Įkraunama...
Įkraunama...

Receptų konkursas „Pietūs mažiesiems“

QUOTE(*meduota* @ 2009 11 17, 00:46)
o man atrodo dauguma čia verti paragavimo  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
bet jis vienintelis bent man atitinka konkurso taisykles 100 proc. todel is pateiktu receptu si as bandysiu pirmaji igyvendint wink.gif visi kiti irgi skanus, ateis ir ju eile biggrin.gif mirksiukas.gif
Saunuoles mamytes kurios gamina ir dalinasi receptais su mumis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2009 11 16, 23:48)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
bet jis vienintelis bent man atitinka konkurso taisykles 100 proc. todel is pateiktu receptu si as bandysiu pirmaji igyvendint wink.gif visi kiti irgi skanus, ateis ir ju eile biggrin.gif  mirksiukas.gif
Saunuoles mamytes kurios gamina ir dalinasi receptais su mumis rolleyes.gif

Kažkaip man atrodo, kad jūs kiek painiojat sąvokas, čia ne vegetariškų patiekalų konkursas ir tai kad yra mėsiškų patiekalų, tai dar nereiškia, kad jie nesveiki schmoll.gif

Vien tik sriubytės spalva ko verta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2009 11 17, 00:56)
Kažkaip man atrodo, kad jūs kiek painiojat sąvokas, čia ne vegetariškų patiekalų konkursas ir tai kad yra mėsiškų patiekalų, tai dar nereiškia, kad jie nesveiki schmoll.gif

Vien tik sriubytės spalva ko verta thumbup.gif

tikrai nepainioju wink.gif yra labai daug ir mesisku receptu sveiku smile.gif bet kad is pateiktu butu visiskai be kabliuku, tai tik sriubyte.
Aisku galima is keliu ismest kai kurius ingridientus, ar pakeist kitais, bet tai jau bus ne tie receptai, kuriuos pateike autoriai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2009 11 17, 00:07)
tikrai nepainioju wink.gif yra labai daug ir mesisku receptu sveiku smile.gif bet kad is pateiktu butu visiskai be kabliuku, tai tik sriubyte.
Aisku galima is keliu ismest kai kurius ingridientus, ar pakeist kitais, bet tai jau bus ne tie receptai, kuriuos pateike autoriai mirksiukas.gif

Gal galit išvardint kas telpa į jūsų savoką "sveikas maistas"

be to, jei jau taip kabinatės prie tikslios temos formuluotės, tai "vaiko pietums" sriubytės negana gal sakyčiau? (nesupykit autore, aš tikrai ne prieš, kad ji čia būtų)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cezi: 17 lapkričio 2009 - 00:17
QUOTE(cezi @ 2009 11 17, 01:13)
Gal galit išvardint kas telpa į jūsų savoką "sveikas maistas"

be to, jei jau taip kabinatės prie tikslios temos formuluotės, tai "vaiko pietums" sriubytės negana gal sakyčiau? (nesupykit autore, aš tikrai ne prieš, kad ji čia būtų)

ne jusu, o tavo wink.gif
sveikas maistas tarpusavy suderintas, ivairus, neuzgoziantis viena kitos sudedamu daliu. Leidziantis ir padedantis organizmui issisavint visa suvartota maista, kuri galima vadint pilnaverciu; bet ne visko po truputi betkokios ir betkaip, o organizmas ka gaus ta gaus 4u.gif yra gi grupes maisto produktu, kurios tarpusavy dera ir kurios pjaunasi.

ne prie formuluotes, bet aprasymo smile.gif sriubytes nera gana, bet tai yra viena is sudedamuju daliu. Dar nera nei vieno recepto kur butu pavaizduoti ir aprasyti visi pietus: gerimas, salotos, sriuba ir pagrindinis patiekalas (deserto negaus hihihi.gif) mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 17 lapkričio 2009 - 00:31
QUOTE(Stebukle @ 2009 11 17, 00:21)
ne jusu, o tavo wink.gif
sveikas maistas tarpusavy suderintas, ivairus, neuzgoziantis viena kitos sudedamu daliu. Leidziantis ir padedantis organizmui issisavint visa suvartota maista, kuri galima vadint pilnaverciu; bet ne visko po truputi betkokios ir betkaip, o organizmas ka gaus ta gaus 4u.gif yra gi grupes maisto produktu, kurios tarpusavy dera ir kurios pjaunasi.

Na o man labai gerai tarpusavį dera vaizdas, kvapas ir skonis, o sveikais laikau patiekalus, kuriuose yra daržovių, kruopų, kurie nėra kepti riebaluose, pieniškus (kiek žinau tai puikus kalcio šaltinis), nes manau, kad organizmui reikia įvairaus maisto

O toks perdėtas rūpinimasis ką valgyti man panašus į pastangas sutaupyti tualetinio popieriaus dideliam reikalui hah.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cezi: 17 lapkričio 2009 - 00:40
QUOTE(cezi @ 2009 11 17, 01:35)
Na o man labai gerai tarpusavį dera vaizdas, kvapas ir skonis, o sveikais laikau patiekalus, kuriuose yra daržovių, kruopų, kurie nėra kepti riebaluose, pieniškus (kiek žinau tai puikus kalcio šaltinis), nes manau, kad organizmui reikia įvairaus maisto

O toks perdėtas rūpinimasis ką valgyti man panašus į pastangas sutaupyti tualetinio popieriaus dideliam reikalui hah.gif

labai teisingas poziuris rolleyes.gif 4u.gif
tik tas ivairus maistas: vieni supranta ivairu maista kaip skirtingus produktus, kiti kaip maisto grupes pasizymincias skirtingom savybem, kaip gelezim, kaciu, angliavandeniais ir t.t. todel jei vartosim ivairu maista netinkamai, jis gali but nepilnaverciu ir tuo pat nesveiku, nors ir ivairus jis bus.

biggrin.gif tas kas nesirupina ka valgo sutaupo to popieriaus hah.gif , nes uzkieteja viduriai ir sutrinka medziagu apykaita biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 17 lapkričio 2009 - 00:46
QUOTE(Stebukle @ 2009 11 17, 00:43)
labai teisingas poziuris rolleyes.gif  4u.gif
tik tas ivairus maistas: vieni supranta ivairu maista kaip skirtingus produktus, kiti kaip maisto grupes pasizymincias skirtingom savybem, kaip gelezim, kaciu, angliavandeniais ir t.t. todel jei vartosim ivairu maista netinkamai, jis gali but nepilnaverciu ir tuo pat nesveiku, nors ir ivairus jis bus.

biggrin.gif tas kas nesirupina ka valgo sutaupo to popieriaus hah.gif , nes uzkieteja viduriai ir sutrinka medziagu apykaita biggrin.gif

O man pasirodė, kad stengiatės maitintis taip, kad neliktų reikalo ten eiti lotuliukas.gif
Žinot esu girdėjus vieną gerą posakį "kas per daug, tas nesveika" manau jis čia tinka
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2009 11 17, 01:51)
O man pasirodė, kad stengiatės maitintis taip, kad neliktų reikalo ten eiti lotuliukas.gif
Žinot esu girdėjus vieną gerą posakį "kas per daug, tas nesveika" manau jis čia tinka

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
na jei butu konkuras: "raudonos rozes" ir jei butu dedama nuotraukos raudonos gerberos, tai irgi sakyciau kad ten ne rozes, bet gerberos, nors ir raudonos. Kaip kas maitinasi, tam taip gerai. O cia yra konkursas su savais reikalavimais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2009 11 17, 00:57)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
na jei butu konkuras: "raudonos rozes" ir jei butu dedama nuotraukos raudonos gerberos, tai irgi sakyciau kad ten ne rozes, bet gerberos, nors ir raudonos. Kaip kas maitinasi, tam taip gerai. O cia yra konkursas su savais reikalavimais smile.gif

nemanau, kad tie reikalavimai yra tokie kokius tu įsivaizduoji, ryškiai lazdą perlenki cool.gif
Atsakyti
cezi, tai jūs labai stipriai perlenkiat. atsipalaiduokit ir nebereaguokit taip jautriai į tai kad apie sveiką maistą kiekvienas turi savo nuomonę ir ji nebūtinai sutampa su jūsų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 11 17, 09:06)
cezi, tai jūs labai stipriai perlenkiat. atsipalaiduokit ir nebereaguokit taip jautriai į tai kad apie sveiką maistą kiekvienas turi savo nuomonę ir ji nebūtinai sutampa su jūsų mirksiukas.gif

Jūs visiškai teisi, kiekvienas turi savo nuomonę, tik nesuprantu kodėl man negalima išsakyti savosios ir išgirsti nenuginčijamų argumentų, kas galbūt galėtų pakeisti mano nuomonę (kurių aš kol kas neišgirdau nė vieno)
Atsakyti