Šaunus konkursas O dalyvauti verta, nes kaip supratau kiekvienas dalyvis gaus visų receptų knygelę
http://www.supermama...p...&phid=19113
nu super, ką ir kalbėjau, čia gi ne šiaip valgių konkursas, o vaikų valgių, tai bent jau man visa kita nublanksta prieš šią kompoziciją
nu super, ką ir kalbėjau, čia gi ne šiaip valgių konkursas, o vaikų valgių, tai bent jau man visa kita nublanksta prieš šią kompoziciją
Man irgi gražu , jau įsivaizduoju kaip tokius žmogėliukus daro mokyklos virėjos
QUOTE(Lera @ 2009 11 13, 19:47)
Man irgi gražu , jau įsivaizduoju kaip tokius žmogėliukus daro mokyklos virėjos
Prajuokinai O grazu butu, ant visu stalu Srekai
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 11 13, 14:03)
http://www.supermama...p...&phid=19113
bet ar idomus tas srekas 7-10metu vaikams
maniskis 4metu, tai apstulbes ziurejo i sita lekste, bet paklausus ar valgytu, tai sako ne nemegsta nei kopustu, nei paprikos
Saunus manau konkursas,bet tikrai nebalsuosiu uz visokius veidukus ale Srekiukus ir t.t kokiam vaiku baliui tai taip galima pridaryt prigalvot grazu ir stala puosia tikrai,bet mokykloj virejos tokiu groziu manau sunkiai sudelios,ir taip sukasi kaip vejai moterytes.Is patirties kalbu.
Šrekiuks tai nerealiai atrodo
mažuma vaikų kurie mėgsta paprikas ir kopūstėlius
QUOTE(Olive* @ 2009 11 14, 11:40)
bet ar idomus tas srekas 7-10metu vaikams
maniskis 4metu, tai apstulbes ziurejo i sita lekste, bet paklausus ar valgytu, tai sako ne nemegsta nei kopustu, nei paprikos
QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 11 14, 13:13)
maniškiai kaip tik skundžiasi, kad mokykloje daržovių turi kaulyti. Ketinu eiti pakalbėti su virėjom, kad maniškiams vietoj bulvių daržovių daugiau dėtų , nes turbūt lieka, va kalbat, jog daugelis vaikų nemėgsta (o mano vaikai nevalgo tų valgyklinių drėgnų bulvių). O dėl Šreko .... gal ir patiktų toks menas 3 metų vaikams, maniškiai tai juokėsi . Nepadarė jiems įspūdžio.
QUOTE(Betukas @ 2009 11 13, 12:19)
Šaunus konkursas O dalyvauti verta, nes kaip supratau kiekvienas dalyvis gaus visų receptų knygelę
elektroninę
Šrekas nuostabus Labai kūrybinga mama
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 11 13, 13:03)
Puiki fantazija Tek mazai dar Receptu,bet galvoju po iseginiu bus daugiau