Įkraunama...
Įkraunama...

Receptų konkursas „Pietūs mažiesiems“

QUOTE(Ūla @ 2009 11 19, 18:19)
apie kurį leidimą kalbat?
Tautosakos lobynas ši knyga.

vėliau parašysiu jum AŽ,nes jaučiu,kad ne apie tai galvojat.
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2009 11 19, 18:25)
vėliau parašysiu jum AŽ,nes jaučiu,kad ne apie tai galvojat.

ne viena yra.
drinks_cheers.gif ok.
Atsakyti
Jau net iki knygų ir kažkokių pasakų nusivažiavot,manau fantazijos netrūksta jums lotuliukas.gif doh.gif biggrin.gif

kaip matau ir pafotošopintas fotkes šį kartą galima dėt?vieną "pablurintą" matau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 11 19, 18:04)

kaip matau ir pafotošopintas fotkes šį kartą galima dėt?vieną "pablurintą" matau smile.gif

kuri? ar tas ryžių varškės apkepas?
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2009 11 19, 19:31)
kuri? ar tas ryžių varškės apkepas?

Taip.
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2009 11 19, 15:23)
Ir ką,  tai, pakeistų Tavo nuomonę? Juk, ne.Tau mano išsakyta nuomonė nepriimtina  ir tiek. Mano postus skaitai taip kaip patinka Tau. Kitaip suprastum kodėl mano žinutėse atsirado žodis NEVALGIUKAS ir, kad  7-10 metų vaikai pietus valgo mokykloje, t.y mokyklos valgykloje.( Nebent vaikas nelanko mokyklos, arba maistas jam nešamas ar įdedamas į mokyklą.)

g.gif aš niekaip nesusieju šių tavo minčių su šiuo konkursu, atleisk... unsure.gif aš konkurse nematau nei pietų mokykloje, nei nevalgiukų, tiesiog prašymą pasidalinti skaniais, sveikais, nebrangiais vaikams skirtais patiekalais, jei jau pagal tave žiūrint, tai valgomais savaitgaliais, kai nėra mokyklos... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 11 19, 19:39)
g.gif aš niekaip nesusieju šių tavo minčių su šiuo konkursu, atleisk... unsure.gif aš konkurse nematau nei pietų mokykloje, nei nevalgiukų, tiesiog prašymą pasidalinti skaniais, sveikais, nebrangiais vaikams skirtais patiekalais, jei jau pagal tave žiūrint, tai valgomais savaitgaliais, kai nėra mokyklos... ax.gif

drinks_cheers.gif sutinku,ir aš nesuprantu kaip visas šitas bartdakas dėl nevalgiukųš ar pasakų susijas su knkursu doh.gif
Atsakyti
Jau tema nusirito iki pasaku biggrin.gif

O as sian seimynai gaminau situos kotletukus

user posted image

Mano vyresnelis niekad nevalge grikiu koses, maniau ir situ kotletuku atsisakys, bet mano nustebimui kaip kirto bigsmile.gif Dabar zinosiu kaip grikiu kose slept smile.gif
Atsakyti
vat ko nesuprantu, to nesuprantu.
ką čia veikia blynai, varškės apkepas....
man tai ne tie patiekalai kurie tiktų pietums schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2009 11 19, 20:27)

kodėl? man tai tinka, bile tik skanus valgis, tai man nesvarbu kada ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 11 19, 20:32)
kodėl? man tai tinka, bile tik skanus valgis, tai man nesvarbu kada ax.gif

drinks_cheers.gif juk net labai tinka,kaskart juk mėsų pietums nevalgysi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2009 11 19, 20:27)

Na pvz. mano vyrui mesos gali but tik karta per savaite. O mano vaikams( cia jau i tema) gali jos visai nebut. Taigi kazka skanaus noris ir be mesos pagamint mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 11 19, 20:38)
drinks_cheers.gif juk net labai tinka,kaskart juk mėsų pietums nevalgysi biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti