o aš gaminu ir sriuba ir antra ir dar kompotą dažnai verdu , vaikui iki trijų metų net duona turėjau laiko bei bulką iškept , jau nekalbu apie pasikartojančius patiekalus dvejų savaičių begije ,niekada nesikartojo vis kažka naujo sugalvodavau kad tik tas maistas įvairesnis būtu. daržovės ir vaisiai būtinas kiekvienos dienos atributas , ir ? jau galima save vadint nerealia šeimininke ir dabar visiems pasakot kokia aš šauni o jus va ne nes pilat pieną į bulvių košė? anaiptol ne ,paprasčiausiai mums taip valgyt yra skanu , tiesiog visi turi savo supratimą apie sveika maistą , ir nereikia alpt dėl tos grietinėlės ar pieno , yra daug baisesniu dalyku pvz kai metu vaikas pietums valgo sasyskas , priešpiečiams sūrėlį ( kurių skonio jis dar tikrai turėtu nežinot) ir tie patys blyneliai mažam vaikui yra netinkami , bet čia konkursas jau mokyklinukams o jie jau daug maž kaip suaugę gali paragaut ir silkes pietums su "nesveikom" bulvėm , ir bulvių košė su pienų ir kotletu , ir taip toliau ir panašiai , žiūrėkit SAVO vaikų sveikatos rūpinkitės jais , o ne kiškit nosį į svetimas lėkštes vaidindamos idealias... nors taip tikrai nėra , sveikas maistas aplamai skaitosi maistas be jokių priedų , esu tikra visu Jūsų vaikai žino sūrelių , jogurtų sausainiu ir pan skonį , reiškia maitinasi ne taip jau ir sveikai kaip bandoma papasakot . tiesiog galima pasakyt patiko nepatiko pasakot ir tiek , be jokių o Dieve šito šlamšto aš ir šuniui neduočiau o siaube tai taip nesuderinta ir nesubalansuota (kokie madingi išsireiškima) , aš sutinku ir žinau kad pienas su mėsa nėra sveika , ir dauguma tai žino bet daugumai tai skanu ir nenumirė dar kažkaip .. viskas kas čia rašoma nėra pasisakymai - aš nedaryčiau nes ... o yra tiesiog nenormaliai puolama į kraštutinumus kaip ir visose konkursuose deja
kartoju dar karta parodykit ką mokat JUS , ir mes aptarsim ar atitinka 100 sveika vaiko mitybą , bet ar išdrįs didžiosios visu galu meistres ir kritikes ta padaryt? abejoju kažkodėl . net iš pasisakymu galima pajaust kas dalyvauja o kas ne.
Kitas dalykas iki pykinimo nusibodusi fraze , mano nuomonė - priimkit nuomonė ir pan. Bet vistiek to nemoka padaryt visa laiką yra peršama savo nuomonė , o jei su ją nesutinka prasideda kitokie kraštutinumai o ne rietai ir lendama į asmeniškumus
vienu žodžių patampa bobų turgus . Kažkaip nemokama išreikšt tos kritikos be pažeminimo ir kažkokio smerkimo , keista bet nesistebiu tuom .
P.S morka ir obuolys ant tuščio skrandžio , yra net labai nesveika
Всю жизнь я страшно боюсь глупых. Особенно баб. Никогда не знаешь, как с ними разговаривать, не скатываясь на их уровень