Įkraunama...
Įkraunama...

Receptų konkursas „Pietūs mažiesiems“

o man net labai skaniai tie burokėliais su grikiais ir kotletais.

ne tik grožyje gi esmė maisto.
pateikimas labai daug ką reiškia, bet ką daryti jei grikiai patys savaime "negražūs", bet tuo pačiu man labai skanūs wink.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 12 01, 21:42)
man pimas daug geriau nei antras  thumbup.gif

O kuris tas antras? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Rustė @ 2009 12 01, 21:44)
o man net labai skaniai tie burokėliais su grikiais ir kotletais.

ne tik grožyje gi esmė maisto.
pateikimas labai daug ką reiškia, bet ką daryti jei grikiai patys savaime "negražūs", bet tuo pačiu man labai skanūs wink.gif

Man taip pat skaniai atrodo (labiau todėl, kad baisiai mėgstu), bet nuotrauka negraži ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramziukė @ 2009 12 01, 14:49)
O aš jau klausiau, tai būtent šreko ir kirmėliukų sakė nevalgys biggrin.gif
Visa kita skanu.

tiesa, maniske situ "neaiskiu" patiekalu irgi nesirinktu smile.gif
is visu esanciu jai blyniukai nr 1. ale kad pietums ji ju negauna. sekmadieniais pusryciams buna smile.gif

QUOTE(Ramziukė @ 2009 12 01, 15:39)
Nu va, reiškias ne man vienai taip pasirodė hihihi.gif

Nebijau mirksiukas.gif
Vienas pateikalas atrodo jau kartą suvalgytas biggrin.gif Pamačius jį net apetitas dingo doh.gif

na tai jei jau tokia nedviprasmiska nuomone pareiskiama, tai butu idomu ir pamatyti apie kuri patiekaliuka tokia nuomone g.gif

nes man paziurejus isdidintas foto ne vienas patiekalas nepanasus i suvirskinta maista mirksiukas.gif nebent mazas foto ziurint, kazkur itarimas gali kilti hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(laukine @ 2009 12 01, 20:06)
na tai jei jau tokia nedviprasmiska nuomone pareiskiama, tai butu idomu ir pamatyti apie kuri patiekaliuka tokia nuomone  g.gif
nes man paziurejus isdidintas foto ne vienas patiekalas nepanasus i suvirskinta maista  mirksiukas.gif nebent mazas foto ziurint, kazkur itarimas gali kilti hihihi.gif

Nors klausimas adresuotas ne man, bet ir aš pasisakysiu smile.gif Man irgi vienas patiekalas labai panašus į jau valgytą blush2.gif , bet neįvardinsiu kuris, nes jis, mano nuomone, labai tinka visai mažiems vaikiukams (nesvarbu, kad konkursas ne visai jau mažyliams), tokiems, kurie dar kiek tingi kramtyti ir jiems geriausia ,,lenda" maistas, plaukiojantis visokiuose skystuose, trintuose prieduose, priduodančiuose ,,slidumo". Ypač, kai tie priedai, kaip šiuo atveju, dar ir pakankamai sveiki biggrin.gif Todėl, man regis, ta nevisai man apetitą kelianti konsistencija ir spalva mažam vaikui gali labai puikiai tikti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2009 12 01, 20:42)
Nors klausimas adresuotas ne man, bet ir aš pasisakysiu  smile.gif  Man irgi vienas patiekalas labai panašus į jau valgytą blush2.gif , bet neįvardinsiu kuris, nes jis, mano nuomone, labai tinka visai mažiems vaikiukams (nesvarbu, kad konkursas ne visai jau mažyliams), tokiems, kurie dar kiek tingi kramtyti  ir jiems geriausia ,,lenda" maistas, plaukiojantis visokiuose skystuose, trintuose prieduose, priduodančiuose ,,slidumo".  Ypač, kai tie priedai, kaip šiuo atveju, dar ir pakankamai sveiki  biggrin.gif Todėl, man regis, ta nevisai man apetitą  kelianti konsistencija ir spalva mažam vaikui  gali labai puikiai tikti  rolleyes.gif

bigsmile.gif cia jus apie sriuba? g.gif jei apie ja, ne tik maziems vaikuciams trintos sriubos tinka/patinka - man jos pacios gardziausios smile.gif

vat kai neivardijat, tai sunku ir diskutuoti, ar cia foto nevykusi gavosi, ar pats patiekaliuka taip asocijuojasi biggrin.gif

jei jau nebijot reikst nuomones, tai parodykit apie ka ji biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laukine: 01 gruodžio 2009 - 21:16
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 12 01, 17:29)

bet tas su upėtakiu tai taip jau nerealiai pigiai gaunas, nebent pats tėtis pagavo..
Papildyta:
QUOTE(laukine @ 2009 12 01, 20:15)
bigsmile.gif  cia jus apie sriuba?  g.gif  jei apie ja, ne tik maziems vaikuciams trintos sriubos tinka/patinka - man jos pacios gardziausios smile.gif

vat kai neivardijat, tai sunku ir diskutuoti, ar cia foto nevykusi gavosi, ar pats patiekaliuka taip asocijuojasi biggrin.gif

http://www.supermama...p...&phid=19109

aš tai manau,kad apie šitą, arba apie makaronus su sūriu. man šitie "neskaniausiai" atrodo schmoll.gif
Atsakyti
aš tai nenoriu įžeisti įkėlusių tas foto, bet abu aštunkojai man schmoll.gif neprisiversčiau valgyti. Na ir dar keli patiekaliukai yra. Iš naudotų produktų rodos turėtų būti skanu, bet vaizdas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2009 12 01, 21:17)
aš tai manau,kad apie šitą, arba apie makaronus su sūriu. man šitie "neskaniausiai" atrodo  schmoll.gif
Mano vaikai sio patiekalo ne valgytu 4u.gif jie ne megsta troskinto maisto verysad.gif

o sis patiekalas butu per mazai, kaip sunus pasake ant vieno danties biggrin.gif Nors pusryciams butu puiku thumbup.gif
http://www.supermama...p...&phid=19589
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 01 gruodžio 2009 - 21:52
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 12 01, 21:50)
o sis patiekalas butu per mazai, kaip sunus pasake ant vieno danties

tai tu įsivaizduoji į konkursą kad dėtu visa bliūdą su blynais? biggrin.gif tada serveravimo vaizdo nebūtu .

juk jei detum balandėlius nedėtum viso puodo įdetum viena du smile.gif
Atsakyti
Pradėjau analizuoti receptus,ne tik foto.juk laukia atsakingas momentas-balsavimas smile.gif
kai kuriuose labai daug klaidų. nepagarba vartotojui,dėl kurio net nepasivarginta įsijungti šrifto,pataisyti elementarių klaidų,sudėti kablelių...
kad ir receptas Grietiniečiai.1š miltų,1 š grietinės ir net 1š cukraus tokiam kiekiui g.gif saldėsis kažkoks...

tuos man neapetitnus kotletukus siūlo tiekti tik su burokėliais.tokių kaip grikių ten nėra smile.gif

atkreipkit dėmėsį į pruduktų sąrašus ir kaip daug kur jų galūnės nugrybauja doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kamzelka: 01 gruodžio 2009 - 21:59
QUOTE(Lera @ 2009 12 01, 21:52)
tai tu įsivaizduoji į konkursą kad dėtu visa bliūdą su blynais?  biggrin.gif  tada serveravimo vaizdo nebūtu .
juk jei detum balandėlius nedėtum viso puodo įdetum viena du  smile.gif
Taip zinau kad cia konkursas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laukine @ 2009 12 01, 21:15)
bigsmile.gif  cia jus apie sriuba?  g.gif  jei apie ja, ne tik maziems vaikuciams trintos sriubos tinka/patinka - man jos pacios gardziausios smile.gif

tikrai ne schmoll.gif nors man trintos sriubos irgi nepatinka smile.gif

Čia, sakyčiau, labiau ne gaminusios ir fotografavusios, o žiūrinčių problema. Juk kiekvienas su savom asociacijom, todėl ir neįvardinu patiekalo. Kam? Juk jis gali kažkam atrodyti ir labai puikiai.

Ši nuomonė buvo ne mano, aš tik jai pritariau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atogrąža: 01 gruodžio 2009 - 21:56