Įkraunama...
Įkraunama...

Receptų konkursas „Pietūs mažiesiems“

QUOTE(Aidulia @ 2009 11 16, 21:17)
. Pusryčiams obuolys arba morka.

pusryčiai turėtų būti kaip ir svarbiausias dienos valgis.
Suvalgius morką, kiek laiko sotus gali būti? tikrai netikiu, kad suvalgius pusryčiams morką ar obuolį nebūna jokių užkandžiu dienos metu iki pietų valgymo?
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2009 11 16, 23:37)
Suvalgius morką, kiek laiko sotus gali būti? tikrai netikiu, kad suvalgius pusryčiams morką ar obuolį nebūna jokių užkandžiu dienos metu iki pietų valgymo?

Žinau, bet 7 val. ryto mano vaikai kategoriškai atsisako pusryčių unsure.gif . Mokykloje pietūs- 11.30 val. Namie gaminu antrus pietus.
Su pusryčiais prastai. Nevalgom nieko rimtesnio nei męs suaugę unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2009 11 16, 23:37)

aha, ir as pritariu. nebent vaikai(ir ne vaikai smile.gif ) yra labai kuduciai, tada galima taip valgyt, kad priaugt svorio. Bet, jei norima kad zmoniu organizmas normaliai dirbtu ir neturetu virsvorio (vaikystej as ji turejau, kas tai yra pusryciai nezinojau) , sotus pusryciai privalomi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 11 16, 19:52)
pašalino savo noru, nors ten ne apdegimas, o medus buvo.

ar įdės kitą, neminėjo.
manau, kad įdės, laiko dar yra smile.gif

tuomet gaila... kodėl nepraršė tavęs paaiškinti dėl to medaus...
Atsakyti
QUOTE(Aidulia @ 2009 11 16, 21:44)
Žinau, bet 7 val. ryto mano vaikai kategoriškai atsisako pusryčių unsure.gif . Mokykloje pietūs- 11.30 val. Namie gaminu antrus pietus.
Su pusryčiais prastai. Nevalgom nieko rimtesnio nei męs suaugę unsure.gif

na pietūs gana anksti,bet kaip bebūtų nėr labai gerai,bet jei jau taip įprato...Nors,pradėjus nuo tėvų pakeisti dar galima, manau mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 11 16, 22:46)
tuomet gaila... kodėl nepraršė tavęs paaiškinti dėl to medaus...

įdės geresnę wink.gif
gal ne to pačio recepto smile.gif

man irgi jis patiko wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2009 11 16, 23:46)
, sotus  pusryciai privalomi rolleyes.gif

o ką daryt, kad jų nesinori? Nei vaikams, nei patys neprisiverčiame pavalgyti. Morka, obuolys, arbata, suaugusiems- kava. Ne daugiau. Tikrai, mane net supykina pagalvojus apie sočius pusryčius unsure.gif . Bet aš žinau daug žmonių, kurie negali sočiai pusryčiauti. Gal tiesiog esame skirtingi? Žinau ir tokių: (vyriausias mano sūnus), kurie tik pabudę jau šaukia: kas pusryčiams smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aidulia: 16 lapkričio 2009 - 22:59
QUOTE(Aidulia @ 2009 11 16, 22:58)
o ką daryt, kad jų nesinori? Nei vaikams, nei patys neprisiverčiame pavalgyti. Morka, obuolys, arbata, suaugusiems- kava. Ne daugiau. Tikrai, mane net supykina pagalvojus apie sočius pusryčius unsure.gif . Bet aš žinau daug žmonių, kurie negali sočiai pusryčiauti. Gal tiesiog esame skirtingi? Žinau ir tokių: (vyriausias mano sūnus), kurie tik pabudę jau šaukia: kas pusryčiams smile.gif

ugdyt teisingus įročius. po truputį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidulia @ 2009 11 16, 23:58)

zinau kad nesinori, jei tevai nepusryciauja, vaikams nera tas isugdyta. Bet reikia. sotus, tai nereiskia kad visko turi but daug. paprasciausia juodos duonos riekele, riesutu sauja, vaisiu salotos ar galu gale juodo sokolado plytele pusryciams duoda didelia nauda. Organizmas is ankstaus ryto isijungia ir gauna angliavandeniu butinu rytinei energijai palaikyti.
cia biski ne i receptu konkurso tema, atsiprasau Ruste blush2.gif
Atsakyti
Dėkui, merginos drinks_cheers.gif . Bandysim pusryčiauti smile.gif
Atsakyti
kolkas manau kad vienintlis be kabliuku geriausias, sveikiausias, pigiausias, idomiausias.... ir vertas paragaut receptas yra cukiniju sriuba. Tik idomu koks skonis, reiks ismegint.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 16 lapkričio 2009 - 23:46
QUOTE(Stebukle @ 2009 11 16, 23:45)
kolkas manau kad vienintlis be kabliuku geriausias, sveikiasias, pigiausias, idomiausias ir vertas paragaut receptas yra cukiniju sriuba. Tik idomu koks skonis, reiks ismegint.

o man atrodo dauguma čia verti paragavimo 4u.gif
Atsakyti