fainuoliai
QUOTE(jurginėlis @ 2009 11 27, 12:37)
fainuoliai
ačiū.
Čia bus dovanėlės artimiesiems prie Kūčių stalo (moterims-su raudonu kaspiniuku, vyram-mėlynu)...Angeliukas, kad saugotų nuo krizių ir kitų biesų
Capricorn, labai mieli angeliukai, saunuole Ar sunku buvo nerti??
QUOTE(jurida28 @ 2009 11 27, 12:43)
Capricorn, labai mieli angeliukai, saunuole Ar sunku buvo nerti??
visai ne tik taip atrodo iš pirmo žvilgsnio. kas man patiko, kad visas nėrimas nuo pradžios iki galo-nenutraukus siūlo
Šauniai padirbėjai, Capricorn
..Tik, jei jau atvirai pasakius, tai netinka angeliukams spalvoti kaspinai.. O ypač ant kaklo.. Turiu patirtį, labai daug esu nunėrusi angeliukų (įvairioms progoms, įvairiems žmonėms, bažnyčiai..), tad patikėkit: angeliukas turi būti baltas, tyras, be jokių spalvotų papuošimų. Toks jau tas angeliukas yra... kitaip jau bus puošni lėlytė.. Bet jūsų valia puošti - aš tik sakau, kaip turėtų būti.
..Tik, jei jau atvirai pasakius, tai netinka angeliukams spalvoti kaspinai.. O ypač ant kaklo.. Turiu patirtį, labai daug esu nunėrusi angeliukų (įvairioms progoms, įvairiems žmonėms, bažnyčiai..), tad patikėkit: angeliukas turi būti baltas, tyras, be jokių spalvotų papuošimų. Toks jau tas angeliukas yra... kitaip jau bus puošni lėlytė.. Bet jūsų valia puošti - aš tik sakau, kaip turėtų būti.
QUOTE(dahlia+++ @ 2009 11 27, 13:42)
Šauniai padirbėjai, Capricorn
man kažkaip irgi iš pradžių pasirodė kad gal nerišti jų...net nežinau.matysiu, gal ir nuimsiu-ča juk baika, vienas du ir nebėra jų
merginos, o gal turite angeliuku sparnu schema? reiketu kad butu tik sparnai...
Capricorn - labai gražūs tavo angeliukai gal galmėtu schemute?
Sveikutes,gal kuri esat nerusi sita grozybe?Neriu ir mezgu jau nemazai laiko,bet tokiu idomybiu dar nebandziau Gal kuri gali paaiskinti kaip nerti? Cia ta schema,tai kaip ja reikai suprasti? nunerti pynute ir pradeti nerti pagal rasta? O kaip kita dali? O kaip padaryti viduriuka,kur taip graziai atrodo virsutinis?
Nu zodziu daug klausimu Bet gal kas gales padeti?
QUOTE(pumpocka @ 2009 11 30, 10:56)
Sveikutes,gal kuri esat nerusi sita grozybe?Neriu ir mezgu jau nemazai laiko,bet tokiu idomybiu dar nebandziau Gal kuri gali paaiskinti kaip nerti? Cia ta schema,tai kaip ja reikai suprasti? nunerti pynute ir pradeti nerti pagal rasta? O kaip kita dali? O kaip padaryti viduriuka,kur taip graziai atrodo virsutinis?
cia turbut daugeli domina tas klausimas
o dar vienas butu,idomu kaip ja taip isstandint?
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 11 30, 10:11)
cia turbut daugeli domina tas klausimas
tai turbut nerusiu neatsiras Na isstandint gal galima apipurksti (pati nezinau net kaip vadinas,bat kazkur skaiciau kad toks purskalas yra)?
Laba diena merginos
Šauniai čia jūs darbuojatės,o aš kažkaip laiko neberandu servetėlėms
Man irgi būtų įdomu,kaip viduriuką daryti toms eglutėms ,o standinu aš tokius daiktukus želatina
Šauniai čia jūs darbuojatės,o aš kažkaip laiko neberandu servetėlėms
Man irgi būtų įdomu,kaip viduriuką daryti toms eglutėms ,o standinu aš tokius daiktukus želatina