o norit pasakyti, kad jus gaminat atskitai sau ir vyrui, po to trimeciui vaikui atskirai, ir septynmeciui atskitai? cia toms kurios skundziasi kad ir vel vaikams konkursas? mano seimoj maistas gaminamas visiems vienas. taip kad ir suaugusiuju pietus galima paruosti septynmeciui - padekoruoji akytemis, burnyte ir gaunasi vaikiskas patiekalas
fantazijos reikia
mano balsas cukinijų sriubai garantuotas iki šiol buvau ragavusi tik moliūgų, bet radusi šitą receptą pabandžiau pasigaminti. labai paprasta ir labai skanu. ačiū už receptą
QUOTE(l'eau @ 2009 11 12, 16:38)
mano balsas cukinijų sriubai garantuotas iki šiol buvau ragavusi tik moliūgų, bet radusi šitą receptą pabandžiau pasigaminti. labai paprasta ir labai skanu. ačiū už receptą
va ir receptas netik vaikams tinkamas
tikiu, kad bus daug naudingu ideju
QUOTE(Rustė @ 2009 11 12, 15:06)
tai negi nėra tokių patiekalų, kas tinka ir vaikui ir suagusiam?
dabar dalyvaujantys receptai visi tinkami visiem amžiaus tarpsniams nuo 7 metų
dabar dalyvaujantys receptai visi tinkami visiem amžiaus tarpsniams nuo 7 metų
nu aš kažkaip įsivaizduoju, kad čia reiktų kaip nors vaikiškai pateikti, tarkim vaikiškoje lėkštutėje ar papuošti vaikiškai, jei nori tikrai laimėti, o bele tik dalyvauti, tai ne mano stilius
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 11 12, 16:10)
nu aš kažkaip įsivaizduoju, kad čia reiktų kaip nors vaikiškai pateikti, tarkim vaikiškoje lėkštutėje ar papuošti vaikiškai, jei nori tikrai laimėti, o bele tik dalyvauti, tai ne mano stilius
nemanau, kad tai kliūtis nedalyvauti
mano vaikams grožio nereikėdavo.
jiems reikėdavo paaiškinimo, kodėl čia sveika tai, ką siūlau valgyti
manau drąsiai galima dalyvaut ir neturinčioms vaikų
papuošimas gali būti ir klasikinis, vaikams gi patinka kai juos laiko vyresniais ir patiekia patiekalus kaip visiem
netikrinsiu nikų, kas kiek turi vaikų ir kokie jie amžiaus
Puikus konkursas
as noreciau dalyvauti bet ne moku aprasyti savo Recepta
as noreciau dalyvauti bet ne moku aprasyti savo Recepta
QUOTE(laukine @ 2009 11 12, 15:14)
o norit pasakyti, kad jus gaminat atskitai sau ir vyrui, po to trimeciui vaikui atskirai, ir septynmeciui atskitai? cia toms kurios skundziasi kad ir vel vaikams konkursas? mano seimoj maistas gaminamas visiems vienas. taip kad ir suaugusiuju pietus galima paruosti septynmeciui - padekoruoji akytemis, burnyte ir gaunasi vaikiskas patiekalas
fantazijos reikia
fantazijos reikia
as tikrai gaminu atskirai,bent jau vaikui o kartais ir su mb valgom skirtinga maista
QUOTE(mmergyte @ 2009 11 12, 17:27)
as tikrai gaminu atskirai,bent jau vaikui o kartais ir su mb valgom skirtinga maista
na bet turit tam preizasti, ar ne? zinoma yra seimu, kur kazkuris yra alergiskas kazkam, vegetaras or smth.
as cia norejau pasakyti, kad siame konkurse manau gali dalyvauti visi (nebent namie negamina )- nebutinai tik turintys vaiku bet kuri patiekala galima pridejus ar atemus kazka pritaikyti pirmokui
Papildyta:
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 11 12, 17:01)
vi-va-vi, parasyk man i az savo receptuka, as tau LT kalba persiusiu pataisyta (jei tu cia del LT kalbos ir klaidu )
QUOTE(mamulka10 @ 2009 11 12, 17:39)
o kur ta viska siusti ? i el pasta koki ?
va čia
http://www.supermama.lt/foto/
ten yra nuoroda "kaip dalyvauti" bus paaiškinta
QUOTE(laukine @ 2009 11 12, 17:37)
na bet turit tam preizasti, ar ne? zinoma yra seimu, kur kazkuris yra alergiskas kazkam, vegetaras or smth.
priezastis ta,kad vaikui neduodam bet ko,ka galbut patys suvalgom,o del savesir mb,jis nori sociau pavalgyt man tieknereikia ir gaminu skirtingai
Koks saunus Zaliasis Sreko pasimatymas. Saunuole mamyte trykstanti fantazija.