Įkraunama...
Įkraunama...

Receptų konkursas „Pietūs mažiesiems“

QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 11 19, 21:04)
Jau net iki knygų ir kažkokių pasakų nusivažiavot,manau fantazijos netrūksta jums lotuliukas.gif  doh.gif  biggrin.gif

kaip matau ir pafotošopintas fotkes šį kartą galima dėt?vieną "pablurintą" matau smile.gif

Mano akimis tai neblurinta g.gif Fokuso zona siaura, tai natūraliai paplaukę. Bent man taip atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 11 19, 20:56)
Mano akimis tai neblurinta g.gif Fokuso zona siaura, tai natūraliai paplaukę. Bent man taip atrodo.

pablurinta,juk matos smile.gif
photoshopas tikrai naudotas.
gal ir klystu,bet nemanau,kad klystu wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŽuvelėNEauksinė: 19 lapkričio 2009 - 20:59
QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 11 19, 22:58)

Man matos, kad fokusuota taip. Bet gal neturiu tokios išlavintos akies ir galiu klyst. Nors pati fotografuoju ir photoshopu naudojuos jau treti metai smile.gif
Kilo ir man įtarimas, kad blurinta, bet.... Suabejojau ax.gif

O kad photoshopas naudotas, tai faktas. Ir net galiu pasakyt kokia versija - efixe matosi biggrin.gif Bet juk galėjo naudot ir nuotraukos pamažinimui, pakarpimui ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ninna_Ricci: 19 lapkričio 2009 - 21:03
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 11 19, 21:01)
Man matos, kad fokusuota taip. Bet gal neturiu tokios išlavintos akies ir galiu klyst. Nors pati fotografuoju ir photoshopu naudojuos jau treti metai smile.gif
Kilo ir man įtarimas, kad blurinta, bet.... Suabejojau ax.gif

O kad photoshopas naudotas, tai faktas. Ir net galiu pasakyt kokia versija - efixe matosi biggrin.gif Bet juk galėjo naudot ir nuotraukos pamažinimui, pakarpimui ir pan.

taip,galėjo,sakau,gal ir klystu smile.gif
aš ir ne pirmi metai photoshopu užsiiminėju,tai ir sakau,kad rodos lyg bluras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 11 19, 23:05)
taip,galėjo,sakau,gal ir klystu smile.gif
aš ir ne pirmi metai photoshopu užsiiminėju,tai ir sakau,kad rodos lyg bluras biggrin.gif

Na, jei ir blurino, tai labai tvarkingai tą padarė, nes fokusas eina į priekinę gabaliuko dalį, bet pats tas kraštelis, kuris arčiausiai ir vėl išplaukęs. Tai sakyč, jei ir blurino, tai labai profi mirksiukas.gif Viskas apgalvota smile.gif Man paprasčiau taip nufotkint. Manau ir foto autorei taip pat, nes fotikas neprastas toks (vėl gi - iš efixo matau) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2009 11 19, 19:27)
vat ko nesuprantu, to nesuprantu.
ką čia veikia blynai, varškės apkepas....
man tai ne tie patiekalai kurie tiktų pietums schmoll.gif

nematau nieko blogo ax.gif žinoma, gal pas daugumą įprasta tai valgyti vakarienei
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 11 19, 20:39)
g.gif aš niekaip nesusieju šių tavo minčių su šiuo konkursu, atleisk... unsure.gif aš konkurse nematau nei pietų mokykloje, nei nevalgiukų, tiesiog prašymą pasidalinti skaniais, sveikais, nebrangiais vaikams skirtais patiekalais, jei jau pagal tave žiūrint, tai valgomais savaitgaliais, kai nėra mokyklos... ax.gif

Bandau, jei vaikas valgo pietus mokykloje,kokiu būdu jis gaus patiekalą su Šreku?
1. jūs jam atnešite pati?
2. įdėsite su savimi?
3. ar nuo mano mokyklos baigimo taip viskas pasikeit$, kad dabar jau galima užsisakyti kaip restorane?

Gal jau baigiam,vistiek nesusišnekam.
Atsakyti
QUOTE(Pelene @ 2009 11 19, 20:50)
Na pvz. mano vyrui mesos gali but tik karta per savaite. O mano vaikams( cia jau i tema) gali jos visai nebut. Taigi kazka skanaus noris ir be mesos pagamint  mirksiukas.gif
Papildyta:

Kaip aš tau pavydžiu rolleyes.gif maniškiai nė vienas be mėsos nė krust schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2009 11 19, 20:27)
vat ko nesuprantu, to nesuprantu.
ką čia veikia blynai, varškės apkepas....
man tai ne tie patiekalai kurie tiktų pietums schmoll.gif

O man labai tie. Kai esu prijaučianti vegetarė ir tikrai ja tapsiu (einu link to) ir žinau daug žmonių nemėgstančių ir nevalgančių mėsos. Bet, kaip minėjau, lietuviai mėgsta daaaug mėsos: tris kart per dieną doh.gif O paskui ir visos kraujotakos ligos su kaupu pasireiškia. Na, bet čia jau ne į temą.

O jei kalbant į temą, tai man varškės apkepas labai fainai atrodo, gaila tik, kad mažoji jos nemėgsta (nieko su varške). Be žinau, kad pamėgs... Tik laiko klausimas bigsmile.gif
Atsakyti
Balte, žiauriai čia jūs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 11 19, 20:56)

taip ir yra, autorė parašė (pažįstu ją), kad būtent fokusavimo čia esmė, nes žinau, kad ne su muiline fotografuoja wink.gif

QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 11 19, 20:58)

klysti wink.gif

autorė pakeis kita foto.
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 11 19, 20:53)
autorė pakeis kita foto.

o, tik norėjau rašyti, kad vienos foto lig ir stinga.
Atsakyti