moterys, merginos, mamos
Ko jus cia barates del to, kas sveika, o kas ne... cia yra FOTOKONKURSAS.... Mano supratimu, renkama nuotrauka+receptas. Nuotrauka turetu buti maksimaliai estetiska ir maistas joje turi atrodyti skanus...
Tai, ka valgome mes patys, valgo ir musu vaikai (nekalbu apie kudikius ir vaikus iki kokiu 3 metu)...
tai apie ka jus gincijates? Sveika-nesveika? . Ok, avizine kose yra sveika. Bet ar ja galima kazkaip labai estetiskai nufotografuoti. Taip, bet tik zmogui, siek tiek nusimananciam apie fotografija... O siam konkurse, apskritai didzioji dalis nuotrauku nera kokybisku.....
Tai gal liaukimes gincytis apie sveika/ nesveika, o vertinkime maisto grozi, estetini pateikima ir recepto turini, kuri, beje, kiekviena galime "patobulinti" pagal save...
Gal as "nenormali", bet tie visi astunkojai, keturkojai, srekai ir visi kiti "padarai" man nepatinka....
Jie man primena "kaimo baliukuose" taip populiarias idarytas lydekas, papuostas skutinetais ridikeliais, porais beigi "rastais" is majonezo... dar vietoj akiu ten privaledavo buti pjaustytos alyvuoges....
Kai pagalvoji, kad kazkokia "bufetava" visa tai dare savo svariomis? rankytemis, tai kazkaip
Aisku, cia mamos daro savo vaikams, ju papuostas maistas yra kas kita, nei restorano "tetu", taciau man, nuotrauku "zuiretojai" ir potencialiai valgytojai, tai nera labai jau miela....
Visgi pasilieku prie tos pacios nuomones, kad skanias man "normalus", nenuciupinetas maistas....
Prasau neisizeisti, cia tik mano niekam neidomi nuomone