Ruošiuosi ir aš nerti tą eglutę - labai jau daili. Kažkur išskaičiau internete, kad pirmą reikia pasigaminti tokį konusą iš storo popieriaus (gal iš kartono?), po to nerti tokio ilgio tą juostelę, kokio dydžio eglutę norite turėti. Prie to konuso sukant aplinkui ir pritvirtinti tą visą baltą nunertą gražumą... O tvirtinti tai nežinau kuo, gal kokiais klijais arba smeigtukais?
Standinu visad su lipalu
QUOTE(asarele54 @ 2009 11 29, 13:05)
Capricorn - labai gražūs tavo angeliukai gal galmėtu schemute?
schemutė keli puslapiai atgal
oi,pražiopsojau ačiukas
o angeliuko sparnelius kaip sujungti su kūneliu?
QUOTE(asarele54 @ 2009 11 30, 22:04)
o angeliuko sparnelius kaip sujungti su kūneliu?
Paskaityk pora puslapių atgal - jau rašėm kaip neriam nenutraukiant siūlo. O jei dar puslapėlį atgal prisiverstum peržvelgt - tai ir paties angeliuko schemutę rastum...
kylam
pasirodykit,kas ką gražaus meistraujat
pasirodykit,kas ką gražaus meistraujat
As jau savo snaiges ant lango pakabinau, o tos kurios keliaus ant eglutes dar neiskrakmolytos guli
QUOTE(aquilatel @ 2009 12 08, 17:59)
As jau savo snaiges ant lango pakabinau, o tos kurios keliaus ant eglutes dar neiskrakmolytos guli
Imesk fotke Ir kiek tu ju is viso prinerei??
Nedaug, apie 30 kokiu. Idesiu kuria diena nuotraukyte
paskaiciau jusu tema ir nubegau tvarkyti savo nunertu sirdeliu, raudonu ir baltu. pasipuosiau langa - vaje kaip grazu. ryt pabandysiu nufotografuoti ir parodysiu. siaip labai norejau pasipuosti angeliuku sparneliais, bet kadangi ju neradau, tai gavosi sirdeles. tiks dekoracija iki valentono dienos
grazaus jums ruosimoi sventems!
grazaus jums ruosimoi sventems!
Man irgi labai graziai langai atrodo. Uzsikabinom dar lempuciu girlianda ant lango, snaiges plevesuoja... Labai jauku ir grazu
Tai idekit savo graziuosius langus ir mum pasidziaugt
Mano angelai ir snaiges dar nekrakmolyti guli. Nunert, tai lengva
Mano angelai ir snaiges dar nekrakmolyti guli. Nunert, tai lengva