QUOTE(Rustė @ 2009 11 18, 18:36)
maniškiai nevalgytų...
cukinijų jie nemėgsta nuo mažens...nebent gerai "paslėptos" kur troškinyje šios daržovės sueitų...
aš cukinijų irgi per labai nemėgstu, bet tas apkepukas skaniai atrodo, suku galvą gal surizikuoti - MB patiktų
Mums visai patinka sriubytės su šia daržove. Taip pat blyneliai. Bet valgyklos renkasi produktus, kurie patinka daugumai, tad cukiniją šiame patiekale dar galima pakeisti kokia kita daržove, pvz. daugiau bulvių pridėt ar pan. Bet atrodo tai gražiai, ane
QUOTE(l'eau @ 2009 11 18, 20:18)
pats patiekalas tikrai jau atrodo valgytinas, tik tie lapai visą nuotraukos grožį gadina (čia tik nuomonė, nepulkit). žiūriu ir receptas pakeistas, be kepimo ir medaus. o va kažkieno patarimo 'rašykit kad pieno pilta - bus sveika' paklausyta
Man dabar gražesnė nuotrauka, tik lapai tikrai nesižūri.
QUOTE(Aidulia @ 2009 11 18, 21:13)
apie drugelį. Nemanau, kad tai prisitaikėliškumas. Smagu, kad mama pakeitė patiekalą sveikesniu, be kepinių, be kečupo pertekliaus.
Šaunu, kad pakeista, juk tą leidžia konkurso taisyklės, kol neprasidėjo balsavimas.
Šiaip man patinka fredericos nuomonė, nes ji visai jos neperša, tik išsako, o tai, kad kabinėjamasi paskui prie žodžių, verčia žmogų apginti savo nuomonę ir tai jau paskui darosi panašu nebe į diskusiją, o į nuomonės primetimą. Tai kad nuomonės nesutampa, nereiškia, kad kita pusė turi pradėt galvot priešingai. Juk galima likti prie savo nuomonės nesumenkinant ir kito nuomonės.
O kas dėl nevalgumo, mano vaikui labai padėjo vitaminas C. Negalim atsistebėt, kaip pagerėjo apetitas
Niekada neteko žaisti lėkštėje, nei kitaip gadinti valgymo proceso. Nesakau, kad kartas nuo karto nėra smagu pagaminti linksmą patiekalą, manau, tai netgi būtina, kažkiek tai praplečia vaiko akiratį, lavina, tačiau ne kasdien.