Įkraunama...
Įkraunama...

Receptų konkursas „Pietūs mažiesiems“

QUOTE(Ice @ 2009 11 11, 23:07)
O kodėl toks keistas metų limitas, 7-10 metai?  g.gif Jei pas mane 3 metų vaikas, tai aš nežinau, ar tiktų 7-10 metų vaikams mano pietūs  g.gif ? Kaip čia dabar nuspėti - tiktų ar netiktų?  g.gif

Ir kaip kainą apskaičiuoti  unsure.gif ? Vienos porcijos kaina?

metų limitas toks, kokį nurodo rėmėjai.

čia turima omenyje, kad nebūtų visiškai paprastas patiekalas, kaip kokia avižinė košė, norisi įmantrumo, o tuo pačiu ir suteikiama didesnė laisvė naudoti tokius produktus, kokių mažiukams negalima, o didesni jau gali valgyti, tokius kaip majonezas, alyvuogės, kažkokie konservuoti vaisiai ir t.t.

kiek metų jūsų vaikui neturi reikšmės, patiekalas turi būti skirtas 7-10m vaikui, bet nebūtinai jūsų 3 metų vaikas turi jį valgyti wink.gif

o kainą tai kaip norite, galite porcijos, galite viso patiekalo, nekonkretizuojama wink.gif
Atsakyti
idomus konkursas smile.gif bet alkanam geriau i foto net neziuret biggrin.gif
Atsakyti
liuks konkursas thumbup.gif aš manau, jog smulkus urmas semsis idėjų, kaip pigiai ir skaniai maitinti pradinukus (1-4 klasė). Tikslas ko gero būtų įdomūs receptai už priimtiną kainą. Bet ir mums labai naudingas konkursas, visos pasisemsim idėjų bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alina: 12 lapkričio 2009 - 10:22
keistas konkursas. blush2.gif
Atsakyti
Vo čia tai konkursas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif idėjų mirksiukas.gif pasisemti, o tai kartais laužai galvą ką čia pagaminti, ir niekaip nesugalvoji doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 11 12, 00:38)
majonezas

tikiuosi nerasti patiekalų su majonezu 7-10 metų vaikams
Atsakyti
QUOTE(Aidulia @ 2009 11 12, 13:56)

nesupratau, o kas blogo tame majoneze g.gif nors kiekviena šeima individuali, maitinasi irgi įvairiai. Yra tokių, kurie pašiurpsta išgirdę jog vaikai kotletus valgo su bulvėm.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alina: 12 lapkričio 2009 - 14:07

va dabar visi special for you
pakeis mitybos įpročius ir nedės majonezo ? biggrin.gif
Atsakyti
As tai laukiu daugiau nuotrauku. Tikuos mamos jau verda, fotkina.. bigsmile.gif
Atsakyti

majonezas nėra toks blogas, mano dukra laikosi spec dietos, vos ne pagrindinis ingredientas (riebalų jai reikia daug) ilgą laiką buvo. (nuo 3 metų dieta)

su dietologe nuolat bendraujam, tikrai būtų pasakiusi, kad negalima wink.gif

o be to, galima gi papuošimui truputį wink.gif nesakau, kad šaukštais iš stiklainio valgyti...
Atsakyti
ech, ir vėl viskas tik vaikučiams doh.gif o po to dar kas nors sako: kodėl konkursuose nedalyvauji? smile.gif
būtų įdomu kaip tik valgių šeimai konkursas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 11 12, 15:00)
ech, ir vėl viskas tik vaikučiams doh.gif o po to dar kas nors sako: kodėl konkursuose nedalyvauji? smile.gif
būtų įdomu kaip tik valgių šeimai konkursas ax.gif

tai negi nėra tokių patiekalų, kas tinka ir vaikui ir suagusiam?

dabar dalyvaujantys receptai visi tinkami visiem amžiaus tarpsniams nuo 7 metų tongue.gif
Atsakyti