Įkraunama...
Įkraunama...

Receptų konkursas „Pietūs mažiesiems“

QUOTE(Mažulėlė @ 2009 11 24, 18:23)
O kaip kitaip tą bulvę nulupti, jei lupi peiliu?  biggrin.gif  Gal pavyzdį galėtumėte parodyti?  rolleyes.gif

Siaip tai bulvems lupti yra specialus skustukai. Jie ir ploniau zievele nulupa ir lygiai, o ir greiciau su jais, nei peiliu (bent jau man).

Man tas patiekalas visiskai neuzkliuvo - patiekalas kaip patiekalas....
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 11 24, 17:31)
Siaip tai bulvems lupti yra specialus skustukai. Jie ir ploniau zievele nulupa ir lygiai, o ir greiciau su jais, nei peiliu  (bent jau man).

O man greičiau ir patogiau peiliuku. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2009 11 24, 17:28)
blink.gif  bet kas liks tada iš pieniškos dešrelės??? Jos ir 10 min virt nereik  g.gif

tarybinės cielos lieka, tik vandens prisigeria biggrin.gif

Atsakyti
na nežinau,bet man piekiškos dešrelės tai tikrai ne maistas.mėsos jose kiek procentų? lens.gif manęs augančios jomis nemaitino,gal todėl aš jomis visai nesižaviu.ir mūsų šeima jų niekada niekada neperka schmoll.gif
o dėl kainos paskaičiavimo,tai ir man buvo sunku.manau,kad kaina šiam konkurse labai jau slidus reikalas cool.gif
Atsakyti
Kaina, net jei pagal receptą viens prie vieno gamins kelios šeimininkės, gali skirtis. Juk ir parduotuvėse nevienodos tų pačių produktų kainos, o ir pasiūla paprastai kelių gamintojų, tad taip pat kaina skirias. Kad ir tos pačios mėsos ar varškės - juk nuo iki, gali net kelių litų skirtumas (mėsos) susidaryt. Tad... Manau pakanks simboliškai nurodyt.

Man užkliuvo tų balandėlių kitaip aprašyme sultinys. Kaži ar čia tas sintetinis turėtas imeny? Su skonio stiprikliais? g.gif

Ir dešrelių sveiku maistu nepavadinčiau, bet kartais pietums būna ir pas mus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 11 24, 18:25)
Man užkliuvo tų balandėlių kitaip aprašyme sultinys. Kaži ar čia tas sintetinis turėtas imeny? Su skonio stiprikliais? g.gif

nebūtinai. aš naudoju šitą http://www.sanga.lt/index.php?cid=53
Atsakyti
QUOTE(Mažulėlė @ 2009 11 24, 17:23)
O kaip kitaip tą bulvę nulupti, jei lupi peiliu?  biggrin.gif  Gal pavyzdį galėtumėte parodyti?  rolleyes.gif

Prisipažinsiu, tikėjausi šio klausimo, nes tai labai atspindi šią temą, nepraleist progos konfrontuot. Žiūriu, kaip tik Sapokliaka jau ir atsakė. thumbup.gif Aš pvz. su skustuku morką nulupu per kokias 6 sekundes. Neperdedu. Bet yra du tipai skustukų, tad su tokiu iš viso negaliu nieko skusti, o su tokiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 11 24, 17:30)
O man kaina pasirodė tuputį nereali, argi daržovės, mėsa, prieskoniai, priedai, ryžiai, kiaušiniai, sūris ir t.t. gali kainuoti porcija tik 2-3 lt? g.gif

o tai kiek jūs manot valgyklinis maistas kainuotų, atmetus visus antkainius, manot tik už produktus sumokat? Kas ten nerealaus, gi kiekį žiūrėkit. Ne po vieną porciją gi žmonės gamina. biggrin.gif
Atsakyti
na nežinau, pati dešrelių niekada nevalgiau ir iki šiol nevalgau ir niekam nesiūlau, juolab vaikui. sveiku maistu nepavadinčiau, bet man atrodo visai gražiai, bent už aštunkojį geriau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 11 24, 18:32)
na nežinau, pati dešrelių niekada nevalgiau ir iki šiol nevalgau ir niekam nesiūlau, juolab vaikui. sveiku maistu nepavadinčiau, bet man atrodo visai gražiai, bent už aštunkojį geriau rolleyes.gif

o aš joms dar griežtesnė-aš iš viso jų maistu nepavadinčiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 11 24, 19:30)
nepraleist progos konfrontuot.

jo, man ir Mažulėlė čia pasirodė kaip didžiausia konfliktuotoja, kur prasisuka, ten skandalai hihihi.gif laugh.gif
Papildyta:
QUOTE(baltė @ 2009 11 24, 19:30)
Bet yra du tipai skustukų

tai su peiliu kaip...negalima ar nepadoru? unsure.gif

man iš esmės jokio skirtumo, aš čia savišvietai domiuosi bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Olaiva @ 2009 11 24, 19:34)
o aš joms dar griežtesnė-aš iš viso jų maistu nepavadinčiau  unsure.gif

o toms dešrelėms tai visiškai vienodai kaip jas vadina hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 11 24, 17:30)
Prisipažinsiu, tikėjausi šio klausimo, nes tai labai atspindi šią temą, nepraleist progos konfrontuot. Žiūriu, kaip tik Sapokliaka jau ir atsakė.  thumbup.gif Aš pvz. su skustuku morką nulupu per kokias 6 sekundes. Neperdedu. Bet yra du tipai skustukų, tad su tokiu iš viso negaliu nieko skusti, o su tokiu  thumbup.gif

va matai kaip skirtingai, seniau galvodavau,kad su tuo ilgu nemokėčiau, visaa naudojau tą, kur tau patinka, bet kai pabandžiau gerą ilgą, neprilyginamas dalykas tiek bulvėms, morkoms, obuoliams ar dar kam..
Atsakyti