Aš tai irgi nunert angeliukus nuneriau,nu va iškrakmolinti tai niekaip negaliu prisiruošti
QUOTE(Fanfan @ 2009 12 09, 11:17)
Tai idekit savo graziuosius langus ir mum pasidziaugt
Mano angelai ir snaiges dar nekrakmolyti guli. Nunert, tai lengva
Mano angelai ir snaiges dar nekrakmolyti guli. Nunert, tai lengva
Va va - snaigiu prisinert prisineriau, o kai pradejau krakmolinti -
O as jau keleta kartu su lipalu bandziau, trecia karta jau labai gerai gavosi, tik dar nelabai proporcingai istampau, na bet niekis Lipalo dedu tiek kiek vandens, na gal maziau truputuka.Tada susmaigstau, specialiai lenta nusipirkau, tokia kur skelbimus galima prismeigti. Ir kita diena jau sustinge, labai puikiai Dekui, kas parase toki standinimo buda
rodausi savasias labai didelis aciu Juoda-raudona uz pagalba verciant ir neriant snaigutes is vieno zurnaliuko
QUOTE(Mur mur @ 2009 12 10, 00:15)
rodausi savasias labai didelis aciu Juoda-raudona uz pagalba verciant ir neriant snaigutes is vieno zurnaliuko
Labai gražios Tokios tikroviškos. Ar sunku? Ilgai neriasi viena?
QUOTE(saulėlydis* @ 2009 12 10, 09:22)
Labai gražios Tokios tikroviškos. Ar sunku? Ilgai neriasi viena?
Aciu siaip jau nera labai sunku, viskas priklauso nuo schemos ar aprsaymo. vat su pastaruoju pavargau, bet kai isiciklini, tada lengviau. o kiek laiko neriau, tai manau, cia lb subjektyvu. as neriu lb retai, tai ir uztrukau su snaigutes nerimu iki pusvalandzio, o ta didziaja tai ir beveik visa val. neriau. kitos auksarankes per pora valandeliu snaigiu komplekteli nuneria
Oho, kokios grazios. Tikiuosi ir as taip ismoksiu nerti kada nors
Mur mur, laaabai grazios ir tikros snaiges
aciu, mergaites
aquilatel, tai kad visas grozis nuo schemutes priklauso pats nerimas nera sudetingas. man sudetingiausia buvo pgl angliska aprasyma susigaudyt jei ne Juoda-raudona, tai nezinau kaip ten butu buve
aquilatel, tai kad visas grozis nuo schemutes priklauso pats nerimas nera sudetingas. man sudetingiausia buvo pgl angliska aprasyma susigaudyt jei ne Juoda-raudona, tai nezinau kaip ten butu buve
Mur mur, tokio grožio snaigių dar nesu mačius Gal schemutes būtų galima?
QUOTE(Mur mur @ 2009 12 10, 18:21)
aciu, mergaites
o siuliukai cia kokie?