Įkraunama...
Įkraunama...

Receptų konkursas „Pietūs mažiesiems“

o norit pasakyti, kad jus gaminat atskitai sau ir vyrui, po to trimeciui vaikui atskirai, ir septynmeciui atskitai? cia toms kurios skundziasi kad ir vel vaikams konkursas? mano seimoj maistas gaminamas visiems vienas. taip kad ir suaugusiuju pietus galima paruosti septynmeciui - padekoruoji akytemis, burnyte ir gaunasi vaikiskas patiekalas wink.gif

fantazijos reikia 4u.gif
Atsakyti
mano balsas cukinijų sriubai garantuotas thumbup.gif iki šiol buvau ragavusi tik moliūgų, bet radusi šitą receptą pabandžiau pasigaminti. labai paprasta ir labai skanu. ačiū už receptą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 11 12, 16:38)
mano balsas cukinijų sriubai garantuotas thumbup.gif iki šiol buvau ragavusi tik moliūgų, bet radusi šitą receptą pabandžiau pasigaminti. labai paprasta ir labai skanu. ačiū už receptą smile.gif

va ir receptas netik vaikams tinkamas thumbup.gif

tikiu, kad bus daug naudingu ideju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 11 12, 15:06)
tai negi nėra tokių patiekalų, kas tinka ir vaikui ir suagusiam?

dabar dalyvaujantys receptai visi tinkami visiem amžiaus tarpsniams nuo 7 metų tongue.gif

nu aš kažkaip įsivaizduoju, kad čia reiktų kaip nors vaikiškai pateikti, tarkim vaikiškoje lėkštutėje ar papuošti vaikiškai, jei nori tikrai laimėti, o bele tik dalyvauti, tai ne mano stilius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 11 12, 16:10)
nu aš kažkaip įsivaizduoju, kad čia reiktų kaip nors vaikiškai pateikti, tarkim vaikiškoje lėkštutėje ar papuošti vaikiškai, jei nori tikrai laimėti, o bele tik dalyvauti, tai ne mano stilius smile.gif

nemanau, kad tai kliūtis nedalyvauti wink.gif

mano vaikams grožio nereikėdavo.
jiems reikėdavo paaiškinimo, kodėl čia sveika tai, ką siūlau valgyti wink.gif

manau drąsiai galima dalyvaut ir neturinčioms vaikų wink.gif
papuošimas gali būti ir klasikinis, vaikams gi patinka kai juos laiko vyresniais wink.gif ir patiekia patiekalus kaip visiem wink.gif

netikrinsiu nikų, kas kiek turi vaikų ir kokie jie amžiaus wink.gif
Atsakyti
Puikus konkursas thumbup.gif
as noreciau dalyvauti 4u.gif bet ne moku aprasyti savo Recepta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(laukine @ 2009 11 12, 15:14)
o norit pasakyti, kad jus gaminat atskitai sau ir vyrui, po to trimeciui vaikui atskirai, ir septynmeciui atskitai? cia toms kurios skundziasi kad ir vel vaikams konkursas? mano seimoj maistas gaminamas visiems vienas. taip kad ir suaugusiuju pietus galima paruosti septynmeciui - padekoruoji akytemis, burnyte ir gaunasi vaikiskas patiekalas wink.gif

fantazijos reikia  4u.gif

as tikrai gaminu atskirai,bent jau vaikui 4u.gif o kartais ir su mb valgom skirtinga maista 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2009 11 12, 17:27)
as tikrai gaminu atskirai,bent jau vaikui 4u.gif   o kartais ir su mb valgom skirtinga maista 4u.gif  ax.gif

na bet turit tam preizasti, ar ne? ax.gif zinoma yra seimu, kur kazkuris yra alergiskas kazkam, vegetaras or smth.
as cia norejau pasakyti, kad siame konkurse manau gali dalyvauti visi (nebent namie negamina smile.gif )- nebutinai tik turintys vaiku smile.gif bet kuri patiekala galima pridejus ar atemus kazka pritaikyti pirmokui 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 11 12, 17:01)
Puikus konkursas thumbup.gif
as noreciau dalyvauti 4u.gif bet ne moku aprasyti savo Recepta  blush2.gif

vi-va-vi, parasyk man i az savo receptuka, as tau LT kalba persiusiu pataisyta (jei tu cia del LT kalbos ir klaidu blush2.gif ) wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laukine: 12 lapkričio 2009 - 17:38
QUOTE(Rustė @ 2009 11 11, 18:05)

o kur ta viska siusti ? i el pasta koki ? rolleyes.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rustė: 12 lapkričio 2009 - 18:22
QUOTE(mamulka10 @ 2009 11 12, 17:39)
o kur ta viska siusti ? i el pasta koki ?  rolleyes.gif  ax.gif  blush2.gif

va čia wink.gif

http://www.supermama.lt/foto/

ten yra nuoroda "kaip dalyvauti" bus paaiškinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laukine @ 2009 11 12, 17:37)
na bet turit tam preizasti, ar ne? ax.gif zinoma yra seimu, kur kazkuris yra alergiskas kazkam, vegetaras or smth.

priezastis ta,kad vaikui neduodam bet ko,ka galbut patys suvalgom,o del savesir mb,jis nori sociau pavalgyt man tieknereikia ir gaminu skirtingai 4u.gif
Atsakyti
Koks saunus Zaliasis Sreko pasimatymas. Saunuole mamyte trykstanti fantazija. 4u.gif
Atsakyti