Įkraunama...
Įkraunama...

Receptų konkursas „Pietūs mažiesiems“

QUOTE(coliuke @ 2009 11 29, 23:56)
ale tos bulvikes skaniai atrodo  hihihi.gif  kaip dabar noreciau net seile nutyso beziurint hihihi.gif

drinks_cheers.gif Ir man...jetau, net dabar, tuščiu skrandžiu sukapočiau doh.gif blush2.gif

Labas rytas suraitytas 4u.gif

Dėl žuvis...VI-VA-VI, kodėl sakot, kad mokykloj tokio patiekalo nerupoštų nieks? Ką jūs, bent jau pas mus tai kažkas panašaus į jūsiškį būna kas savaitę ax.gif Va mano pirmokė labai mėgsta žuvį, tai taip džiaugiuos thumbup.gif Savaitgalį kepiau upėtakį, tai kirto su ryžiais ir troškintomis daržovėmis oho, tik duok thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2009 11 30, 01:47)
Atsiprašau, nesusilaikiau smile.gif

kad negalite susilaikyti nuo spamo jau seniai ne naujiena, galite neatsiprašinėti rolleyes.gif

kad kotletukai skanu tai gal, bet atrodo tai ultrasuper riebiai, ypač su tuo padažu. bet bulvės tai tikrai apetitingos essen.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 11 30, 13:08)
kad negalite susilaikyti nuo spamo jau seniai ne naujiena, galite neatsiprašinėti rolleyes.gif

lotuliukas.gif Dar kartą atsiprašau, o kokia čia tema diskutuojama, jei štai šitas kliedesys (dar kart atsiprašau) NE spamas?
QUOTE(l'eau @ 2009 11 30, 01:36)
negalint atsakyti į klausimą visada galima parašyti kad negalite atsakyti tada ir klausimo niekas nekartos spėdamas kad jo tiesiog nesupratote ar nepastebėjote. tai kad negalėdama atsakyti į paprastą klausimą į nepažįstamą žmogų kreipiatės tu bei taip ir neatsakote į klausimą net jį pakartojus leidžia daryti išvadą kad tiesiog tie mėsainiai kaip ir kabinėjimasis jums tiesiog pasirodė  taigi į klausimą atsakymo nebereikia, tiek jau to.

Turbūt čia tiesiog aš per klaidą atsidūriau temoje ,,klausimų ir tinkamų į juos atsakinėjimų formų, pagal l'eau, vartotini būdai" lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O skaniausiais man atrodantys pietūs yra šie:

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Bet tai man, o aš senokai ne 7-10 metų biggrin.gif Tai balsuodama dar paklausiu ir sūnaus nuomonės. Jam jau irgi daugiau nei dešimt, bet vistiek da beveik vaikas irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atogrąža: 30 lapkričio 2009 - 21:39
l'eau, aš irgi buvau tau uždavus klausimą Kalėdinio gardumyno temoje, bet negavau jokio atsakymo... Tai ar nepastebėjai (netikėtina versija būtų) ar nesupratai biggrin.gif
Atsakyti
kadangi šį kartą turiu 8-metį "ekspertą" balsavimo teisę perleisiu jam bigsmile.gif

man pačiai skaniausiai atrodo vištiena su ananasais essen.gif nors labai abejoju, kad vaikis ją rinksis rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alina: 01 gruodžio 2009 - 13:00
QUOTE(alina @ 2009 12 01, 13:59)
kadangi šį kartą turiu 8-metį "ekspertą" balsavimo teisę perleisiu jam  bigsmile.gif
man pačiai skaniausiai atrodo vištiena su ananasais  essen.gif  nors labai abejoju, kad vaikis ją rinksis  rolleyes.gif

Gera mintis duot rinktis valgytojams smile.gif

Siandien nuotrauku jau nebegalima deti? g.gif
Atsakyti
Aš taip pat vaikams duosiu rinkt smile.gif
Atsakyti
siaip gera mintis duoti rinktis vaikams thumbup.gif
va tada ir pamatytumete, kad visi srekai, kirmeliukai ir t.t. uzims pirmas vietas norit to ar ne wink.gif
Atsakyti
QUOTE(laukine @ 2009 12 01, 14:40)
siaip gera mintis duoti rinktis vaikams  thumbup.gif
va tada ir pamatytumete, kad visi srekai, kirmeliukai ir t.t. uzims pirmas vietas norit to ar ne wink.gif

bet jei duot paragaut abejoju ar laimėtu pvz Šrekas biggrin.gif aišku visokiu vaiku būna bet Briuselio kopūstus mėgsta mažuma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laukine @ 2009 12 01, 15:40)
siaip gera mintis duoti rinktis vaikams  thumbup.gif

O aš jau klausiau, tai būtent šreko ir kirmėliukų sakė nevalgys biggrin.gif
Visa kita skanu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramziukė: 01 gruodžio 2009 - 14:53
QUOTE(Ramziukė @ 2009 12 01, 14:49)
O aš jau klausiau, tai būtent šreko ir kirmėliukų sakė nevalgys biggrin.gif
Visa kita skanu.

kam pataisei žinutė? aš sutinku su prieš tai išsakyta tavo nuomonė , nereikia bijot jos pasakyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 12 01, 16:02)
kam pataisei žinutė? aš sutinku su prieš tai išsakyta tavo nuomonė , nereikia bijot jos pasakyt  mirksiukas.gif

Nu va, reiškias ne man vienai taip pasirodė hihihi.gif

Nebijau mirksiukas.gif
Vienas pateikalas atrodo jau kartą suvalgytas biggrin.gif Pamačius jį net apetitas dingo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramziukė: 01 gruodžio 2009 - 15:40