Įkraunama...
Įkraunama...

* Epilepsiukai *

QUOTE(Domicele @ 2009 12 08, 12:31)
klausimas toks pakilo, o kur idomu milka@ dingo ?????  blink.gif g.gif
idomu kaip jiems besiseka  g.gif

Sveikos, merginos wub.gif
Niekur mes nedingom. Užeinu, aplankau jus, paskaitinėju tik neparašau blush2.gif
Kalbėjot apie vaistų šalutinį poveikį. Aš kai paskaičiau anotaciją tai atrodo, kad visos blogybės mums pasireiškė. Dabar pripažino ataksinį vcp, sąmoningos kalbos nulis, dėmesio nesukoncentravimas, dar įtaria reto sindromą (bet šituo nenoriu tikėti). Man labai ne prie širdies topamaxas schmoll.gif Viena paguoda, kad priepuolių geri 5 mėn. nėra. Dar labai prastai naktim miega. Prabunda vidurį nakties ar paričiais klykdama, nuraminti net nepavyksta kol pati neišsirėkia. Ir darželyje sakė paskutiniu metu labai nerami, nervuota, pietų miego nemiega. O šaip man atrodo kuo anksčiau vaikui pradedam vaistukus duoti, tai tuo didesnis ir raidos atsilikimas. Neveltui rašo, kad tuos vaistus tik nuo 3 metų vaikams galima duoti. Bet ką daryt jei priepuoliai eina vienas po kito. Pasirinkimo kaip ir nelieka unsure.gif
Atsakyti
Liūdna pas jus verysad.gif laikykitės
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 12 10, 21:33)
Sveikos, merginos  wub.gif
Niekur mes nedingom. Užeinu, aplankau jus, paskaitinėju tik neparašau  blush2.gif
Kalbėjot apie vaistų šalutinį poveikį. Aš kai paskaičiau anotaciją tai atrodo, kad visos blogybės mums pasireiškė. Dabar pripažino ataksinį vcp, sąmoningos kalbos nulis, dėmesio nesukoncentravimas, dar įtaria reto sindromą (bet šituo nenoriu tikėti). Man labai ne prie širdies topamaxas  schmoll.gif Viena paguoda, kad priepuolių geri 5 mėn. nėra. Dar labai prastai naktim miega. Prabunda vidurį nakties ar paričiais klykdama, nuraminti net nepavyksta kol pati neišsirėkia. Ir darželyje sakė paskutiniu metu labai nerami, nervuota, pietų miego nemiega. O šaip man atrodo kuo anksčiau vaikui pradedam vaistukus duoti, tai tuo didesnis ir raidos atsilikimas. Neveltui rašo, kad tuos vaistus tik nuo 3 metų vaikams galima duoti. Bet ką daryt jei priepuoliai eina vienas po kito. Pasirinkimo kaip ir nelieka  unsure.gif

verysad.gif
Vat ir mums po kol kas nori dar kiek ymanoma ilgiau susilaikyt nuo Topamax paskyrimo. Mazgei tik metukai, po kol kas padetis pakenciama, bet jei islys daugiau priepuoliu, skirs siuos vaistus... unsure.gif As jau bandau negalvot apie ateiti, tiesiog dziaugtis sia diena, kad mano angeleliui gerai dabar, o veliau...
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 12 10, 21:33)
Sveikos, merginos  wub.gif
Niekur mes nedingom. Užeinu, aplankau jus, paskaitinėju tik neparašau  blush2.gif
Kalbėjot apie vaistų šalutinį poveikį. Aš kai paskaičiau anotaciją tai atrodo, kad visos blogybės mums pasireiškė. Dabar pripažino ataksinį vcp, sąmoningos kalbos nulis, dėmesio nesukoncentravimas, dar įtaria reto sindromą (bet šituo nenoriu tikėti). Man labai ne prie širdies topamaxas  schmoll.gif Viena paguoda, kad priepuolių geri 5 mėn. nėra. Dar labai prastai naktim miega. Prabunda vidurį nakties ar paričiais klykdama, nuraminti net nepavyksta kol pati neišsirėkia. Ir darželyje sakė paskutiniu metu labai nerami, nervuota, pietų miego nemiega. O šaip man atrodo kuo anksčiau vaikui pradedam vaistukus duoti, tai tuo didesnis ir raidos atsilikimas. Neveltui rašo, kad tuos vaistus tik nuo 3 metų vaikams galima duoti. Bet ką daryt jei priepuoliai eina vienas po kito. Pasirinkimo kaip ir nelieka  unsure.gif

o, tai labai faina, kad priepuoliu nera thumbup.gif super, dziugu girdeti mirksiukas.gif
o kaip siaip laikotes? ar vaiksto jau Gretute? kaip darzelyje pavyko susigyventi su vaikai?
Atsakyti
QUOTE(Domicele @ 2009 12 11, 07:32)
o, tai labai faina, kad priepuoliu nera  thumbup.gif  super, dziugu girdeti  mirksiukas.gif
o kaip siaip laikotes? ar vaiksto jau Gretute? kaip darzelyje pavyko susigyventi su vaikai?

Greta kai užsimiršta varo be jokių pasilaikymų, o šiaip bijo dar. Namie palei sienas tik vinguriuoja ir taikos katei uodegą nuraut tongue.gif Vaikščiot tikrai gali, tik reikia tą baimę nugalėti. O darželyje ji daugiau viena, pati sau šeimininkė. Paskutiniu metu auklėtojos sako, kad labai nerami pasidarė. Bet čia turbūt dėl to, kad namie ilgesnį laiką prabuvom, kol gripai siautė nevedžiau į daržą. Tikimės po truputi vėl į tą ritmą įsivažiuoti.
O kaip Deimantė laikosi bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milka@: 11 gruodžio 2009 - 10:03
QUOTE(milka@ @ 2009 12 11, 10:02)
Greta kai užsimiršta varo be jokių pasilaikymų, o šiaip bijo dar. Namie palei sienas tik vinguriuoja ir taikos katei uodegą nuraut  tongue.gif Vaikščiot tikrai gali, tik reikia tą baimę nugalėti. O darželyje ji daugiau viena, pati sau šeimininkė. Paskutiniu metu auklėtojos sako, kad labai nerami pasidarė. Bet čia turbūt dėl to, kad namie ilgesnį laiką prabuvom, kol gripai siautė nevedžiau į daržą. Tikimės po truputi vėl į tą ritmą įsivažiuoti.
O kaip Deimantė laikosi  bigsmile.gif

Deimante saunuole, vaiksciot pradejo biggrin.gif rasiau jau. O siaip linksma patenkinta domisi aplinka, tik kazkaip vat vis dar nevykdo jokiu paliepimu kai ka paprasai, vieninteli ka padaro, tai kai einam valgyt, saldytuva atidaro kai paprasau, o jei ka duok paduok tai schmoll.gif nu bet viskas priesaky ax.gif

ziurek, milka, o jus pas genetikus buvot del to retto sindromo ? g.gif kodel kilo tokie itarimai? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Domicele @ 2009 12 11, 13:05)
Deimante saunuole, vaiksciot pradejo  biggrin.gif  rasiau jau. O siaip linksma patenkinta domisi aplinka, tik kazkaip vat vis dar nevykdo jokiu paliepimu kai ka paprasai, vieninteli ka padaro, tai kai einam valgyt, saldytuva atidaro kai paprasau, o jei ka duok paduok tai  schmoll.gif  nu bet viskas priesaky  ax.gif

ziurek, milka, o jus pas genetikus buvot del to retto sindromo ? g.gif kodel kilo tokie itarimai?  blink.gif

Džiaugiuosi dėl Deimantės wub.gif
Pas genetikus buvom prieš metus tai nieko jie ten nerado. Reikia dar pabanyt pas juos nuvažiuot. O reto sindromą itaria dėl stereotipinių rankų judesių, ji mėgsta susidėti rankytes kaip maldai, palinguoja dažnai, kartais nesureaguoja į savo vardą, paduok ar imk, ateik jei nesuprantami dalykai unsure.gif Bet aš tikiu, kad čia vaistų šalutinis poveikis, na, norėčiau taip tikėti. Jei ir toliau nebus priepuolių, sausį ar vasarį važiuosim į KMUK ir bandysim nitrozepamą nuiminėt. Gal tada kas pasikeis į gerą.
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 12 11, 13:14)
Džiaugiuosi dėl Deimantės  wub.gif
Pas genetikus buvom prieš metus tai nieko jie ten nerado. Reikia dar pabanyt pas juos nuvažiuot. O reto sindromą itaria dėl stereotipinių rankų judesių, ji mėgsta susidėti rankytes kaip maldai, palinguoja dažnai, kartais nesureaguoja į savo vardą, paduok ar imk, ateik jei nesuprantami dalykai  unsure.gif Bet aš tikiu, kad čia vaistų šalutinis poveikis, na, norėčiau taip tikėti. Jei ir toliau nebus priepuolių, sausį ar vasarį važiuosim į KMUK ir bandysim nitrozepamą nuiminėt. Gal tada kas pasikeis į gerą.

ir as taip manau..........
jau nitrozepamas tai mums buvo peilis......nuemimas jo ziaurus.....
bet jei juk butu buves tas sindromas tai juk butu is karto pamate????? ar ne???

P.S. Sugryzai i darba jau ?
Atsakyti
QUOTE(Domicele @ 2009 12 11, 13:31)
ir as taip manau..........
jau nitrozepamas tai mums buvo peilis......nuemimas jo ziaurus.....
bet jei juk butu buves tas sindromas tai juk butu is karto pamate????? ar ne???

P.S. Sugryzai i darba jau ?

Na, manau, genetikai nevisada ir suranda, bet tikėkimės, kad mums nerado dėl to, kad mes tiesiog ir neturim to sindromo ax.gif

O į darbą grįžau, porą mėnesių padirbau ir firma susibankrotino, tai nuo pirmadienio esu bedarbė blush2.gif
Atsakyti
sveikos, pas mus jau namai kvepia kalėdom smile.gif , vakar pasipuošėm 2,5m aukščio ir beveik puse kambario užimančią gyvą eglutę, mažylei jinai labiausiiai patiko, negali atitraukti nuo jos akių, vis šypsosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(geleta @ 2009 12 11, 13:58)
sveikos, pas mus jau namai kvepia kalėdom smile.gif , vakar pasipuošėm 2,5m aukščio ir beveik puse kambario užimančią gyvą eglutę, mažylei jinai labiausiiai patiko, negali atitraukti nuo jos akių, vis šypsosi smile.gif

opapa kaip faina thumbup.gif thumbup.gif
o mes dar kol kas nepasipuose esam, kaip visada paliekame tai vos ne paskutine diena blush2.gif
Atsakyti
Mes dar irgi nepasipuošėm kalėdoms blush2.gif
Atsakyti