Įkraunama...
Įkraunama...

noriu parduoti rankdarbius

QUOTE(Naktibalda @ 2010 10 12, 14:09)
žinokit nuoširdžiai sakau keista, nes jūsiškiai žiūriu 2008 gimimo mano 2007 , tai kažkaip taikiau tikrai,kad skirtumo neatimtų, tik virš 2 metų pradėjau vykdyti veiklą  g.gif

Taigi anksciau individualios veiklos pajamu neatimdavo is motinytes pasalpos, cia tik nuo 2009m. man atrodo padare kad skirtuma moka. Tik tiksliai nuo kada pakeite tai nezinau, cia buvo nuo tada kai keite tas skaiciavimo tvarkas, staza ir pan., kai padare kad autirines skaiciuoja pasalpai, tai tada ir padare kad negali vykdyti veiklos gaunant pasalpa, kitaip mokes pasalpos skirtuma.
Atsakyti
laba diena.ir man iškilo keletas galbūt kvailų klausimų dėl rankdarbių-jei aš juos priduodu į pagal pažymą veikiantį komisą,tai tik pasirašau sutartėlę su savininku ir viskas?bet jei komisas prekiauja ir internetu-ar nekils dėl to problemų jiems ir man?juk aš nei IĮ nei pagal pažymą verslo neturiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 11 lapkričio 2010 - 11:19
gal kas zinot tiksliai ar tie 72 lt mokami PSD issiminusuoja is gauto pelno ar ne?
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif
tiek daug informacijos ir tuo paciu visiska painiava doh.gif

ar galima stoveti turguje ir pardavineti savo megztas kojines be jokiu patentu/verslo liudijumu? Niekas neprisikabins? Jei per metus uzdirbi iki 8000 Lt g.gif nors is tikro kas ten sugaudys, kiek ten tiksliai uzdirbi, nueini i parduotuve ir ta pacia diena isleidi duonai lotuliukas.gif
negi visos bobutes, parduodancios turguje turi patentus? g.gif

esme tame, kad mano mama mezga serveteles, kojines, vaiku rubelius, batukus, kepurytes ir dar visokius darbelius ir noretu pardavineti turguje, bet ar tai legalu ir niekas nesikabines?
o jei tas pats su mugemis? g.gif

is anksto aciu uz jusu atsakymus!!! 4u.gif
Atsakyti
Perskaičiau viską ir vis tiek nieko nesupratau, reiks rašyt laišką VMI, jei noriu parduot kelis savo siuvinėtus darbus, bet pastoviai nevykdau šios veiklos, tai man irgi reikia patento ?Ar čia galioja tas iki 8000lt
Atsakyti
QUOTE(*mamusikas* @ 2010 11 25, 14:12)
Perskaičiau viską ir vis tiek nieko nesupratau, reiks rašyt laišką VMI, jei noriu parduot kelis savo siuvinėtus darbus, bet pastoviai nevykdau šios veiklos, tai man irgi reikia patento ?Ar čia galioja tas iki 8000lt

parasykit, kai issiaiskinsit 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, biski pasizvalgiau, perskaiciau sia visa tema. Labai daug cia naudingos info yra. Aciu 4u.gif
Ir gal ne i tema klausima uzduosiu, bet ar yra kam teke prekiauti mugese? Kaziuke ar siaip kokiose?
Kokia naudinga patirtimi galite pasidalinti? ax.gif Idomu kokios ten galimybes... g.gif
Jei as ne i tema, tai sorry 4u.gif
Atsakyti
ar norint parduoti savo darytus rankdarbius tokiam puslapyje kaip E-bay uztenka verslo liudijimo?
Atsakyti
QUOTE(Bitute Pilkoji @ 2010 12 13, 21:50)
Sveikos, biski pasizvalgiau, perskaiciau sia visa tema. Labai daug cia naudingos info yra. Aciu  4u.gif
Ir gal ne i tema klausima uzduosiu, bet ar yra kam teke prekiauti mugese? Kaziuke ar siaip kokiose?
Kokia naudinga patirtimi galite pasidalinti?  ax.gif  Idomu kokios ten galimybes...  g.gif
Jei as ne i tema, tai sorry  4u.gif

kažkur sm yra tema apie muges- manau ten rasi daugiau info mirksiukas.gif , pvz., http://www.supermama...
paieškok dar- mačiau daugiau temų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aleksiuke @ 2010 12 14, 19:50)
kažkur sm yra tema apie muges- manau ten rasi daugiau info mirksiukas.gif , pvz., http://www.supermama...
paieškok dar- mačiau daugiau temų  4u.gif

Aciu 4u.gif paieskosiu atidziau wink.gif

Atsakyti
Cia taip pat nemaizai info apie muges vykstancias Lietuvoje,taip pat diskusiju apie tai,ko reikia prekiaujant savo darbeliais 4u.gif
visos LT muges
Atsakyti
QUOTE(Giedruma @ 2010 12 18, 17:35)
Cia taip pat nemaizai info apie muges vykstancias Lietuvoje,taip pat diskusiju apie tai,ko reikia prekiaujant savo darbeliais  4u.gif
visos LT muges

Aciu 4u.gif
Atsakyti