Įkraunama...
Įkraunama...

* Epilepsiukai *

QUOTE(geleta @ 2009 12 17, 15:32)
o koks jausmas kai depaciną gėrei ar nepameni?

Buvo priepoliu, bet tikriuasiai man tie vaistai netiko. paskui perejau ptie lamiktalio ir trileptalio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(imdeco @ 2009 12 17, 15:41)
Buvo priepoliu, bet tikriuasiai man tie vaistai netiko. paskui perejau ptie lamiktalio ir trileptalio 4u.gif

aš suprantu, bet man įdomi vidinė žmogaus savijauta geriant depaciną ar svaigsta pvz galva, ar būna silpna ir pan
Atsakyti
QUOTE(geleta @ 2009 12 17, 15:43)
aš suprantu, bet man įdomi vidinė žmogaus savijauta geriant depaciną ar svaigsta pvz galva, ar būna silpna ir pan

Nea tokiu problemu nebuvo, labai pamazu ivedinejo. dabar kai geriu keppra labai silpna. nors man ir taip truksta miego, vaikai vis pirmi atsikelia doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif mama noriu amam, sysiu, bolebole(madagaskaras) ir t.t. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(imdeco @ 2009 12 17, 17:09)
Nea tokiu problemu nebuvo, labai pamazu ivedinejo. dabar kai geriu keppra labai silpna. nors man ir taip truksta miego, vaikai vis pirmi atsikelia  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif mama noriu amam, sysiu, bolebole(madagaskaras) ir t.t. lotuliukas.gif

smile.gif
Atsakyti
Laba rytą, visam jūsų draugiškam būriui 4u.gif
bet tikiuosi neprisijungsime prie jūsų... blush2.gif blush2.gif

norėjau pasiteirauti, tikiuosi galėsit padėti susigaudyti, nes jau du kartus tyrėmės dėl epilepsijos ir liepta vėl ateit, jei bus kas įtartino, bet kol kas skatomės sveiki, tikiu, kad vaikui viskas gerai, bet vis tiek kirminukas graužia. nes ir man pačiai kurį laiką įtarinėjo epilepsiją, kai pastebėjo trumpus atsijungimus, kurių aš neprisimenu, bet daugiau nebesikartojo.

vaikui iki 2 metų buvo miego apnėja, neseniai dėl neaiškių priežasčių buvo nualpęs,
jam prieš nualpimą ir po jo labai didelis nuovargis buvo, kadangi jau buvom tirti dėl epilepsijos, tai greitojoj iš karto tam ir nurašė, bet ar gali būti, toks "nualpimas" priepoliu? ar jei tai būtų epilepsinis priepolis turėjo įvyks staiga? ar gali būti, jog tie priepoliai būna labai retai?

labai būčiau dėkinga už pasidalinimą patirtimi 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveika FEDES, linkiu neprisijungti prie musu 4u.gif
o priepoliu formu buna tiek daug ir tokiu ivairiu, kad tik tyrymai gali parodyti, epilepsija tai ar ne,paprastai uztenka encefalogramos tyrymo, ir jis jau daug pasako. ar buvot pas nueorologa?

Ei merginos, kur jus visos? apsnigo? o gal kaledu seni gaudot? biggrin.gif
Atsakyti
labux, nezinau ar cia siaip ar nuo keppros padaznejo priepoliai 8 per savaite i diena po kelis net buna. taip blogai jauciuosi. ax.gif jei jau neuzeisiu noriu palinketi mamytem stiprybes o vaikiukam sveikatytes. lai laime atkeliauja i jusu namucius, bukit sveiki ir laimingi. group.gif
Atsakyti
QUOTE(MELONIJA @ 2009 12 21, 12:19)
o priepoliu formu buna tiek daug ir tokiu ivairiu, kad tik tyrymai gali parodyti, epilepsija tai ar ne,paprastai uztenka encefalogramos tyrymo, ir jis jau daug pasako. ar buvot pas nueorologa?

dėkui 4u.gif
mes praeitais metais gulėjom neurologiniam, tai padarė miego encefalogramą, tuomet sakė, kad yra asimetrija, kuri gali būti ir sveikam. gulėjom dėl miego apnėjos, jis ir dienom sustingdavo, nors kiek stebėjau tikrai daugiau užsimąstymas man rodos buvo, akys sąmoningos išlikdavo. labiausiai mane gąsdindavo, kai valgydamas kasnį pradėjęs į burną kišt sustodavo ir kurį laiką nereaguodavo visiškai kai jam ką sakau. bet lyg ir praėjo jo tokie sustingimai. turėjom pavasarį atvažiuot su nauju kažkokiu aparatu išsitirt, bet kadangi apnėa irgi po dviejų metukų praėjo, tai nebesiuntė mūsų.

neseniai vėl buvom dėl nualpimo jo ir miego problemų, tai padarė irgi encefalogramą, bet nemiegančiam, tai ištisai judėjo, neišėjo ramiai nusėdėt. sakė mažai kas ten matėsi bet nieko blogo irgi nebuvo. vėl liepė stebėt.

pirmajam puslapėly mačiau turit nuorodą, kur daro fermentų tyrimus, o kuo jie susiję su epilepsija?
Atsakyti
QUOTE(MELONIJA @ 2009 12 21, 12:19)
Ei merginos, kur jus visos? apsnigo? o gal kaledu seni gaudot? biggrin.gif

aga, gaudom biggrin.gif a6 tai namie sukuosi su 2 baronkyt4m, neturiu kada prie kompo pris4st smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Fedes @ 2009 12 21, 14:23)
dėkui  4u.gif
mes praeitais metais gulėjom neurologiniam, tai padarė miego encefalogramą, tuomet sakė, kad yra asimetrija, kuri gali būti ir sveikam. gulėjom dėl miego apnėjos, jis ir dienom sustingdavo, nors kiek stebėjau tikrai daugiau užsimąstymas man rodos buvo, akys sąmoningos išlikdavo. labiausiai mane gąsdindavo, kai valgydamas kasnį pradėjęs į burną kišt sustodavo ir kurį laiką nereaguodavo visiškai kai jam ką sakau. bet lyg ir praėjo jo tokie sustingimai. turėjom pavasarį atvažiuot su nauju kažkokiu aparatu išsitirt, bet kadangi apnėa irgi po dviejų metukų praėjo, tai nebesiuntė mūsų.

neseniai vėl buvom dėl nualpimo jo ir miego problemų, tai padarė irgi encefalogramą, bet nemiegančiam, tai ištisai judėjo, neišėjo ramiai nusėdėt. sakė mažai kas ten matėsi bet nieko blogo irgi nebuvo. vėl liepė stebėt.

pirmajam puslapėly mačiau turit nuorodą, kur daro fermentų tyrimus, o kuo jie susiję su epilepsija?

yra vaistų kuriuos geriant gali blogėti kepenų fermentai, todėl reikia nuolat juos sekti
Papildyta:
QUOTE(imdeco @ 2009 12 21, 13:54)
labux, nezinau ar cia siaip ar nuo keppros padaznejo priepoliai 8 per savaite i diena po kelis net buna. taip blogai jauciuosi.  ax.gif jei jau neuzeisiu noriu palinketi mamytem stiprybes o vaikiukam sveikatytes. lai laime atkeliauja i jusu namucius, bukit sveiki ir laimingi.  group.gif

laikykis unsure.gif 4u.gif , dėkui ir jūsų namučiam džiaudsmo ir laimės 4u.gif
Atsakyti
Tokia tyli ta musu temele pasidare g.gif kame reikalas blink.gif

Ruste, kur tu dingai? beje, tavo pastas pilnas, norejau parasyti bet neleido ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Domicele @ 2009 12 23, 15:47)
Ruste, kur tu dingai? beje, tavo pastas pilnas, norejau parasyti bet neleido  ax.gif

tylu, nes visi ruosiasi sventem bigsmile.gif
kaip laikotes mergaites, pas ka sventes buvo , kaip sekesi? g.gif ka dovanu senis atnese? g.gif

jei Ruste nesupyks, tai jos i sanatorija vazineja. nespeja matyt... unsure.gif

sveikos visos, grazaus pasiruosio kuciu stalui wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Domicele @ 2009 12 23, 14:47)
Tokia tyli ta musu temele pasidare  g.gif  kame reikalas  blink.gif

Ruste, kur tu dingai? beje, tavo pastas pilnas, norejau parasyti bet neleido  ax.gif

matau Julieta parašė.
mes sanatorijoje.

nespėju nieko visiškai.
tai tik būtiniausius darbus forume atlieku ir viskas.
Atsakyti