sveikos mamytes, mes savaje eglute pries savaite pasipuosem, nedidele, vazone, kokie 80 cm, bet gazi ir dukrytes dziaugiasi, o pavasari pasodinsim miskelyj ir kiekvienis metais ziuresim kiek paaugo. kazkaip gaila man, tas eglutes po svenciu ismest, tai siais metais nusprendem vazonine paimt.
QUOTE(Severute @ 2009 12 11, 16:48)
sveikos mamytes, mes savaje eglute pries savaite pasipuosem, nedidele, vazone, kokie 80 cm, bet gazi ir dukrytes dziaugiasi, o pavasari pasodinsim miskelyj ir kiekvienis metais ziuresim kiek paaugo. kazkaip gaila man, tas eglutes po svenciu ismest, tai siais metais nusprendem vazonine paimt.
sveikos.
kaip faina, kas jau papuoset egles. o dovanas suruoset?
mes ryt bandysi egle puost nuotaika man virtuvej jaucias. papuosiau vainika zvakem, ant stalo kaledine gele su grazia servetele, tai akys dziugauja.
o vaikam vis tiek tos egles reik nes Amelija kasdien vis praso ir praso, o Atenei pernai labai patiko lemputes
tai va tiek
mes ryt bandysi egle puost nuotaika man virtuvej jaucias. papuosiau vainika zvakem, ant stalo kaledine gele su grazia servetele, tai akys dziugauja.
o vaikam vis tiek tos egles reik nes Amelija kasdien vis praso ir praso, o Atenei pernai labai patiko lemputes
tai va tiek
QUOTE(Severute @ 2009 12 11, 15:48)
o kažin jos neįmanoma iki kitų metų vazone paauginti
turbut nelabai, nes ir taip labai reikia priziuret, kad vandens netruktu. pas kaimynus nedagyveno iki pavasario, bet jie pamirso laistyt, ir ji nudziuvo.
mes dar nepasipuošėm, dar turi praeiti vaikų gimtadieniai ir tada papuošiu
QUOTE(Buriuke @ 2009 12 12, 10:11)
O mums su vyru puošti nereikėjo, grįžtam po darbo, panikė eglę (dirbtiną) papuošusi, koridoriaus sienos blizgučiais nukabinėtos- pritrūko merginai kalėdinės nuotaikos namuose...
O prisidedant prie temos apie vaistų įtaką neįtaką vaiko raidai- maniškei įtakos kaip ir nesimato, nors dozė turbūt jau žemiai minimalios, pavasarį reikės gultis į klinikas, gal nuiminės vaistus. Ir turbūt labiausiai bijau, kad pasakys, jog nuiimti dar negalima. Bet, bus kaip bus.
Ketvirtadienį mokykloj buvo tėvų susirinkimas, tai maniškę mokytoja pavadino retu egzeplioriumi: kaip ji su savo energija ir judrumu sugeba taip gerai mokytis.. Na tikras balzamas tėvams ant dūšios. Namuose panikė ir sumuštinių tėveliams padarė, ir arbatos užkaitė. Bet... visi mano karoliukai labai tvarkingai pažerti ant kilimo buvo. Vyras pažadėjo naujų nupirkti, kad tik vaikės nebarčiau. Žiūrėsim, kada pažadą ištesės.
QUOTE(JulieTa @ 2009 12 11, 18:15)
sveikos.
tai va tiek
tai va tiek
aha suruošiau jau ir dovanas
Papildyta:
QUOTE(vilkra @ 2009 12 12, 15:11)
O mums su vyru puošti nereikėjo, grįžtam po darbo, panikė eglę (dirbtiną) papuošusi, koridoriaus sienos blizgučiais nukabinėtos- pritrūko merginai kalėdinės nuotaikos namuose...
O prisidedant prie temos apie vaistų įtaką neįtaką vaiko raidai- maniškei įtakos kaip ir nesimato, nors dozė turbūt jau žemiai minimalios, pavasarį reikės gultis į klinikas, gal nuiminės vaistus. Ir turbūt labiausiai bijau, kad pasakys, jog nuiimti dar negalima. Bet, bus kaip bus.
Ketvirtadienį mokykloj buvo tėvų susirinkimas, tai maniškę mokytoja pavadino retu egzeplioriumi: kaip ji su savo energija ir judrumu sugeba taip gerai mokytis.. Na tikras balzamas tėvams ant dūšios. Namuose panikė ir sumuštinių tėveliams padarė, ir arbatos užkaitė. Bet... visi mano karoliukai labai tvarkingai pažerti ant kilimo buvo. Vyras pažadėjo naujų nupirkti, kad tik vaikės nebarčiau. Žiūrėsim, kada pažadą ištesės.
nu va kokia šaunuolė mergina
QUOTE(JulieTa @ 2009 12 13, 11:45)
Ačiū ,JulieTa, labai reikėjo tokios dovanėlės šį sekmadienį....Einu su vaike taikytis. Visai sekmadieniniai ožiai nuotaiką sugadino. Gal ir parodyti reikės... Jei pavyks greitai nuraminti panikę.
P.S. Su savo dukrele jau susitaikėm. Apsikabinom ir žiūrėjom į ekraną lyg užburtos. Dar kartą dėkui.
QUOTE(JulieTa @ 2009 12 13, 11:45)
gražu labai
Kaip nuostabu net apsiverkiau labai uzklybino dusia.Tuks Arminas siandien neramus buvo tai i vakara labai pavargau.Ir ant keliu supavau,ir salia gulejau snekinau niekaip nenurimo.Bet ismaudziau,pamaitynau dar laikiau ant ranku kad atsirugtu...dabar jau uzmigo ir prisedau prie kompo ir pamaciau toki grozi ir taip susigraudynau kad mano sunus manes negali pasaukti mama,apkabinti,pabuciuoti....