Įkraunama...
Įkraunama...

Receptų konkursas „Pietūs mažiesiems“

Šaunus konkursas thumbup.gif O dalyvauti verta, nes kaip supratau kiekvienas dalyvis gaus visų receptų knygelę bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
http://www.supermama...p...&phid=19113

nu super, ką ir kalbėjau, čia gi ne šiaip valgių konkursas, o vaikų valgių, tai bent jau man visa kita nublanksta prieš šią kompoziciją smile.gif
Atsakyti
Man irgi gražu , jau įsivaizduoju kaip tokius žmogėliukus daro mokyklos virėjos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 11 13, 19:47)
Man irgi gražu , jau įsivaizduoju kaip tokius žmogėliukus daro mokyklos virėjos biggrin.gif

Prajuokinai biggrin.gif O grazu butu, ant visu stalu Srekai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 11 13, 14:03)
http://www.supermama...p...&phid=19113

nu super, ką ir kalbėjau, čia gi ne šiaip valgių konkursas, o vaikų valgių, tai bent jau man visa kita nublanksta prieš šią kompoziciją smile.gif

bet ar idomus tas srekas 7-10metu vaikams g.gif
maniskis 4metu, tai apstulbes ziurejo i sita lekste, bet paklausus ar valgytu, tai sako ne doh.gif nemegsta nei kopustu, nei paprikos doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Saunus manau konkursas,bet tikrai nebalsuosiu uz visokius veidukus ale Srekiukus ir t.t kokiam vaiku baliui tai taip galima pridaryt prigalvot grazu ir stala puosia tikrai,bet mokykloj virejos tokiu groziu manau sunkiai sudelios,ir taip sukasi kaip vejai moterytes.Is patirties kalbu.
Atsakyti
Šrekiuks tai nerealiai atrodo wub.gif
QUOTE(Olive* @ 2009 11 14, 11:40)
bet ar idomus tas srekas 7-10metu vaikams  g.gif
maniskis 4metu, tai apstulbes ziurejo i sita lekste, bet paklausus ar valgytu, tai sako ne  doh.gif nemegsta nei kopustu, nei paprikos  doh.gif  blush2.gif

drinks_cheers.gif mažuma vaikų kurie mėgsta paprikas ir kopūstėlius wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŽuvelėNEauksinė: 14 lapkričio 2009 - 12:14
QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 11 14, 13:13)
mažuma vaikų kurie mėgsta paprikas ir kopūstėlius wink.gif

maniškiai kaip tik skundžiasi, kad mokykloje daržovių turi kaulyti. Ketinu eiti pakalbėti su virėjom, kad maniškiams vietoj bulvių daržovių daugiau dėtų unsure.gif , nes turbūt lieka, va kalbat, jog daugelis vaikų nemėgsta (o mano vaikai nevalgo tų valgyklinių drėgnų bulvių). O dėl Šreko smile.gif .... gal ir patiktų toks menas 3 metų vaikams, maniškiai tai juokėsi biggrin.gif . Nepadarė jiems įspūdžio.

Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2009 11 13, 12:19)
Šaunus konkursas thumbup.gif  O dalyvauti verta, nes kaip supratau kiekvienas dalyvis gaus visų receptų knygelę  bigsmile.gif  thumbup.gif

elektroninę bigsmile.gif

Šrekas nuostabus thumbup.gif Labai kūrybinga mama thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gritte @ 2009 11 14, 15:21)
elektroninę  bigsmile.gif

bigsmile.gif kaip faina
Atsakyti
neįsiskaičiau, kad valgykloms doh.gif tuomet absurdėlis man kažkoks... eilinis valgių konkursas, pridengtas vaikais ir tipo sveikuoliškumu g.gif nu kokie ten sveikuoliškumai gali būti valgykloje? reikia tuomet visko ekologiško ir šviežio cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 11 13, 13:03)
Puiki fantazija thumbup.gif

Tek mazai dar Receptu,bet galvoju po iseginiu bus daugiau 4u.gif
Atsakyti