Įkraunama...
Įkraunama...

noriu parduoti rankdarbius

Sveiki,norejau paklausti,gal kuri zinot, koki dokumenta butu geriausia issiimti,kad galeciau sudaryti sutarti su anglija, konsignacijos pagrindais siusti ten rankdarbius?Bandziau skambint i vmi, bet kazkaip nesusikalbejau su ta moterim...
Atsakyti
IDV pazymejima
Atsakyti
Sveikos, jei esu normalu valstybini darba dirbantis zmogus ir tuos rankdarbius darau pavienius,ne masiskai ir viena kita noriu parduoti uz savikaina,vistiek reikia tu paciu proceduru-IDV ar kokio ten velnio?
Atsakyti
QUOTE(meduolisvz @ 2016 02 19, 19:23)
Sveikos, jei  esu normalu valstybini darba dirbantis zmogus ir tuos rankdarbius darau pavienius,ne masiskai ir viena kita noriu parduoti uz savikaina,vistiek reikia tu paciu proceduru-IDV ar kokio ten velnio?

Vienkartiniam pardavimui nereikia.
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2016 02 19, 19:25)
Vienkartiniam pardavimui nereikia.

Aciu. Gerai,kur riba tarp vienkartinio pardavimo ir to pardavimo,kai gali reiketi dokumentu?
Atsakyti
Litais buvo suma 8000 lt. Per metus neapmokestinama suma. Eurais reikėtų pasitikslinti.
Atsakyti
QUOTE(meduolisvz @ 2016 02 20, 22:14)
Aciu. Gerai,kur riba tarp vienkartinio pardavimo ir to pardavimo,kai gali reiketi dokumentu?

Manyciau, keli pardavimai per metus-dar ne veikla. Bet kur tos ribos nusprestu VMI, jei patektumete i ju akirati. Ir dar priklausytu, kokia darbuotojos nuotaika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2016 02 21, 14:26)
Litais buvo suma 8000 lt. Per metus neapmokestinama suma. Eurais reikėtų pasitikslinti.

Oho, ne taip ir mažai. Ačiū
Atsakyti
Laba diena. Norėčiau sudalyvauti mugėje, prekiaučiau savo darytais papuošaliukais, ar užtektų išsiimti verslo liudijimą ar reikia individualios veiklos pažymos?
Atsakyti
Uztektu muges dienoms verslo liudijimo
Atsakyti
Sveikos darbštuolės smile.gif gal padėsite man susigaudyti. Labai daug visur prisiskaičiau ir jau galva apsisuko. Noriu prekiauti rankdarbiais (mezginiais, nėriniais). Geriau pasiimti individualią veiklą ar individualią veiklą pagal pažymą? Auginu du vaikučius(6 ir 8 m), PSD man būtų 9% nuo pusės pajamų metų gale ar vistiek turėčiau mokėti 34,2€ kas mėnesį, nes niekur kitur nedirbu.
Atsakyti
Apdraustaisiais privalomuoju sveikatos draudimu laikomi:
-vienas iš tėvų (įtėvių), auginantis vaiką iki 8 metų, taip pat vienas iš tėvų (įtėvių), auginantis du ir daugiau nepilnamečių vaikų;
Jei vyras PSD uz save moka kas menesi, Jums PSD reikes moketi tik gale metu nuo 50% pelno (kol vyresniajam sukaks 18 m). Cia tuo atveju, jei isigysite IDV pazymejima (uzsiregistruosite individualia veikla)
Atsakyti