Įkraunama...
Įkraunama...

~~~Snaigių nėrimo schemutės~~~

fainuoliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2009 11 27, 12:37)
fainuoliai wub.gif

ačiū.
Čia bus dovanėlės artimiesiems prie Kūčių stalo (moterims-su raudonu kaspiniuku, vyram-mėlynu)...Angeliukas, kad saugotų nuo krizių ir kitų biesų hihihi.gif
Atsakyti
Capricorn, labai mieli angeliukai, saunuole 4u.gif wub.gif Ar sunku buvo nerti??
Atsakyti
QUOTE(jurida28 @ 2009 11 27, 12:43)
Capricorn, labai mieli angeliukai, saunuole 4u.gif  wub.gif Ar sunku buvo nerti??

visai ne thumbup.gif tik taip atrodo iš pirmo žvilgsnio. kas man patiko, kad visas nėrimas nuo pradžios iki galo-nenutraukus siūlo thumbup.gif
Atsakyti
Šauniai padirbėjai, Capricorn 4u.gif

..Tik, jei jau atvirai pasakius, tai netinka angeliukams spalvoti kaspinai.. O ypač ant kaklo.. Turiu patirtį, labai daug esu nunėrusi angeliukų (įvairioms progoms, įvairiems žmonėms, bažnyčiai..), tad patikėkit: angeliukas turi būti baltas, tyras, be jokių spalvotų papuošimų. Toks jau tas angeliukas yra... kitaip jau bus puošni lėlytė.. Bet jūsų valia puošti - aš tik sakau, kaip turėtų būti.
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2009 11 27, 13:42)
Šauniai padirbėjai, Capricorn 4u.gif

..Tik, jei jau atvirai pasakius, tai netinka angeliukams spalvoti kaspinai.. O ypač ant kaklo.. Turiu patirtį, labai daug esu nunėrusi angeliukų (įvairioms progoms, įvairiems žmonėms, bažnyčiai..), tad patikėkit: angeliukas turi būti baltas, tyras, be jokių spalvotų papuošimų. Toks jau tas angeliukas yra... kitaip jau bus puošni lėlytė.. Bet jūsų valia puošti - aš tik sakau, kaip turėtų būti.

man kažkaip irgi iš pradžių pasirodė kad gal nerišti jų...net nežinau.matysiu, gal ir nuimsiu-ča juk baika, vienas du ir nebėra jų mirksiukas.gif
Atsakyti
merginos, o gal turite angeliuku sparnu schema? reiketu kad butu tik sparnai...
Atsakyti
Capricorn - labai gražūs tavo angeliukai wub.gif gal galmėtu schemute? mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,gal kuri esat nerusi sita grozybe?Neriu ir mezgu jau nemazai laiko,bet tokiu idomybiu dar nebandziau blush2.gif Gal kuri gali paaiskinti kaip nerti? Cia ta schema,tai kaip ja reikai suprasti? nunerti pynute ir pradeti nerti pagal rasta? O kaip kita dali? O kaip padaryti viduriuka,kur taip graziai atrodo virsutinis?
Nu zodziu daug klausimu blush2.gif Bet gal kas gales padeti?
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pumpocka @ 2009 11 30, 10:56)
Sveikutes,gal kuri esat nerusi sita grozybe?Neriu ir mezgu jau nemazai laiko,bet tokiu idomybiu dar nebandziau  blush2.gif  Gal kuri gali paaiskinti kaip nerti? Cia ta schema,tai kaip ja reikai suprasti? nunerti pynute ir pradeti nerti pagal rasta? O kaip kita dali? O kaip padaryti viduriuka,kur taip graziai atrodo virsutinis?
Nu zodziu daug klausimu blush2.gif  Bet gal kas gales padeti?

cia turbut daugeli domina tas klausimas biggrin.gif
o dar vienas butu,idomu kaip ja taip isstandint? g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 11 30, 10:11)
cia turbut daugeli domina tas klausimas biggrin.gif
o dar vienas butu,idomu kaip ja taip isstandint? g.gif  smile.gif

tai turbut nerusiu neatsiras biggrin.gif Na isstandint gal galima apipurksti (pati nezinau net kaip vadinas,bat kazkur skaiciau kad toks purskalas yra)?
Atsakyti
Laba diena merginos mirksiukas.gif

Šauniai čia jūs darbuojatės,o aš kažkaip laiko neberandu servetėlėms ax.gif

Man irgi būtų įdomu,kaip viduriuką daryti toms eglutėms ax.gif ,o standinu aš tokius daiktukus želatina ax.gif
Atsakyti