Įkraunama...
Įkraunama...

~~~Snaigių nėrimo schemutės~~~

Ruošiuosi ir aš nerti tą eglutę - labai jau daili. Kažkur išskaičiau internete, kad pirmą reikia pasigaminti tokį konusą iš storo popieriaus (gal iš kartono?), po to nerti tokio ilgio tą juostelę, kokio dydžio eglutę norite turėti. Prie to konuso sukant aplinkui ir pritvirtinti tą visą baltą nunertą gražumą... O tvirtinti tai nežinau kuo, gal kokiais klijais arba smeigtukais?
Standinu visad su lipalu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo silsta: 30 lapkričio 2009 - 11:49
QUOTE(asarele54 @ 2009 11 29, 13:05)
Capricorn - labai gražūs tavo angeliukai wub.gif  gal galmėtu schemute? mirksiukas.gif

schemutė keli puslapiai atgal mirksiukas.gif
Atsakyti
oi,pražiopsojau blush2.gif ačiukas 4u.gif
Atsakyti
o angeliuko sparnelius kaip sujungti su kūneliu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(asarele54 @ 2009 11 30, 22:04)
o angeliuko sparnelius kaip sujungti su kūneliu? blush2.gif

Paskaityk pora puslapių atgal - jau rašėm kaip neriam nenutraukiant siūlo. O jei dar puslapėlį atgal prisiverstum peržvelgt - tai ir paties angeliuko schemutę rastum...
Atsakyti
kylam wink.gif
pasirodykit,kas ką gražaus meistraujat wink.gif
Atsakyti
As jau savo snaiges ant lango pakabinau, o tos kurios keliaus ant eglutes dar neiskrakmolytos guli ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aquilatel @ 2009 12 08, 17:59)
As jau savo snaiges ant lango pakabinau, o tos kurios keliaus ant eglutes dar neiskrakmolytos guli  ax.gif

Imesk fotke 4u.gif Ir kiek tu ju is viso prinerei?? g.gif
Atsakyti
Nedaug, apie 30 kokiu. Idesiu kuria diena nuotraukyte ax.gif
Atsakyti
paskaiciau jusu tema ir nubegau tvarkyti savo nunertu sirdeliu, raudonu ir baltu. pasipuosiau langa - vaje kaip grazu. ryt pabandysiu nufotografuoti ir parodysiu. siaip labai norejau pasipuosti angeliuku sparneliais, bet kadangi ju neradau, tai gavosi sirdeles. tiks dekoracija iki valentono dienos wink.gif
grazaus jums ruosimoi sventems!
Atsakyti
Man irgi labai graziai langai atrodo. Uzsikabinom dar lempuciu girlianda ant lango, snaiges plevesuoja... Labai jauku ir grazu smile.gif
Atsakyti
Tai idekit savo graziuosius langus ir mum pasidziaugt bigsmile.gif

Mano angelai ir snaiges dar nekrakmolyti guli. Nunert, tai lengva biggrin.gif
Atsakyti