Įkraunama...
Įkraunama...

~~~Snaigių nėrimo schemutės~~~

Aš tai irgi nunert angeliukus nuneriau,nu va iškrakmolinti tai niekaip negaliu prisiruošti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2009 12 09, 11:17)
Tai idekit savo graziuosius langus ir mum pasidziaugt  bigsmile.gif

Mano angelai ir snaiges dar nekrakmolyti guli. Nunert, tai lengva biggrin.gif

Va va - snaigiu prisinert prisineriau, o kai pradejau krakmolinti - doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
O as jau keleta kartu su lipalu bandziau, trecia karta jau labai gerai gavosi, tik dar nelabai proporcingai istampau, na bet niekis smile.gif Lipalo dedu tiek kiek vandens, na gal maziau truputuka.Tada susmaigstau, specialiai lenta nusipirkau, tokia kur skelbimus galima prismeigti. smile.gif Ir kita diena jau sustinge, labai puikiai thumbup.gif Dekui, kas parase toki standinimo buda 4u.gif
Atsakyti
rodausi savasias smile.gif labai didelis aciu Juoda-raudona uz pagalba verciant ir neriant snaigutes is vieno zurnaliuko aciuks.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 12 10, 00:15)
rodausi savasias smile.gif labai didelis aciu Juoda-raudona uz pagalba verciant ir neriant snaigutes is vieno zurnaliuko  aciuks.gif

Labai gražios 4u.gif Tokios tikroviškos. Ar sunku? Ilgai neriasi viena?
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2009 12 10, 09:22)
Labai gražios  4u.gif Tokios tikroviškos. Ar sunku? Ilgai neriasi viena?

Aciu smile.gif siaip jau nera labai sunku, viskas priklauso nuo schemos ar aprsaymo. vat su pastaruoju pavargau, bet kai isiciklini, tada lengviau. o kiek laiko neriau, tai manau, cia lb subjektyvu. as neriu lb retai, tai ir uztrukau su snaigutes nerimu iki pusvalandzio, o ta didziaja tai ir beveik visa val. neriau. kitos auksarankes per pora valandeliu snaigiu komplekteli nuneria smile.gif
Atsakyti
Oho, kokios grazios. Tikiuosi ir as taip ismoksiu nerti kada nors blush2.gif
Atsakyti
Mur mur, laaabai grazios ir tikros snaiges 4u.gif wub.gif
Atsakyti
aciu, mergaites 4u.gif

aquilatel, tai kad visas grozis nuo schemutes priklauso wink.gif pats nerimas nera sudetingas. man sudetingiausia buvo pgl angliska aprasyma susigaudyt blush2.gif jei ne Juoda-raudona, tai nezinau kaip ten butu buve ax.gif
Atsakyti
Mur mur, tokio grožio snaigių dar nesu mačius mega_shok.gif Gal schemutes būtų galima?
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 12 10, 18:21)
aciu, mergaites  4u.gif 

aquilatel, tai kad visas grozis nuo schemutes priklauso wink.gif pats nerimas nera sudetingas. man sudetingiausia buvo pgl angliska aprasyma susigaudyt  blush2.gif  jei ne Juoda-raudona, tai nezinau kaip ten butu buve  ax.gif

o siuliukai cia kokie?
Atsakyti
Atradau ir aš laiko iškrakmolinti šių metų snaigutes unsure.gif . Tik nuotraukų kokybė doh.gif blush2.gif (vakare fotografuota, apšvietimas doh.gif ).
Daugelis iš jų nusižiūrėtos iš interneto platybių, kai kurios mano susigalvotos.

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image
Atsakyti