o man net labai skaniai tie burokėliais su grikiais ir kotletais.
ne tik grožyje gi esmė maisto.
pateikimas labai daug ką reiškia, bet ką daryti jei grikiai patys savaime "negražūs", bet tuo pačiu man labai skanūs
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 12 01, 21:42)
man pimas daug geriau nei antras
O kuris tas antras?
Papildyta:
QUOTE(Rustė @ 2009 12 01, 21:44)
o man net labai skaniai tie burokėliais su grikiais ir kotletais.
pateikimas labai daug ką reiškia, bet ką daryti jei grikiai patys savaime "negražūs", bet tuo pačiu man labai skanūs
Man taip pat skaniai atrodo (labiau todėl, kad baisiai mėgstu), bet nuotrauka negraži
QUOTE(Ramziukė @ 2009 12 01, 14:49)
tiesa, maniske situ "neaiskiu" patiekalu irgi nesirinktu
is visu esanciu jai blyniukai nr 1. ale kad pietums ji ju negauna. sekmadieniais pusryciams buna
QUOTE(Ramziukė @ 2009 12 01, 15:39)
Nu va, reiškias ne man vienai taip pasirodė
Nebijau
Vienas pateikalas atrodo jau kartą suvalgytas Pamačius jį net apetitas dingo
Nebijau
Vienas pateikalas atrodo jau kartą suvalgytas Pamačius jį net apetitas dingo
na tai jei jau tokia nedviprasmiska nuomone pareiskiama, tai butu idomu ir pamatyti apie kuri patiekaliuka tokia nuomone
nes man paziurejus isdidintas foto ne vienas patiekalas nepanasus i suvirskinta maista nebent mazas foto ziurint, kazkur itarimas gali kilti
QUOTE(laukine @ 2009 12 01, 20:06)
na tai jei jau tokia nedviprasmiska nuomone pareiskiama, tai butu idomu ir pamatyti apie kuri patiekaliuka tokia nuomone
nes man paziurejus isdidintas foto ne vienas patiekalas nepanasus i suvirskinta maista nebent mazas foto ziurint, kazkur itarimas gali kilti
Nors klausimas adresuotas ne man, bet ir aš pasisakysiu Man irgi vienas patiekalas labai panašus į jau valgytą , bet neįvardinsiu kuris, nes jis, mano nuomone, labai tinka visai mažiems vaikiukams (nesvarbu, kad konkursas ne visai jau mažyliams), tokiems, kurie dar kiek tingi kramtyti ir jiems geriausia ,,lenda" maistas, plaukiojantis visokiuose skystuose, trintuose prieduose, priduodančiuose ,,slidumo". Ypač, kai tie priedai, kaip šiuo atveju, dar ir pakankamai sveiki Todėl, man regis, ta nevisai man apetitą kelianti konsistencija ir spalva mažam vaikui gali labai puikiai tikti
QUOTE(Atogrąža @ 2009 12 01, 20:42)
Nors klausimas adresuotas ne man, bet ir aš pasisakysiu Man irgi vienas patiekalas labai panašus į jau valgytą , bet neįvardinsiu kuris, nes jis, mano nuomone, labai tinka visai mažiems vaikiukams (nesvarbu, kad konkursas ne visai jau mažyliams), tokiems, kurie dar kiek tingi kramtyti ir jiems geriausia ,,lenda" maistas, plaukiojantis visokiuose skystuose, trintuose prieduose, priduodančiuose ,,slidumo". Ypač, kai tie priedai, kaip šiuo atveju, dar ir pakankamai sveiki Todėl, man regis, ta nevisai man apetitą kelianti konsistencija ir spalva mažam vaikui gali labai puikiai tikti
cia jus apie sriuba? jei apie ja, ne tik maziems vaikuciams trintos sriubos tinka/patinka - man jos pacios gardziausios
vat kai neivardijat, tai sunku ir diskutuoti, ar cia foto nevykusi gavosi, ar pats patiekaliuka taip asocijuojasi
jei jau nebijot reikst nuomones, tai parodykit apie ka ji
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 12 01, 17:29)
Dar 2 patiekalai atsirado
http://www.supermama...p...&phid=19573
http://www.supermama...p...&phid=19580
Nuotrauku: 26 mazoka
http://www.supermama...p...&phid=19573
http://www.supermama...p...&phid=19580
Nuotrauku: 26 mazoka
bet tas su upėtakiu tai taip jau nerealiai pigiai gaunas, nebent pats tėtis pagavo..
Papildyta:
QUOTE(laukine @ 2009 12 01, 20:15)
cia jus apie sriuba? jei apie ja, ne tik maziems vaikuciams trintos sriubos tinka/patinka - man jos pacios gardziausios
vat kai neivardijat, tai sunku ir diskutuoti, ar cia foto nevykusi gavosi, ar pats patiekaliuka taip asocijuojasi
http://www.supermama...p...&phid=19109
aš tai manau,kad apie šitą, arba apie makaronus su sūriu. man šitie "neskaniausiai" atrodo
QUOTE(grange @ 2009 12 01, 21:17)
aš tai manau,kad apie šitą, arba apie makaronus su sūriu. man šitie "neskaniausiai" atrodo
Mano vaikai sio patiekalo ne valgytu jie ne megsta troskinto maisto o sis patiekalas butu per mazai, kaip sunus pasake ant vieno danties Nors pusryciams butu puiku
http://www.supermama...p...&phid=19589
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 12 01, 21:50)
o sis patiekalas butu per mazai, kaip sunus pasake ant vieno danties
tai tu įsivaizduoji į konkursą kad dėtu visa bliūdą su blynais? tada serveravimo vaizdo nebūtu .
juk jei detum balandėlius nedėtum viso puodo įdetum viena du
Pradėjau analizuoti receptus,ne tik foto.juk laukia atsakingas momentas-balsavimas
kai kuriuose labai daug klaidų. nepagarba vartotojui,dėl kurio net nepasivarginta įsijungti šrifto,pataisyti elementarių klaidų,sudėti kablelių...
kad ir receptas Grietiniečiai.1š miltų,1 š grietinės ir net 1š cukraus tokiam kiekiui saldėsis kažkoks...
tuos man neapetitnus kotletukus siūlo tiekti tik su burokėliais.tokių kaip grikių ten nėra
atkreipkit dėmėsį į pruduktų sąrašus ir kaip daug kur jų galūnės nugrybauja
kai kuriuose labai daug klaidų. nepagarba vartotojui,dėl kurio net nepasivarginta įsijungti šrifto,pataisyti elementarių klaidų,sudėti kablelių...
kad ir receptas Grietiniečiai.1š miltų,1 š grietinės ir net 1š cukraus tokiam kiekiui saldėsis kažkoks...
tuos man neapetitnus kotletukus siūlo tiekti tik su burokėliais.tokių kaip grikių ten nėra
atkreipkit dėmėsį į pruduktų sąrašus ir kaip daug kur jų galūnės nugrybauja
QUOTE(Lera @ 2009 12 01, 21:52)
tai tu įsivaizduoji į konkursą kad dėtu visa bliūdą su blynais? tada serveravimo vaizdo nebūtu .
juk jei detum balandėlius nedėtum viso puodo įdetum viena du
Taip zinau kad cia konkursas juk jei detum balandėlius nedėtum viso puodo įdetum viena du
QUOTE(laukine @ 2009 12 01, 21:15)
tikrai ne nors man trintos sriubos irgi nepatinka
Čia, sakyčiau, labiau ne gaminusios ir fotografavusios, o žiūrinčių problema. Juk kiekvienas su savom asociacijom, todėl ir neįvardinu patiekalo. Kam? Juk jis gali kažkam atrodyti ir labai puikiai.
Ši nuomonė buvo ne mano, aš tik jai pritariau