Įkraunama...
Įkraunama...

noriu parduoti rankdarbius

QUOTE(Aristokratė @ 2011 12 28, 08:52)
bet cia ne kreditine, cia debetine kortele ir jaunimui. Gal su ja nusipirksi prekes, bet ar parduosi tai klausimas.

Pirkt tai tikrai perku, o kodėl galiu neparduoti? g.gif
Atsakyti
aš pati turiu seb viza virtuon-ji tik paypalui skirta.ir išduoda be jokių problemų.tai nėra kreditinė,ji tik paypalui skirta.
Atsakyti
Kitoje temoje man paaiskino, kad parduoti galima su VISA debetinemis kortelemis, bet isgrynint pinigus is PayPal'o su siomis debetinemis negalima g.gif .

O jus kas bandet is PayPal'o persivesti i debetine kortele? g.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 28 gruodžio 2011 - 20:17
QUOTE(Aristokratė @ 2011 12 28, 22:13)
Kitoje temoje man paaiskino, kad parduoti galima su VISA debetinemis kortelemis, bet isgrynint pinigus is PayPal'o su siomis debetinemis negalima  g.gif .

O jus kas bandet is PayPal'o persivesti i debetine kortele?  g.gif .

kaip minėjau pas mane seb visa virtuon-o saskaita normali,tai iš paypalo labai lengvai persimetu pinigus į ją smile.gif o po to galiu ką noriu tą daryti biggrin.gif
Atsakyti
Del pardavimo, vakar buvau nuejus i Ukio banka , pasakiau , kad reikalinga kreditine kortele su kuria galeciau parduoti, tai sako prasauper 7 d.d. padarysim metinis mokestis 20lt. ir viskas, bet kaip su pinigais, man neuztenka vien parduoti, bet ir pinigus reikia gauti ir issigryninti, sakau ar galima prisijungti prie Pay palo, galit jungtis prie ko norit, bet kaip visas tas procesa po zingsniui vyksta tai ir neisaiskino, pasijutau kaip Maxsimoj, kur aptarnauja kasinike-pardaveja, jai svarbu paimti uz prekes piningus , o ka darysi su tom prekem tavo reikalas.
Gal kas konreciai prekiaujat su Etsy, gal galit pasidalinti nuosekliai, pazingsniui, kaip visas tas procesas vyksta. Aciu
Atsakyti
QUOTE(zymanau @ 2011 12 29, 08:51)
kaip minėjau pas mane seb visa virtuon-o saskaita normali,tai iš paypalo labai lengvai persimetu pinigus į ją smile.gif o po to galiu ką noriu tą daryti biggrin.gif

Man kitas asmuo ta pati irgi patvirtino biggrin.gif . As mintyse ta pati galvojau, bet kai vienas ta sako, kitas ta wacko.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 29 gruodžio 2011 - 11:43
QUOTE(Senjora58 @ 2011 12 29, 11:32)
Del pardavimo, vakar buvau nuejus i Ukio banka , pasakiau , kad reikalinga kreditine kortele su kuria galeciau parduoti, tai sako prasauper 7 d.d. padarysim metinis mokestis 20lt. ir viskas, bet kaip su pinigais, man neuztenka vien parduoti, bet ir pinigus reikia gauti ir issigryninti, sakau ar galima prisijungti prie Pay palo, galit jungtis prie ko norit, bet kaip visas tas procesa po zingsniui vyksta tai ir neisaiskino, pasijutau kaip Maxsimoj, kur aptarnauja kasinike-pardaveja, jai svarbu paimti uz prekes piningus , o ka darysi su tom prekem tavo reikalas.
Gal kas konreciai prekiaujat su Etsy, gal galit pasidalinti nuosekliai, pazingsniui, kaip visas tas procesas vyksta. Aciu

doh.gif Tai gi koks bankas Jums norės aiškinti konkurentų veikimo principus doh.gif Paypal gi beveik kaip ir bankas, beja, atkreipkit dėmesį į valiutų kursus, ten jie oi kokie žemi, norint parsipūsti pinigus į savo kortelę doh.gif Ir kortelė neturi būt būtinai kreditinė, t.y. gali būt ir be teisės gauti kreditą (tada bankui nesvarbu Jūsų pajamos), svarbu kad būt tinkama elektroninei prekybai, t.y. Visa Classic (ne electron!) , Mastercard (ne Maestro !), Visa Virtoun...
Internete tiek pilna geros informacijos apie Paypal, ebay, eatsy ir pan.. kas netingi pagooglint - randa viską. Pvz. Tax.lt forumai lūžta nuo geros informacijos šiais klausimais mirksiukas.gif

O čia apie Etsy visai žaliems mirksiukas.gif
http://apieetsylietu...i.blogspot.com/
Atsakyti
Aciu, uz issamu paaiskinima, reikia isisavinti, turi viskas susiguleti ir reikes startuoti
Atsakyti
O tame Etsy.com galima prekiauti su Verslo Liudijimu ar reikia Individualios veiklos pazymos?
Atsakyti
QUOTE(Pakalnučių Pieva @ 2012 01 02, 20:38)
O tame Etsy.com galima prekiauti su Verslo Liudijimu ar reikia Individualios veiklos pazymos?

Etsy, tai tikrai neidomu, kuo jus prekiaujat verslo liudijimu, individualia veikla ar pan. cia jau lietuviski formalumai. Jei jus tikites, kad parduosite tiek, kad susimokesit visus mokescius prekiaukit su liudijimu ar ind. veikla, jei ne tai ne ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2012 01 02, 23:44)
Etsy, tai tikrai neidomu, kuo jus prekiaujat verslo liudijimu, individualia veikla ar pan. cia jau lietuviski formalumai. Jei jus tikites, kad parduosite tiek, kad susimokesit visus mokescius prekiaukit su liudijimu ar ind. veikla, jei ne tai ne  ax.gif .

Ne man idomu ar verslo liudijimas suteikia teise parduoti savo darbus tokio pobudzio puslapyje kaip etsy.com? ten kaip ir internetine prekyba bet kaip ir nekuriama atskira interneto parduotuve (asmeninis interneto puslapis), kuriam jau patento neuztenka. tai va ir pasimetus. idomu ka jus kitos galvoja siuo klausimu? kaip reiktu iforminti prekyba tokio pobudzio puslapyje g.gif
Atsakyti
Pakalnučių Pieva,tau reiketu klausti Etsio senbuviu.Anksciau ten labai diskutavo tuo klausimu,bet kas ka issiaiskino tai nezinau..O mokesciu inspekcijoj tai tikrai nieko nepasakys,nes ten niekas nieko nezino. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blansyte: 03 sausio 2012 - 13:04