QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 11 24, 20:42)
Aš su tuo, kuris tau patinka, kažkada pusę nago su geru gabalu piršto nusivariau
Tai po to karto nebenaudoju tokio
Taip aštrus daiktelis, bet kai įpranti, tai kitko į rankas pasiimt nebenoriu. Jau daugiau kaip 10 metų naudoju, kas pamato kokoiu greičiu aš lupu, tai sako "ir aš tokio noriu". Netgi prisižadėjau vienam draugui padovanot
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 11 24, 20:54)
man jis irgi neaiškus pasirodė, nemokėčiau su tokiu nieko daryti
man tas pirmesnis senesnis tarybinis variantas geriau
Na, va, o man ne
man tarp jų didelis skirtumas. Ir daugelis sako, jog peiliu geriau, nes neva skustukas nepatogus, o nepatogus dažniau būtent tas pirmas, po kurio daugelis nebebando ir to antro, nes galvoja, jog bus tas pats.
Ką čia parašius, kad būtų labiau į temą
Na, peržiūrėjau ir visai daug skaniai atrodančių patiekalų. Na, ir kainos tikrai labai mažos... Turbūt nemoku skaičiuot
, bet atsiimu abejones dėl kainos mažumo, manau, kad gaminant didesnį kiekį tikrai kainos realios
Aš irgi nesu sveikuolė, bet einu ta linkme. Kas liečia vaikus ypač. Vien tas faktas, kad nematau, kas daržely valgoma, tai bent namuse stengiuosi duoti tai, kas sveika, natūralu ir t.t.
O temoje nesant sveikuoliu, negalima aptarinėti patiekalų? Juk pakanka žinoti, kas yra sveika, o ne būti sveikuoliu. Manau, aptarimai kyla dėl temos aprašymo "...sveikai, skaniai ir pigiai..."
To ir ieškoma nuotraukoje ir recepte.