia ir sumanyta ir vaikiukui gal labai skani, ir sveika, ale, vat atrodo ir tiek  doh.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif man taip nepasirode smile.gif

vat ir pasitvirtina ta teorija - kiek zmoniu, kiek akiu, tiek nuomoniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laukine @ 2009 12 01, 22:28)
vat ir pasitvirtina ta teorija - kiek zmoniu, kiek akiu, tiek nuomoniu  4u.gif
drinks_cheers.gif "Tikra tiesa"
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 12 01, 18:29)

QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 01, 19:46)
O kuris tas antras? g.gif
Papildyta:

Man taip pat skaniai atrodo (labiau todėl, kad baisiai mėgstu), bet nuotrauka negraži ax.gif

as kalbejau apie siuos smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Dita* @ 2009 12 01, 20:59)

bet mamos atkreipkit demesi kaip dedat irankius serviruojant stala, peilis turi buti desineje puseje astria dalimi i kaire puse, sakute kaireje puseje 4u.gif

kairiarankiams negalioja manau.
Atsakyti
kolkas balsa atidaviau siai foto wub.gif man ji pati wub.gif

user posted image
Atsakyti
sita noreciau pati suvalgyt tai balsas uz tai:
user posted image

sita mielai suvalgytu mano vaikai, tai balsas už tai biggrin.gif
user posted image

o sita labai grazi nuotrauka biggrin.gif balsas uz tai:
user posted image
Atsakyti
Mano dukra išsirinko šitą:
user posted image

Sūnus šitą:
user posted image

O dėl savo dar pamąstysiu g.gif

Pastaba: kaip supratau, vaikai rinkosi pagal tai, kas jiems atrodė skaniausiai. Jų išsirinkti patiekalai, beje, smarkiai konkuravo su tom labai apkepusiom bulvytėm biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ninna_Ricci: 02 gruodžio 2009 - 09:13
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 01, 16:44)
Tiesiog man tai keli ten taip atrodo, tai ir tikslinu smile.gif Galvojau, kad tik man vienai, tai ir tylėjau...

Nenoriu įvardinti kuris, nors matau, kad ne man vienai taip atrodo.
QUOTE(laukine @ 2009 12 01, 21:06)
tiesa, maniske situ "neaiskiu" patiekalu irgi nesirinktu smile.gif
is visu esanciu jai blyniukai nr 1. ale kad pietums ji ju negauna. sekmadieniais pusryciams buna smile.gif
na tai jei jau tokia nedviprasmiska nuomone pareiskiama, tai butu idomu ir pamatyti apie kuri patiekaliuka tokia nuomone  g.gif

nes man paziurejus isdidintas foto ne vienas patiekalas nepanasus i suvirskinta maista  mirksiukas.gif nebent mazas foto ziurint, kazkur itarimas gali kilti hihihi.gif

Blynai ir pas mus mėgiami drinks_cheers.gif bet pietums jie negaminami schmoll.gif

va būtent, ir išdidinus ne koks vaizdas beee.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramziukė: 02 gruodžio 2009 - 09:32