QUOTE(varla @ 2011 12 28, 10:37)
Visų pirmiausiai tai ANYTA nėra šeimos narys
o anyta. Daugiau parašiau į AŽ
galėtumėt ir man a.ž. brūkštelti info
mąstau gal ant mamos paimti, o paimtą 'ant savęs' nutraukčiau dėl tam tikrų priežaščių
QUOTE(Pakalnučių Pieva @ 2012 01 03, 03:25)
Ne man idomu ar verslo liudijimas suteikia teise parduoti savo darbus tokio pobudzio puslapyje kaip etsy.com? ten kaip ir internetine prekyba bet kaip ir nekuriama atskira interneto parduotuve (asmeninis interneto puslapis), kuriam jau patento neuztenka. tai va ir pasimetus.
idomu ka jus kitos galvoja siuo klausimu? kaip reiktu iforminti prekyba tokio pobudzio puslapyje
man toks pats klausimas ir ne vien tik dėl Etsy.com
yra Lietuvoje X psl, veikia kaip tarpininkas, ima +20% procentų nuo sumos už tarpininkavimą, už tai suranda klientų, man tik info pateiktų ką pagaminti ir kur išsiųsti, klientas pervęstų pinigėlius man į sąskaitą.
Kaip suprantu IVP tam užtenka ?
QUOTE(Malibu @ 2012 01 03, 16:31)
Duosiu labai gerą patarimą - pateikite šį klausimą VMI raštu, o ne žodžiu ir laukite oficialaus išaiškinimo, kurį paskui saugokite savo el.pašto dėžutėje
galite brūkštelti kur užklausimus jiems siųsti
'nuplaukė' mano ilgai lauktas dalyvavimas 5d VMI seminare
db vėl mėnesį ar daugiau reiks kito laukti
nesirgo vaikas dar šią žiemą, džiaugiausi, bet per Naujus metus apsirgo - plaučių uždegimas, tai ir tupiu namie jau visą savaitę
QUOTE(Viliuteee @ 2012 01 05, 10:20)
o,kas zino
,kad kazkas is pacios mokesciu inspekcijos nepanores uzsisakyti jusu darbelio va butent del tos priezasties dauguma cia turinciu savo temas ir yra legalizavusios savo veikla
Ar tu smarkus verslininkas,ar tik keleta savo darbeliu parduodi,jiems vienodai.Baudzia visus
va va, buvo mano pažįstamai taip, ne vienus metus gamino/pardavinėjo papuošaliukus, kol iš jos neužsisakė moteriškaitė iš VMI, tai kaip pirmam kartui gavo įspėjimą, bet nubėgo iškart pasiėmė IVP
QUOTE(Aristokratė @ 2012 01 05, 11:21)
Garantuoju, kad 98 % SM ir ne SM rankdarbininkiu dirba be verslo liudijimu.
per ne vienerius metus kiek esu registruota sm'e tikrai ne kartą pirkau iš merginų kur turi rankdarbių temas, tai tik viena į siuntinuką įdėjo išrašytą sąskaitėlę, visos kitos - ne