nu kuom jis keistas, vaikas mesos nevalgo, tai mes valgom su vyru tradicinius kotletus... vaikas megsta gruzdintas bulvytes, tai ir duodu retkarciais, nemaitinu istisai vien gruzdintom bulvytem... nieko cia keisto, nesam visi idealus, o man negeda prisipazinti kad as gaminu taip kaip man iseina, ar skanu...
as tik pasakiau kad man skaniai atrodo tie laiveliai ir ka man dabar eit nusisaut, kad as ne tokia kaip visos o kodel tureciau slepti kad as kitokia, ai dzin...
QUOTE(Aidulia @ 2009 11 16, 19:08)
Bet savo pavyzdžiais propaguoji nesveiką maistą. Priminsiu, kad valgyti Mac Donalde- atgyvena. O maisto "kokybė" iš ten jau seniai paviešinta, todėl maitinti vaiką donaldsiniais produktais- tiesiog nusikaltimas. O , kad mėsos nevirtum, o keptum- tai kuo čia girtis?
Aš dažnai troškinu jautienos kukuliukus ant garų kartu su daržovėmis, labai skanu ir niekas nepasigenda keptos mėsos. Neneigsiu, valgome ir tradicinius kotletus
Nu labai keistas pareiškimas tamstos
Aš dažnai troškinu jautienos kukuliukus ant garų kartu su daržovėmis, labai skanu ir niekas nepasigenda keptos mėsos. Neneigsiu, valgome ir tradicinius kotletus
Nu labai keistas pareiškimas tamstos
kartais labai labai labai retais kartais, to nesveiko maisto gyvenant musu visuomenej netgi reikia suvalgyt, kad skrandis zinotu, ka reiskia ir kitoks maistas. nes vaikas nuejes i svecius tikrai pasivaisins kazkokiu kitokiu maistu, kuris bus nesubalansuotas ir t.t. ir to pasekkoje gali skrandis sustreikuot. Visur yra pusiasvyra, bet manau reiktu nors kazkiek stengtis kad didesne maitinimosi dalis butu sveika ir subalansuota, nei suvalgymas beleko belekaip
Papildyta:
QUOTE(coliuke @ 2009 11 16, 19:13)
nu kuom jis keistas, vaikas mesos nevalgo, tai mes valgom su vyru tradicinius kotletus... vaikas megsta gruzdintas bulvytes, tai ir duodu retkarciais, nemaitinu istisai vien gruzdintom bulvytem... nieko cia keisto, nesam visi idealus, o man negeda prisipazinti kad as gaminu taip kaip man iseina, ar skanu...
as tik pasakiau kad man skaniai atrodo tie laiveliai ir ka man dabar eit nusisaut, kad as ne tokio kaip visos o kodel tureciau slepti kad as kitokia, ai dzin...
as tik pasakiau kad man skaniai atrodo tie laiveliai ir ka man dabar eit nusisaut, kad as ne tokio kaip visos o kodel tureciau slepti kad as kitokia, ai dzin...
kam tu teisinies gi labai gerai kai kyla diskusijos, suzinom tai ko nezinojusios.
Mano vaikai irgi megsta fri'tkes, bet jas valgo ne kasdien ir tai ne ju pagrindinis pietu maistas. o ir tinkamai fri pagamintos, kaip tik yra daug geriau nei manu kose vat.
pasiteisinau, nes jau atrodo kad as kaip is marso vienintele kuri megsta tradicinius kotletus su bulviu kose... o vaikui retkarciais duoda gruzdintu bulvyciu...
QUOTE(Stebukle @ 2009 11 16, 19:18)
kartais labai labai labai retais kartais, to nesveiko maisto gyvenant musu visuomenej netgi reikia suvalgyt, kad skrandis zinotu, ka reiskia ir kitoks maistas.
tiesiog nemanau, kad būtent šita tema tinkama pareiškimams: aš nepropaguoju sveiko maisto.
Laiveliai ir man patiko, bet ingredientai ne.
O va kirmėliukai pievelėje visai normalu. Kad tik mokyklose maitintų tokiu maistu . O ne šaldytais žuvies piršteliais , pieniškomis dešrelėmis ir pan.
QUOTE(coliuke @ 2009 11 16, 17:23)
pasiteisinau, nes jau atrodo kad as kaip is marso vienintele kuri megsta tradicinius kotletus su bulviu kose... o vaikui retkarciais duoda gruzdintu bulvyciu...
aš iš to paties marso
QUOTE(Aidulia @ 2009 11 16, 17:26)
tiesiog nemanau, kad būtent šita tema tinkama pareiškimams: aš nepropaguoju sveiko maisto.
O va kirmėliukai pievelėje visai normalu. Kad tik mokyklose maitintų tokiu maistu . O ne šaldytais žuvies piršteliais , pieniškomis dešrelėmis ir pan.
nereikia is muses ispust dramblio... "as asmeniskai, as jo nepropoguoju" nes nuo vaikystes as juo nebuvau matinima, tai jis man net ir neskanus,bet nerasiau ei jus visi nepropoguot sveiko maisto, nes tai neskanu ir neskaniai atrodo...
o kur Šrekas dingo? matyt po tokių jūsų sveiko-nesveiko maisto aptarinejimu,mamyte išsigando...
o man asmeniškai nesveikas maistas yra keptas.aš už troškintą,virtą ir garuose virtą maistą.kepto mano skrandis nepriima,tai ir nebegaminu...apdegusi sparnelio skūrelė anoks čia kriminalas,nusilupi ir išmeti.
o vat kečupas tai toli gražu nėra sveika,o konkurse irgi yra tokių foto.
kiekvienas turi savo sveiką maistą o koks vienas nuklydimas per metus i makdonaldą,tegu buna įrašytas į nuodėmių sarsiuka,uz kuri kada nors teks atsiskaityti
o man asmeniškai nesveikas maistas yra keptas.aš už troškintą,virtą ir garuose virtą maistą.kepto mano skrandis nepriima,tai ir nebegaminu...apdegusi sparnelio skūrelė anoks čia kriminalas,nusilupi ir išmeti.
o vat kečupas tai toli gražu nėra sveika,o konkurse irgi yra tokių foto.
kiekvienas turi savo sveiką maistą o koks vienas nuklydimas per metus i makdonaldą,tegu buna įrašytas į nuodėmių sarsiuka,uz kuri kada nors teks atsiskaityti
QUOTE(Olaiva @ 2009 11 16, 19:03)
o kur Šrekas dingo? matyt po tokių jūsų sveiko-nesveiko maisto aptarinejimu,mamyte išsigando...
mano akyse nedingo
http://www.supermama...p...&phid=19113
QUOTE(*meduota* @ 2009 11 16, 19:06)
tada kazkas kitas dingo.nes buvo 11,liko tik 10
QUOTE(Olaiva @ 2009 11 16, 18:07)
tada kazkas kitas dingo.nes buvo 11,liko tik 10
dingo sparneliai su grikiais
o gaila sparneliu kruopos juk sveika