QUOTE(Niktė @ 2010 09 20, 19:47)
Nu jeigu per mėnesį uždirbi tuos 400 tada taip, bet ne visos tokias sumas uždirba. .
.
.
Jeigu klystu pataisykit mane, bet internete berods galima tik su individualia veikla
Papildyta:
Šitas bus taikoma toms, kas išeis nuo 2011 m liepos mėn į vaiko priežiūros atostogas. Man dabar neapsimoka nieko daryti, nes vistiek užstabdžiusi esu, kai mažylė yra tiesiog nespėčiau
.
.
Jeigu klystu pataisykit mane, bet internete berods galima tik su individualia veikla
Papildyta:
Šitas bus taikoma toms, kas išeis nuo 2011 m liepos mėn į vaiko priežiūros atostogas. Man dabar neapsimoka nieko daryti, nes vistiek užstabdžiusi esu, kai mažylė yra tiesiog nespėčiau
As kalbejau ne apie menesini, o apie metini mokesti, as esu is rajono, o rajono gyventojams tas pats patentas kainuoja tik 440 Lt metams, kai tuo tarpu pacio Kauno miesto gyventojams jis kainuoja 1462 Lt, ar kazkas panasaus. Vaiko auginimo atostogose esu jau penkti (!!!) metai, kadangi viens po kito gime abu vaikuciai. VMI niekur niekas nieko nesikabineja, viskas zinoma, sodroj - taip pat, o vat jeigu buciau sugalvojusi vietoj patento individualia veikla vystyt - tada butu teke atsisveikinti su pinigeliais.
Beja, nepamirskite tokiu smulkmenu: pensininkams patentas 50 proc. pigesnis. Patente gali buti irasyti ir seimos nariai: sutuoktinis, tevas, mama, vaikai nuo 14 m.
Gal but jusu tevai gali issiimti kuris nors patenta, kuriam tai atsieina pigiausiai, o jus busit irasyta tik kaip seimos narys, taciau mugej stovet turesit pilnai teises, reikia tik patento, asmens dokumentu ar kitokiu gimines rysi irodanciu dokumentu (esant kitokioms pavardems).
Beja, konsultuotis su VMI telefonu praktiskai neapsimoka, nes konsultantas nenesa jokios atsakomybes uz savo zodzius.
Karta tuo paciu klausimu kreipiausi 4 kartu, is principo, kadangi du pirmus gavau visiskai skirtingus Kuo tikrai galima but ramiai, tai kai pateiksi klausima rastu ir i ji gausi normalu rastiska atsakyma, tada galima tikrai ramiai kazkuom uzsiimti.
Beja ar butina auginant vaika imtis individualios veiklos, kai patentu klasifikatorius toookiu ivairiu sriciu verslu uzsiimti leidzia Tiek siuvimas ivairiausiu gaminiu, tiek bizuterijos gamyba, tik ir tie patys dekupazo darbeliai - viskas ten galima pagal tam tikras verlo liudijimo kategorijas, tik reik gerai ta klasifikatoriu issistudijuot
Tikiuosi kazkiek pagelbejau