PSD (72 lt) mokėti reikia (bet turint VL ne pilnam mėnesiui apskaičiuojama proporcingai turimų dienų skaičiui);
o socialinio draudimo (čia kur pensijai, 180 lt) - ne
Sveiko, mamytes-visazines
Gal kas patars protingai... As dekoruoju stiklo dirbinius, kuriu vitrazus, noriu dalyvauti Kaziuko mugeje. Ar reikia pirkti kazkoki leidima ar verslo liudijima? Ar buna tokiu vienkartiniu, kiek mazdaug kainuoja?
Beje, gal kas noretu kartu i Kaziuko muge, nes man vienai tikrai neapsimokes...
www.alphali.weebly.com
P.S. Atsiprasau, jeigu jau buvo tokios diskusijos...gal nemaciau
Gal kas patars protingai... As dekoruoju stiklo dirbinius, kuriu vitrazus, noriu dalyvauti Kaziuko mugeje. Ar reikia pirkti kazkoki leidima ar verslo liudijima? Ar buna tokiu vienkartiniu, kiek mazdaug kainuoja?
www.alphali.weebly.com
QUOTE(RamCamCam @ 2012 01 27, 21:45)
www.alphali.weebly.com
www.alphali.weebly.com
dėl to ar apsimoka ar ne tai nžn, bet šią sav skambinausi į VMI tuo pačiu klausimu, tai verslo liudijimas kainuoja 1440 lt metams, min galima imti 5 dienoms (datas galima "išmėtyt" per metus), 1 dienos kainą apsiskaičiuoti galima 1440/365 ir gaunasi vienos dienos kaina. O kažkokį popieriuką aš galvoju, kad geriau turėti, bus ramiau dalyvaut
QUOTE(MELONIJA @ 2009 11 11, 17:51)
Niekur nerandu, o labai ieskau, informacijos apie tai, kaip realizuoti savo darbus. Auginu vaikuti ir padarau keleta rankdarbiu, kuriuos is manes noretu nupirkti parduotuve, taciau jiems reikia pirkima irodanciu dokumentu. Dirbti su patentu man neapsimoka, nes neuzdirbciau net jam gal yra kokiu kitokiu galimybiu? labai prasau padeti man.....nes taip norisi krizes metu uzsidirbti pinigeliu
nemokamai pardavineti tik facebooke
QUOTE(RamCamCam @ 2012 01 27, 22:45)
www.alphali.weebly.com
www.alphali.weebly.com
Vajei kaip gaila, kad tik dabar perskaiciau
As taip pat ieskojau patneres Kaziuke sudalyvauti ir galu gale taip ir nesudalyvavau...
Kaip sekesi, ar dalyvavai pati?
P.s. labai grazus darbeliai
merginos, turiu klausima is mokesciu sferos. i kokia saskaita siamet reikia pervesti pinigelius uz sveikatos draudima?
ar sita tinka http://www.sodra.lt/...s_saskaitos2012 ???
QUOTE(wioletine @ 2012 03 26, 20:18)
merginos, turiu klausima is mokesciu sferos. i kokia saskaita siamet reikia pervesti pinigelius uz sveikatos draudima?
taip, as pervedziau, tai kiek zinau, viskas cia gerai.
vis tik ne ta saskaita.
ryt varau i sodra, rasyti prasyma, kad grazintu pinigus
ryt varau i sodra, rasyti prasyma, kad grazintu pinigus
QUOTE(wioletine @ 2012 04 02, 19:59)
o, kodel ne ta??? As mokejau, skambinau i sodra, apmokejima mato, sv. draudima turiu.
as mokejau ne sodros mokesti, o sveikatos draudima. ji reikia moketi vmi.
swedbanke ispejamasis uzrasas, kad nuo metu pradzios pasikeite sodros saskaitos mane subalamutino. turiu menesi pasitaisyti
swedbanke ispejamasis uzrasas, kad nuo metu pradzios pasikeite sodros saskaitos mane subalamutino. turiu menesi pasitaisyti
Labas Gegužės 12 d. vyks sendaikčių turgus "Garage sale Kaunas", Rotušės a. Kaip manot ten būtų galima parduot savo rankdarbius? stalo mokestis 10 Lt gal kas norit stalą išsinuomot kartu? Aš čia dar tik svarstau šią idėją apie savo rankdarbių pardavimą. Jei domintų stalo dalybos, tai tada parašykit privačią žinutę
Paskaiciau dali temos, bet ne kazka supratau.
Kartais nutapau viena kita darbeli. Yra parduotuve, kuri sutiktu juos realizuoti. Taigi kokius dokumentus man reikia tureti ir kur ieskoti informacijos?
Ar man uztektu pasirasyti tik pirkimo pardavimo sutarti kaip cia buvo mineta ar ne? Jeigu uztektu, is kur gauti pavyzdi kaip ji turi atrodyti?
Busiu labai dekinga uz atsakyma.
Kartais nutapau viena kita darbeli. Yra parduotuve, kuri sutiktu juos realizuoti. Taigi kokius dokumentus man reikia tureti ir kur ieskoti informacijos?
Ar man uztektu pasirasyti tik pirkimo pardavimo sutarti kaip cia buvo mineta ar ne? Jeigu uztektu, is kur gauti pavyzdi kaip ji turi atrodyti?
Busiu labai dekinga uz atsakyma.