Įkraunama...
Įkraunama...

Receptų konkursas „Pietūs mažiesiems“

QUOTE(baltė @ 2009 11 26, 00:07)

drinks_cheers.gif kokie faini lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 11 24, 18:54)
Merginos, nu jus ir bjaurios  doh.gif

thumbup.gif thumbup.gif labai nuosekliai mano mintys parasytos smile.gif visos raso ko neperka, o ne viena neparaso ka perka ir is ko gamina smile.gif

QUOTE(Betukas @ 2009 11 25, 10:38)

Pavydas i man ima, kaip jūs taip šauniai tvarkotės, jokių dešrelių, jokių saldainių...gal vienkiemy gyvenat kur  tongue.gif

O šiaip esu tos nuomonės, kad kas per daug , tas ir nesveika. O kartais paragauti galima to ko noriu  ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2009 11 26, 10:37)
Kas tave taip prajuokina biggrin.gif
man iki sol stovi tos akytes akyse lotuliukas.gif Saunus patiekalas thumbup.gif essen.gif
Atsakyti
sveikos
na as tik stebeti galiu,negaliu balsuoti,tai ir labai nepeiksiu.tik galiu gaminti pagal tuos receptus ir skanauti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kamzelka: 26 lapkričio 2009 - 13:05
QUOTE(kamzelka @ 2009 11 26, 14:03)
sveikos
na as tik stebeti galiu,negaliu balsuoti,tai ir labai nepeiksiu.tik galiu gaminti pagal tuos receptus ir skanauti thumbup.gif

Kol dar vyks balsavimas, tai ir galesi ir balsuosi, kiek cia tu zinuciu tau tetruksta mirksiukas.gif

Pritariu visom, kad sitas patiekalas "nemirtingas"user posted image thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
aš tai vieno dalyko nelabai supratau - paraiškos priimamos iki lapkričio vienuoliktos, o balsavimas tik nuo gruodžio antros. kam toks tarpas? g.gif
Atsakyti
receptų išbandymui lotuliukas.gif
Atsakyti
iš didelio rašto išėjo iš krašto

aprašymas teisingas, kur čia parašyta, kad paraiškos iki 11-11?
šiandien jau 26, o paraiškas priimam dar.

Paraiškos priimamos nuo 11-11-2009 (ne daugiau 1 iš dalyvio)
Balsavimas nuo 02-12-2009 iki 09-12-2009, 3 balsai iš dalyvio
Nuotraukų: 22. Peržiūrų: 4449.
Atsakyti
na, perskaičiau neteisingai, kam nepasitaiko, o man šiandien nenuotaika eina per kraštus biggrin.gif
matau atsirado naujas patiekalas ir nuotrauka labai graži thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2009 11 26, 15:38)
Kol dar vyks balsavimas, tai ir galesi ir balsuosi, kiek cia tu zinuciu tau tetruksta mirksiukas.gif

Pritariu visom, kad sitas patiekalas "nemirtingas"user posted image thumbup.gif  lotuliukas.gif

Čia tai geras lotuliukas.gif Tik kaži ar vaikas neišsigąstų tų išsigandusių stručių? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2009 11 26, 12:38)

Pritariu visom, kad sitas patiekalas "nemirtingas"user posted image thumbup.gif  lotuliukas.gif

tik gaila, kad kokybės nėr..
Atsakyti
Oi kaip užsimaniau....... Varau kotletų kept, kaip tik turiu maltos mėsos....

user posted image
Atsakyti