Įkraunama...
Įkraunama...

Receptų konkursas „Pietūs mažiesiems“

QUOTE(cezi @ 2009 11 17, 11:45)
. Gal tiesiog mylėkit juos tokius kokie jie yra.

nutukimas kenksmingas sveikatai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2009 11 17, 11:52)
nepamirškim to, kad kiekvienas tuos pačius žodžius gali priimti skirtingai.
vienas kaip patarimą, kitas kaip kritiką, trečias kaip pokštą. nė vienas nežinom kokia intonacija jie buvo parašyti.  4u.gif

kokia intonacija rašai tokia ir priimi
Nu bet čia jau visai ne į temą
Tiesiog manau yra daug dalyvių, kurios gali pateikti daug įdomių patiekaliukų, tik jos buvo išgasdintos drastiškais pasisakymais apie "sveiką" mitybą, o viena net pabėgo, tai gal pristabdyt reiktų tuos arklius....
Papildyta:
QUOTE(*meduota* @ 2009 11 17, 11:56)
nutukimas kenksmingas sveikatai  mirksiukas.gif

o niekad nesusimastėt, kad yra grupė vaikų, kurie itin nevalgūs ir turi per mažą svorį, ir mamos ir pasakas seka, ir dainas dainuoja, ir nuostabiai gražius patiekalus ruošia tik tam, kad vaikas nors kasnelį prarytų. Ir tikrai norėtų pasisemti idėjų, ką dar įdomaus gali padaryti?

Gal tada reiktų dar vieno konkurso - dietiniai patiekalai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cezi: 17 lapkričio 2009 - 12:02
QUOTE(cezi @ 2009 11 17, 11:57)
kokia intonacija rašai tokia ir priimi
Nu bet čia jau visai ne į temą
Tiesiog manau yra daug dalyvių, kurios gali pateikti daug įdomių patiekaliukų, tik jos buvo išgasdintos drastiškais pasisakymais apie "sveiką" mitybą, o viena net pabėgo,tai gal pristabdyt reiktų tuos arklius....
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2009 11 17, 11:49)
a. hihihi.gif kodel kisi nosi i svetima lekste hihihi.gif
b. o jei rimtai, kodel nesveika?

a. plionke trūko nu ax.gif na "Jus visi darykit kaip Jonelis daro " hihihi.gif
b. dėl šito dar yra ginčai , nes bandoma dabar įrodyt atvirkštini variantą ( na kaip ir visur db bandoma išrast dviratį biggrin.gif ) tiesiog jie skatina pilvo pūtina bet rūgimą , jei jau valgai ant tusčio skrandžio reikia žinot po kiek laiko ir ką gali valgyt paskui. kieti vaisiai labiau tinkami valgyt maždaug valandą po valgio minkšti prieš valgi , bet gastroenterologas man sakė bananu pvz negalima valgyt tuščių skrandžiu.
bet kaip ir visur visi pasirenka sau labiausiai tinkama variantą juk visi individualus , ir visu organizmai į ta pati dalyką reaguoja skirtingai..
QUOTE(*meduota* @ 2009 11 17, 11:52)
nepamirškim to, kad kiekvienas tuos pačius žodžius gali priimti skirtingai.
vienas kaip patarimą, kitas kaip kritiką, trečias kaip pokštą. nė vienas nežinom kokia intonacija jie buvo parašyti.  4u.gif

su šituo sutinku , ypač dėl intonacijos dažnai pakiša koja ...
bet ir be intonacijos parinkimo nerietai būna netaktiškos kritikos ..
Papildyta:
QUOTE(Stebukle @ 2009 11 17, 11:55)
tiesiog jei diskutuojam tai diskutuojam, nereikia tu asmeniskumu.

Amen. friends.gif bis.gif

QUOTE(*meduota* @ 2009 11 17, 11:56)
nutukimas kenksmingas sveikatai  mirksiukas.gif

svorio trūkumas dar labiau net ohmy.gif ( asmenine patirtis)
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 11 17, 12:06)

su šituo sutinku , ypač dėl intonacijos dažnai pakiša koja ...
bet ir be intonacijos parinkimo nerietai būna netaktiškos kritikos ..

svorio trūkumas dar labiau net ohmy.gif ( asmenine patirtis)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
tik nesuprantu kokio bieso sėdėt šioj temoj, reikšti nepasitenkinimą ir neduot nė vieno realaus ir naudingo patarimo unsure.gif

aš turiu patirties su nutukimu, tai irgi asmeninė patirtis,kaip sveikata kenčia.

na, bet.... yra gerai, kai yra norma. ir dėl to verta stengtis. ane? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 11 17, 11:06)
gastroenterologas man sakė bananu pvz negalima valgyt tuščių skrandžiu.

o sita skiltis man idomi, daznai bunant mieste kai isalkstu visad turiu tasej koki banana ir suvalgydavau ant tuscio skrandzio, ir niekad nesuprasdavau kodel suvalgius banana man sukildavo rugstis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2009 11 17, 12:12)

na, bet....  yra gerai, kai yra norma. ir dėl to verta stengtis. ane? smile.gif

tai jau taip, bet kiek svorio trūkumas tiek perteklius nėra gerai , o kai kudam liepia valgyt o storam nustot ryt labai nesunku persistengt unsure.gif

QUOTE(coliuke @ 2009 11 17, 12:14)
o sita skiltis man idomi, daznai bunant mieste kai isalkstu visad turiu tasej koki banana ir suvalgydavau ant tuscio skrandzio, ir niekad nesuprasdavau kodel suvalgius banana man sukildavo rugstis  smile.gif

aš irgi daniausiai išalkur suvalgau bananą , nu nelenda man koks saldus sūrėlis ar bulka fe , bananas pats tas atrodė ... bet taip man sakė mano gastroenterologas kad negalima , tai buvo prieš tris metus tiksliai kodėl nepamenu todėl nenoriu meluot , dar tikrai žinau banano negalima užgert ... o dar Bananai, visos riešutų rūšys, visos pupų rūšys, razinos, slyvos – ŠIUOS PRODUKTUS NEGALIMA VALGYTI KARTU SU KITAIS ANGLIAVANDENIAIS!!! štai taip biggrin.gif

o šiaip bananai yra tikras geris gamtos duotoj storoj pakuotei ir šiap daug naudingo turi , net medžiagos kaip ir šokoladas kuris pakelia nuotaika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 11 17, 12:43)
P.S morka ir obuolys ant tuščio skrandžio , yra net labai nesveika smile.gif

Kodėl?

Na, bet jau mėsa su pienu unsure.gif - ką aš žinau. Gal nepropaguokime to bent jau vaikų mityboje.
Papildyta:
QUOTE(Lera @ 2009 11 17, 13:06)
bet gastroenterologas man sakė bananu pvz negalima valgyt tuščių skrandžiu.

Banano negalima valgyti po valgio schmoll.gif
Dauguma vaisių netinkami- vakarienei ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aidulia: 17 lapkričio 2009 - 12:59
labai pritariu Aiduliai. save kontroliuot jau gan sunku daugumai.
bet vaikus dar galime nukreipt teisinga mitybos linkme.nuo to blogiau tikrai nebus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidulia @ 2009 11 17, 12:57)
Kodėl?

man irgi taip keista girdėti, kad vaisių negalima ant tuščio skrandžio unsure.gif
Atsakyti
Gal jau grįžkim prie temos?

Aš norėčiau pakviesti kuo daugiau mamyčių dalyvauti konkurse, juk nėra svarbiausia nugalėti, labai norėtųsi pamatyt daugiau šaunių receptukų, ir nebijokit tų "hipersveikuoliškų" nuomonių, o jei jau jos tokios baisios, tai tiesiog recepte nerašykit, kad pylėt pieną (o nuotraukoj nesimatys hihihi.gif )
Atsakyti
QUOTE(coliuke @ 2009 11 16, 20:06)
taip nuvaziavom biskeli ne i tema...  smile.gif  4u.gif
Papildyta:
nu va grazus kirmeliukas, bet ir vel nesveikas maistas, mesyte, bulves, suris, grietinele  ax.gif  smile.gif

O kodėl tai nesveikas maistas? Tas neva maisto produktų derinimas iš piršto laužtas... Kodėl negalima valgyt bulvių kartu su mėsa???
Atsakyti