Įkraunama...
Įkraunama...

Receptų konkursas „Pietūs mažiesiems“

QUOTE(Olive* @ 2009 11 16, 16:05)
bigsmile.gif kokie laiveliai atsirado
user posted image
Reikia si patiekala padaryti labai pigiai iseina biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 16 lapkričio 2009 - 17:18
QUOTE(Olive* @ 2009 11 16, 16:05)
bigsmile.gif kokie laiveliai atsirado
user posted image

iki skausmo pažįstami kotletai bet gražiai pateikta, tik truputi trūksta foto kokybes ...
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 11 16, 18:18)
Reikia si patiekala padaryti labai pigiai iseina  biggrin.gif

pigu bet... ar sveikas?, manai, bulves, mesa, pienas... manai skatina tukima, bulves reik valgyt kaip atskira patiekala geriausiai su darzovemis, mesa ir pienas nesiderina, nes organizmui neleidzia isisavint vieno is esamu elementu, jei isisavins kalci(piena), tada neisisavins gelezies(mesos) ir t.t. tokio maisto savo vaikams negaminciau schmoll.gif nors vizualiai graziai atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 16 lapkričio 2009 - 17:29
QUOTE(coliuke @ 2009 11 16, 16:50)
oho kaip skaniai atrodo  thumbup.gif

man tai tik gražiai, bet jokiu būdu tokio dalyko nevalgyčiau (kotletai, ir dar virti plius bulvės - dar darželyje nuo tokio derinio atgrasė) o ir nepasakyčiau kad sveika. bet čia tik mano nuomonė..
Atsakyti
as nepropoguoju sveiko maisto ax.gif ir vaiko nemaitinu sveiku maistu, valgom mes ir macdonalde bulvytes, ir mesa su bulvem ir t.t. tai man labai graziai ir skaniai atrodo smile.gif mirksiukas.gif tik as mesa nevirciau o dar issikepciau ant aliejaus biggrin.gif ir visi skaniai pavalgysim... rytoj turbut reikes padaryti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coliuke: 16 lapkričio 2009 - 17:33
QUOTE(Stebukle @ 2009 11 16, 17:24)
pigu bet... ar sveikas?, manai, bulves, mesa, pienas... manai skatina tukima, bulves reik valgyt kaip atskira patiekala geriausiai su darzovemis, mesa ir pienas nesiderina, nes organizmui neleidzia isisavint vieno is esamu elementu, jei isisavins kalci(piena), tada neisisavins gelezies(mesos) ir t.t. tokio maisto savo vaikams negaminciau schmoll.gif nors vizualiai graziai atrodo.

visų pirma reik tai žinoti. 4u.gif blush2.gif
nes realiai.kas iš vaikystės atrodo elementaru, ir tai duodu savo vaikui, kartais pasirodo.... blush2.gif

dar smile.gif tai kas yra vienoj lėkštėj nebūtina valgyt kartu. t.y. vieną prikandant kita. galima valgyt reikiama eilės tvarka.
.

QUOTE(coliuke @ 2009 11 16, 17:31)
as nepropoguoju sveiko maisto  ax.gif ir vaiko nemaitinu sveiku maistu, valgom mes ir macdonalde bulvytes, ir mesa su bulvem ir t.t.

nelabai matau kuom čia girtis ir didžiuotis tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *meduota*: 16 lapkričio 2009 - 17:40
QUOTE(coliuke @ 2009 11 16, 17:31)
as nepropoguoju sveiko maisto  ax.gif

nieks ir neliepia. bet ką jus propaguojat ar ne jūsų reikalas, o va konkurso aprašyme nurodyta tai
Norėdama paskatinti mamas pasidalinti savo idėjomis, kaip sveikai, skaniai ir pigiai pagaminti savo mažiesiems pietus <...> skelbia konkursą „Pietūs mažiesiems
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l'eau: 16 lapkričio 2009 - 17:45
nu va dabar jus kabinates lygioj vietoj... o as tik parasiau kad man skaniai atrodo tongue.gif

o as ir nesididziuoju kad nepropoguoju sveiko, maisto, labai ta noreciau ismokti, kadangi mano vaikas labai nevalgus, tai as dziaugiuosi, kad jis nors pora kasneliu kazko suvalgo smile.gif

nieko esu dar jauna, tikiuosi ismokti sveikai maitintis biggrin.gif o is darzelio laiku pamenu, kad budavo sriubos lekste privaloma suvalgyti, ir antras patiekalas, kuriame bulviu kose darzoves ir koks kotletas, ir budavo liepiama viska suvalgyt, ir sriuba ir antra patiekala... nepasakyciau kad darzeli labai jau propoguoja sveika maista, o dar per prievarta vaikui viska gruda... na bet tikiuosi kad tie laikai jau praejo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coliuke: 16 lapkričio 2009 - 17:56
smile.gif
QUOTE(coliuke @ 2009 11 16, 17:52)
nu va dabar jus kabinates lygioj vietoj... o as tik parasiau kad man skaniai atrodo  tongue.gif 

o as ir nesididziuoju kad nepropoguoju sveiko, maisto, labai ta noreciau ismokti, kadangi mano vaikas labai nevalgus, tai as dziaugiuosi, kad jis nors pora kasneliu kazko suvalgo  smile.gif

kasniukas sveiko maisto daug naudingesnis negu to nesveiko 4u.gif

bet čia jau ne į temą smile.gif
Atsakyti
essen.gif essen.gif
http://www.supermama...p...&phid=19126
http://www.supermama...p...&phid=19127
Atsakyti
taip nuvaziavom biskeli ne i tema... smile.gif 4u.gif
Papildyta:
nu va grazus kirmeliukas, bet ir vel nesveikas maistas, mesyte, bulves, suris, grietinele ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(coliuke @ 2009 11 16, 18:31)
as nepropoguoju sveiko maisto  ax.gif ir vaiko nemaitinu sveiku maistu, valgom mes ir macdonalde bulvytes, ir mesa su bulvem ir t.t.  tai man labai graziai ir skaniai atrodo  smile.gif  mirksiukas.gif tik as mesa nevirciau o dar issikepciau ant aliejaus  biggrin.gif  ir visi skaniai pavalgysim... rytoj turbut reikes padaryti  biggrin.gif

Bet savo pavyzdžiais propaguoji nesveiką maistą. Priminsiu, kad valgyti Mac Donalde- atgyvena. O maisto "kokybė" iš ten jau seniai paviešinta, todėl maitinti vaiką donaldsiniais produktais- tiesiog nusikaltimas. O , kad mėsos nevirtum, o keptum- tai kuo čia girtis? g.gif
Aš dažnai troškinu jautienos kukuliukus ant garų kartu su daržovėmis, labai skanu ir niekas nepasigenda keptos mėsos. Neneigsiu, valgome ir tradicinius kotletus
Nu labai keistas pareiškimas tamstos unsure.gif
Atsakyti