Įkraunama...
Įkraunama...

noriu parduoti rankdarbius

QUOTE(erikae @ 2011 01 05, 12:54)
Manau Jums tiktu "siuvinėtu gaminių gamyba"  4u.gif

ačiū, prisigausim iki vmi ir žiūrėsim, ką ten pasiūlys... doh.gif 4u.gif
o jei būtų ir siuvinėtų, ir nesiuvinėtų - tai su tuo pačiu patentu praeičiau? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fedes: 06 sausio 2011 - 17:42
QUOTE(Fedes @ 2011 01 06, 18:41)
ačiū, prisigausim iki vmi ir žiūrėsim, ką ten pasiūlys...  doh.gif  4u.gif
o jei būtų ir siuvinėtų, ir nesiuvinėtų - tai su tuo pačiu patentu praeičiau?  lotuliukas.gif

Manau, kad nelabai g.gif
Kad ir koks mažyyytis bet siuvinėjimas turėtu būti 4u.gif
Atsakyti
pvz inicialus savo issiuvineji maziukus, kamputyje,,ir jau tikti turetu:))))))))
Atsakyti
QUOTE(~VEGA~ @ 2011 01 07, 08:49)
pvz inicialus savo issiuvineji maziukus, kamputyje,,ir jau tikti turetu:))))))))

doh.gif lotuliukas.gif
aš pirmą kartą bandau atsipaisyt toj VL jūroj, tai ir verk, ir juoktis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(~VEGA~ @ 2011 01 07, 09:49)

Būtent 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, o kaip su dalyvavimu parodose-ar galima issiimti patenta? neva vmi teigia, kad mano darbeliams ne sad.gif as dekoruoju taures ir siuvu pagalveles ziedams, neva pagal mano veikla nera tokio-kad butu galima issiimti patenta sad.gif o ka daryti jei paroda tik 2 dienas, individualios veiklos pazymejimo imti nenoreciau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Student3 @ 2011 01 11, 16:16)
Sveikos, o kaip su dalyvavimu parodose-ar galima issiimti patenta? neva vmi teigia, kad mano darbeliams ne sad.gif as dekoruoju taures ir siuvu pagalveles ziedams, neva pagal mano veikla nera tokio-kad butu galima issiimti patenta sad.gif o ka daryti jei paroda tik 2 dienas, individualios veiklos pazymejimo imti nenoreciau sad.gif

su patentu man atrodo galima prekiauti tik po atviru dangum, nes va man kauno vmi pasake kad su patentu negaleciau mugeje dalyvauti pavz jeigu tai butu kur nors sporto haleje po stogu g.gif ar cia tiesa?

siaip jeigu paroda 2 dienas patenta trumpiausiai galima issiimti savaitei ar 5 dienoms dabar tiksliai nepamenu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flaxkids: 11 sausio 2011 - 15:30
QUOTE(Flaxkids @ 2011 01 11, 17:29)
su patentu man atrodo galima prekiauti tik po atviru dangum, nes va man kauno vmi pasake kad su patentu negaleciau mugeje dalyvauti pavz jeigu tai butu kur nors sporto haleje po stogu  g.gif  ar cia tiesa?

siaip jeigu paroda 2 dienas patenta trumpiausiai galima issiimti savaitei ar 5 dienoms dabar tiksliai nepamenu.

O man nesake, kad tik po atviru dangumi... zdz kiek ten kartu klausi, tiek skirtingi atsakymai ateina...
ir man sake kad galima patenta trumpiausiai vienai dienai,o ne 5..nu idomiai sakau..
o tai ka tada daryti su parodom? gal kas susiduret? padekit unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Flaxkids @ 2011 01 11, 16:29)
su patentu man atrodo galima prekiauti tik po atviru dangum, nes va man kauno vmi pasake kad su patentu negaleciau mugeje dalyvauti pavz jeigu tai butu kur nors sporto haleje po stogu  g.gif  ar cia tiesa?

Trimpiausiai išsiimti galima vienai dienai .
Mugė gali būti ir po stogų, svarbu, kad ji turėtu mugės statusą.
Bent jau man taip aiškino.

Dėl taurių dekoravimo ir pagalvėlių žiedams ..

Argi negali būti pagalvėlėms: koks nors "aksesuarų siuvimas", o dekoravimui pvz - "tapyba ar pan" .. Reikia pasinagrinėti sąrašą, manau tikri rasit ką nors tinkamo sau 4u.gif

Atsakyti
bandysiu ziureti,bet kazkaip jie man teigia kad nieko nera pagal sia veikla ir tvirtina dabar jau irgi kad ne visur galima su patenu prekiaut..kiek skambini tai sakau-vis kitas atsakymas unsure.gif
Atsakyti
Sakyciau, bandyk taurems dekoruot imti Taikomaji mena, kategorijos nr. lyg tai 67...?
Po dangum ar po stogu - neturi absoliuciai jokios reiksmes, jeigu jusu patentas gamybos su leidimu prekiauti savo gaminiais. O po stogu ar ne, tai cia jau tiems, kas perkasi tik prekybinius leidimus, ten jau skirstosi...
Atsakyti
Na aciu Jums smile.gif bet man dar sake kai dar karta paskambinau, kad patalpos irgi turi buti butent muges paskirties, o ne kazkokios kitokios doh.gif
Atsakyti