Įkraunama...
Įkraunama...

Receptų konkursas „Pietūs mažiesiems“

bet blush2.gif
kad nesveika yra tai, ko mes negalim pakeist, nereiškia, kad neturėtume keist to, ką galime.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2009 11 17, 17:44)
bet  blush2.gif
kad nesveika yra tai, ko mes negalim pakeist, nereiškia, kad neturėtume keist to, ką galime.
4u.gif

tik kaip keisti?
Kad ir grietinė. Pirkta parduotuvėj - su krūva konservantų ir EEEE ir aplamai ten kažkokių riebalų mišinys, pirkta pas kaimo bobutę - pernelyg riebi, daug cholesterolio g.gif tai ką grietinės visai nenaudoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2009 11 17, 17:40)
Mano draugė tikra sveikuolė, jos naujai išgirsta versija apie mėsą,tai,kad sveikiausia mėsa yra kepta ant laužo.Logikos tame gal ir galimarasti- greit iškepa, angliukas taip pat sveika...O va ar iš ties taip yra?

jau maniau, kad rašysi, jog žalia smile.gif dėl lauž, tai čia irgi manau grįžtama 'prie gamtos', na kaip proprotėviai, kad sumedžioja ir kepa mirksiukas.gif
Atsakyti
http://www.supermama...p...&phid=19133
http://www.supermama...p...&phid=19134
Super, o aš jau buvau išsigandusi, kad daugiau dalyvauti niekam noras nekils
Papildyta:
Aštuonkojis superinis thumbup.gif , o tų varškėtukų tai bijočiau gaminti, bigsmile.gif maniškis ir taip dėl jų svaigsta, tai jei dar taip papuošiu tai sudie kitam maistui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 11 17, 20:16)
jau maniau, kad rašysi, jog žalia smile.gif dėl lauž, tai čia irgi manau grįžtama 'prie gamtos', na kaip proprotėviai, kad sumedžioja ir kepa mirksiukas.gif

Mąstau, kad buvo laikas, jog ir žalią valgydavo biggrin.gif Čia matyt nelygų į kurį žmonijos vystymosi laikotarpį grįžt lotuliukas.gif

O jei rimtai, juk yra žmonių, kurie minta vien gyvulinės kilmės produktais. Tai kaip gi jie? Turėtų sirgt ir mirt jauni, o gyvena ir gan ilgai. Turiu omeny tuos, kurie gyvena arčiau šiaurės ašigalio, kur dėl nuolatinio šalto klimato nieks neauga.
Atsakyti
QUOTE(Noelle @ 2009 11 17, 15:39)
mano sūnus toks, nevalgiukas. Todėl toks patiekalų pateikimas kaip šrekas, laiveliai ar kirmėliukas man išsigelbėjimas.
Lauksiu daugiau tokių idėjų  smile.gif

taip taip, labai i tema lauki smile.gif konkursas patiekalu mokinukams, o prasai ir lauki kad kas pasiulytu darzelinukui (ne i tema) smile.gif
Nors is tikro, idomu butu koki pasiulyta patiekala labiausiai noretu paskanaut 7..10 metu vaikai, bet ne vaikai iki 7 metu.
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2009 11 17, 19:52)
taip taip, labai i tema lauki smile.gif konkursas patiekalu mokinukams, o prasai ir lauki kad kas pasiulytu darzelinukui (ne i tema) smile.gif
Nors is tikro, idomu butu koki pasiulyta patiekala labiausiai noretu paskanaut 7..10 metu vaikai, bet ne vaikai iki 7 metu.

Na aš nežinau kiek metų jos vaikams, matyt tu ją asmeniškai pažįsti, bet mano 10 metis labai sužavėtas tokiom grožybėm thumbup.gif ir tikrai nemaniau, kad rasiu čia tiek būdų įsiūlyti vaikui virtos mėsytės, (kas mano supratimu yra sveika)

be to nemanau, kad darželinuką tokiais patiekalais gali nunuodyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cezi: 17 lapkričio 2009 - 20:05
QUOTE(cezi @ 2009 11 17, 21:03)
Na aš nežinau kiek metų jos vaikams, matyt tu ją asmeniškai pažįsti, bet mano 10 metis labai sužavėtas tokiom grožybėm thumbup.gif ir tikrai nemaniau, kad rasiu čia tiek būdų įsiūlyti vaikui virtos mėsytės, (kas mano supratimu yra sveika)

be to nemanau, kad darželinuką tokiais patiekalais gali nunuodyti

atsiprasau jei izeidziau sukomentavus gal tavo recepta(nes matau kad dalyvauji). Bet nereikia cia prunkstaut visa tema, po mano postais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 17 lapkričio 2009 - 20:12
QUOTE(Stebukle @ 2009 11 17, 18:52)

o ar mano profilyje nurodyta kokio amžiaus ir svarbiausia kiek vaikučių turiu smile.gif
asmeniškai nepažįsti, todėl tavo komentaras, nepyk, bet tikrai ne į temą.
Juolab, turiu ir vieną darželinuką, bet ne kūdikį, kuris negalėtų valgyti prie bendro stalo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noelle: 17 lapkričio 2009 - 20:26
Aš tik nesuprantu vieno dalyko, jei jau sakote visi produktai blogi, prdėta E ir modifikuoti, tai kam vis tik siūlyti vaikui blogesnę blogybę. Nesuprantu kam ginčytis, kad vaikui visiškai nereikalingi pieniniai- miltiniai padažai ( asmeniškai man jie ir neskanu) ant mėsos, paukštienos skūra ( kurios ir suaugusiems valgyti nerekomenduojama). Kokia prasmė neigti tai? g.gif
Žinoma, kad beveik visi vaikai yra valgę visiškai nereikalingų jų organizmui patiekalų. Bet, kaip suprantu, čia siūlomi pietų receptai gal pateks ant mokyklos valgyklos stalo. Tai gal pasidžiaukime, kad nebūtų sasyskų, beverčių padažų, bulvių fri ( valgyklose tikrai niekas nekeis aliejaus po kiekvieno kepimo) ir t.t.

cezi, tu jau kelintą kartą kartoji apie nuodijimą, kankinimą doh.gif . Ar neperlenki lazdos?

Ir nebijok, jei kartą savaitėje tavo vaikas suvalgys taip mėgstamus varškėtukus. Jie- puikūs pietūs mirksiukas.gif .
Atsakyti
nu turgus..jei jau nesimaitinam sveikai,tai gal bent pasistenkim taip maitintis,as pvz tikrai nebuciau patenkinta jei mokykloj ar darzely,anot kad nekankintu vaiko,duotu jam fry bulves,sparnelius keptus ar dar kazka tokio..alkoholis irgi nesveika,bet juk retsykiais vartojam,ar ne? g.gif didziuotis,kad valgom nesveikai tikrai nereiktu,kad dabar gerai,nereiskia kad veliau irgi bus gerai..perspausti ir valgyt salotos lapa irgi doh.gif konkurso salyga dalyvauti su sveiku maistu,tai gal laikykimes to punkto..o savoka sveikas kiekvienam individuali,bet manau tikrai nera sveika nei fry bulves,nei kokakola schmoll.gif jei bijot kritikos nedalyvaukit is viso,o tai gaunasi kone persekiojimas,jei pakomentavai nuotrauka ne taip kaip noretus savininkei isgirsti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Noelle @ 2009 11 17, 21:22)
o ar mano profilyje nurodyta kokio amžiaus ir svarbiausia kiek vaikučių turiu  smile.gif
asmeniškai nepažįsti, todėl tavo komentaras, nepyk, bet tikrai ne į temą.
Juolab, turiu ir vieną darželinuką, bet ne kūdikį, kuris negalėtų valgyti prie bendro stalo.

telieka tik placiai nusisypsot biggrin.gif
nevalgiukas papirkinejamas vaikiskais personazais...
tiek to irnesakyk.gif

o kad yra kad kas pasako, kad tas ir anas nedera, tik reik dziaugtis, gal kada pravers. daznai mamos skundziasi, oi mano vaiko hemoglobinas zemas, duodu sublenderiuota jautiena su bulviu kose, kuri padaryta su pienuir dar duoda uzsigert pienu. Nu ir tas pienas malsina gelezies isisavinima ir tas hemoglobinas kyla labai is leto arba nekyla. O kur grozio paslaptis, kad mamai arba nezino, arba nenori zinot kas su kuo dera.
arba tie patys nevalgiukai, ok, jei idomus maistas tai valgo... bet reik duot maista ne tik idomu, bet ir sveika, kad butu jis ne tik idomus suvalgyt bet ir sveikas, kad nevalgiuko organizmas gautu pakankamai reikiamu medziagu organizmui ir nenusilptu.
O auganciam organizmui oho kiek reikia, vieni produktai gerina atminti, kiti gerina rega ir t.t. is tikro labai dziaugiuosi kad atsirado tokie konkurso rengejai wub.gif kurie pasiule toki idomu konkursa, nes tikrai idomu, kuo reik maitint pradinukus. thumbup.gif
Atsakyti