Įkraunama...
Įkraunama...

Receptų konkursas „Pietūs mažiesiems“

QUOTE(Olaiva @ 2009 11 16, 19:12)
o gaila sparneliu  unsure.gif kruopos juk sveika  rolleyes.gif

biggrin.gif
konkursas ne tik recepto, bet ir vaizdo.
prisvilęs mauistas daugumai nekelia apetito
Atsakyti
QUOTE(coliuke @ 2009 11 16, 17:52)
nu va dabar jus kabinates lygioj vietoj...

tai jums taip atrodo. verčiau nustokit mėginti skaityti tarp eilučių nes ne tik jūs turit savo nuomonę ir ją išdėstot, o tai nėra kabinėjimasis. atsipalaiduokit mirksiukas.gif

ir apskritai ką kas valgo ir propaguoja tik jo reikalas. manau nesveiko maisto visi retkarčiais neatsisako, bet konkurso tema juk sveikas maistas. va ir pasvilusius sparnelius kažkas jau išėmė nes tai nėra sveika. nors galbūt kai kam tai skanu (pati mėgstu gerai iškeptą maistą, tik ne taip gerai). o ir vaiko pietums turėtų būti tinkama (juk tom pačiom fri nemaitiname ir patys nevalgome kasdien) smile.gif
Atsakyti
tikiuos, kad drugelio autorė pakeis foto , o ne visai išėmė nes idėja faina, tik reiktų foto pakeist ir niekas nepasisavins idėjos iki tol unsure.gif

Ruste,ar sakė ką nors dėl ko išima blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marbela: 16 lapkričio 2009 - 19:25
QUOTE(marbela @ 2009 11 16, 19:25)
tikiuos, kad drugelio autorė pakeis foto , o ne visai išėmė nes idėja faina, tik reiktų foto pakeist ir niekas nepasisavins idėjos iki tol  unsure.gif

Ruste,ar sakė ką nors dėl ko išima  blush2.gif

pašalino savo noru, nors ten ne apdegimas, o medus buvo.

ar įdės kitą, neminėjo.
manau, kad įdės, laiko dar yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(coliuke @ 2009 11 16, 18:06)
taip nuvaziavom biskeli ne i tema...  smile.gif  4u.gif
Papildyta:
nu va grazus kirmeliukas, bet ir vel nesveikas maistas, mesyte, bulves, suris, grietinele  ax.gif  smile.gif

g.gif
Papildyta:
QUOTE(Aidulia @ 2009 11 16, 18:26)
tiesiog nemanau, kad būtent šita tema tinkama pareiškimams: aš nepropaguoju sveiko maisto.
Laiveliai ir man patiko, bet ingredientai ne.
O va kirmėliukai pievelėje visai normalu. Kad tik mokyklose maitintų tokiu maistu thumbup.gif . O ne šaldytais žuvies piršteliais wink.gif, pieniškomis dešrelėmis ir pan.

g.gif

Nu labai jau prieštaringos nuomonės apie tai kas sveika kas nesveika
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cezi: 16 lapkričio 2009 - 19:56
QUOTE(cezi @ 2009 11 16, 18:55)
g.gif
Papildyta:

g.gif

na as cia pagal mamas, kad nesveikas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coliuke: 16 lapkričio 2009 - 19:58
QUOTE(cezi @ 2009 11 16, 20:55)

Aš labai džiaugčiausi, jei mano vaikai mokykloje vietoje sasyskų ar žuvies pirštelių gautų va tokį kirmėliuką, tą sriubą ar net ir blynelius su pienišku gėrimu.
Namuose mes neskaniname mėsos patiekalų sūriu, nevartojame grietinėlės ar miltinių padažų. Bet nemanau, kad šitie produktai tiek pat kenksmingi kaip snikeriai, bulvių traškučiai ar tos pačios sasyskos
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2009 11 16, 20:55)

sio atveju kirmeliuko geraja puse sugadina(neskaitant bulviu) padazas pieniskas, nes jis blokuoja gelezies isisavinima ir brangioji maistingoji versiena eina suniui ant uodegos. jau geriau rinktis nesveika keciupa, kuris bent neblokuoja kazkurios medziagos isisavinimo, bet pats yra blogis, nes kaitinamas pomidoras isskiria kazkokia negera medziaga...

O jei norima vis vien tokio kirmeliuko, tada reik pasirinkt darzoves turincias daug vitamino C, pvz. raugintus kopustus, agurkus dar tiktu burokeliai. tada neziurint i ta padaza, organizmas gaves gelezies +vitamino C, greiciausiai isisavins gelezi(nes vitaminas C skatina jos isisavinima), bet ... organizmas kalcio neisisavins ir be reikalo bus buves padarytas tas padazas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 16 lapkričio 2009 - 20:24
yra skaniu ir gražiu patiekaliukų gaila tik kokybės daugumai trūksta sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2009 11 16, 20:23)
sio atveju kirmeliuko geraja puse sugadina(neskaitant bulviu) padazas pieniskas, nes jis blokuoja gelezies isisavinima ir brangioji maistingoji versiena eina suniui ant uodegos. jau geriau rinktis nesveika keciupa, kuris bent neblokuoja kazkurios medziagos isisavinimo, bet pats yra blogis, nes kaitinamas pomidoras isskiria kazkokia negera medziaga...

O jei norima vis vien tokio kirmeliuko, tada reik pasirinkt darzoves turincias daug vitamino C, pvz. raugintus kopustus, agurkus dar tiktu burokeliai. tada neziurint i ta padaza, organizmas gaves gelezies +vitamino C, greiciausiai isisavins gelezi(nes vitaminas C skatina jos isisavinima), bet ... organizmas kalcio neisisavins ir be reikalo bus buves padarytas tas padazas.

Jau aš geriau tokiu atveju nepilčiau tų 2 šaukštų grietinėlės, nei kasdien ketčupą kišti vaikam...

Nu bet ir giliai jūs čia kapstot, jūsų pasiklausius sveikiausia - nevalgyt visai, gal jus kokia manija apsėdus? essen.gif

Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2009 11 16, 22:15)
jūsų pasiklausius sveikiausia - nevalgyt visai, gal jus kokia manija apsėdus?  essen.gif

bet kokie keisti žmonės g.gif . Tai džiaukitės, kad vyksta diskusijos, konkursas- sužinosit kas naudinga, vertinga vaikams. Man, tarkim, labai įdomu pasiskaityti išmanančių mamyčių postus. O valgyti -nevalgyti, mano tokia pozicija: kuo paprasčiau- tuo sveikiau. Ir nereikia išradinėti dviračio kuriant pieniškus- miltinius padažus ant kotletų, kišti vaikams skrudintą paukštienos sparną tongue.gif ir t.t. Paragauti galima, nuolat maitintis- tikrai ne. Beje, maniškiams labai skanu vakarienei kefyras su juoda duona ax.gif . Pusryčiams obuolys arba morka. Gal, kad mano vaikai- valgūs, nesiterlioju aš rolleyes.gif
Atsakyti
Labas. Noelle, ne tu viena megsti kotletus ir bulves, tai tu ne viena marsiete biggrin.gif ir as nematau cia nieko blogo.
Atsakyti