Įkraunama...
Įkraunama...

~~~Snaigių nėrimo schemutės~~~

QUOTE(Mur mur @ 2009 11 20, 20:47)
o sakykit, nuo lipalo per kelis metus snaigeles nepagelsta  g.gif
o kaip jas kietinti lipalu, jei reikia gerai itempti?
ir dar klausimelis, esu skaiciusi, kad iskrakmolytas snaigutes nupurskia serksnu, kad lengvai zeretu. ar esat kurios bandziusios?

visokie ten blizguciai po metu labai pageltonina snaiges ir varpelius wink.gif siemet balinsiu is naujo savo varpelius,kuriuos purskiau spec laku su blizguciais...man tas baliklio kvapas tai fe...bet gelsvu irgi nekabinsi...
Atsakyti
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 11 20, 11:06)
o gal galit kuri paaiskint kaip ta "little angel" nerti,tiksliau eiga...nuo ko pradet...schema suprantu bet nesigaudau kaip viskas daroma 4u.gif

Aš angeliukus neriu pagal savo susigalvotą "schemą", t.y. be jokios schemos, bet principas gali būti tas pats ir šitam "little angel".

Angeliukus neriu nenutraukdama siūlo. Pradedu nuo galvutės (ratukas iš 5-6 kilpų, toliau neriu žemais stulpeliais; 3 eiles platinu, nuo 4-tos mažinu stulpelių slaičių). Paskutinėj eilėj (vadinkim smile.gif "prie kakliuko"..) įneriu daug stulpelių su užmetimu (nerkit tiek, kiek schemoj parodyta) ir neriu "sparnelius", t.y. apskritimą smile.gif. Nunėrus apskritimą perlenkiu per pusę ir ties viduriu, sujungus priešingus apskritimo kraštus, ratuku pradedu nerti sijonėlį, vis pridėdama stulpelių kiekvienoje eilėje.
Na, kas neria ax.gif - supras, o kam kas konkrečiai neaišku - klauskit 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 11 20, 20:47)
o sakykit, nuo lipalo per kelis metus snaigeles nepagelsta  g.gif
o kaip jas kietinti lipalu, jei reikia gerai itempti?

tai pirma ismirkai lipale, o po to smeigtukais prismeigi, nemaciau cia problemos wink.gif
Atsakyti
user posted image user posted image
Papildyta:

dahlia+++, ačiū labai už pamoką, kaip nerti angeliuką nenutraukiant siūlo... thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo silsta: 20 lapkričio 2009 - 21:28
Prašom 4u.gif , jūs tik nerkit mirksiukas.gif . Malonu, kad supratot.
Atsakyti
QUOTE(aquilatel @ 2009 11 20, 18:52)
As tas snaiges neriau, tai ta kilpele dariau is triju pynutes akiu ir jas sujungiau. Atrodo normaliai, o ka is tikruju jinai reiskia nezinau  ax.gif

QUOTE(almantė_k @ 2009 11 20, 21:23)
taigi auksciau buvo rasyta, kad jei nori kad nerinys butu labai standus- ismirkyk lipale lygiom dalim atskiestame vandeniu ir patiesk ant folijos ar celofano kokio. as snaiges kietinau su labai mazai atskiestu lipalu, tai gavosi net per kietos smile.gif

aciu merginos uz atsakimus
Atsakyti
QUOTE(silsta @ 2009 11 15, 14:43)
Ir aš turiu išsisaugojusi tokius... Aprašymas nėrimo lietuviškas.

user posted image

Silsta, gal galetum dar karta imesti fotke, susiruosiau nerti ir neradau nykstuku unsure.gif
O si karta uzkrove bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurida28: 21 lapkričio 2009 - 22:11
QUOTE(jurida28 @ 2009 11 20, 20:30)
Capricorn, va is situ schemuciu neriau, manau atsirinksi.Jos labai greitai ir paprastai neriasi mirksiukas.gif Cia is pirmos temos istraukiau. ax.gif
O neriau siulais 8 nr, nors gali buti kad dar plonesniu, labai mazytes gavosi, apie 6-7cm.Ir tas mazytes apie kurias klausei pardaviau, tik nzn gal nusipiginau, 3 snaigutes uz ~3.70lt.

ačiū už schemutes smile.gif

QUOTE(silsta @ 2009 11 20, 22:26)
user posted image  user posted image
Papildyta:
dahlia+++, ačiū labai už pamoką, kaip nerti angeliuką nenutraukiant siūlo... thumbup.gif  4u.gif

oj kokios gražios drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jurida28 @ 2009 11 20, 14:28)
Labas, labai grazios snaigutes, kaip tau taip graziai proporcingai gaunasi isstandinti???Man prinerti labai paprastai gaunas, na bet jau standinti tai feeee. blush2.gif

as standinu su purskiamu tuostandikliu smile.gif jos nera jau tokios kietos,bet kad lygiai stovetu kietumo uztenka smile.gif

QUOTE(silsta @ 2009 11 20, 14:55)
dziaugsmelis7x7,
"little angel" nerti reikia atskirai visas detales, po to adatos pagalba susiuvu gražiai viską - gaunasi toks angeliukas. Galvytė - tai mažas karoliukas apnertas. Gal kitos kitaip neria, gal atsilieps?

aciu mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(aquilatel @ 2009 11 20, 15:33)
Standinti ir man nepavyksta. Visos issikraipo..
Papildyta:
Labai grazios snaiges. Su kokiais siulais neret?

net nezinau pavadinimo tu siulu,bet plonas ganetinai,plonesnis uz maxi 4u.gif
QUOTE(Olaiva @ 2009 11 20, 17:04)
dziaugsmelis7*7,o ten snaigytes ar serveteles? nes kai kurios tikrai laaabai dideles...
maxi siulai ar kazkokie storesni?

visos snaigytes,na gal fotkej nemazos atrodo,realiai tikrai nedideles,ruosiuosi kabinti ant lango tai norejosi ivairiu dydziu smile.gif ne maxi,bet tie mano plonieji baigesi siulai,tai nersiu su maxi,manau bus gerai smile.gif

QUOTE(dahlia+++ @ 2009 11 20, 21:53)
Aš angeliukus neriu pagal savo susigalvotą "schemą", t.y. be jokios schemos, bet principas gali būti tas pats ir šitam "little angel".

aciu labai,gera ideja 4u.gif
Atsakyti
dziaugsmelis7x7 - kas cia per purskiamas standiklis, kur ji perkat?

o jei krakmolinant, kiek pusei litro vandens reikia saukstu krakmolo? ar deti i salta vandeni ar siltesni? dovanokit, uz tokius kvailus klausimus, bet taip seniai kazka krakmolinau, jog nebepamenu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 11 22, 20:12)
dziaugsmelis7x7 - kas cia per purskiamas standiklis, kur ji perkat?

o jei krakmolinant, kiek pusei litro vandens reikia saukstu krakmolo? ar deti i salta vandeni ar siltesni?  dovanokit, uz tokius kvailus klausimus, bet taip seniai kazka krakmolinau, jog nebepamenu  doh.gif

yra tokia priemone marskiniu standinimui,pirkau maximoj ten prie skalbimo priemoniu(baltas flakonas,pavaidzuoti melyni marskiniai...) smile.gif nebrangiai ir kainuoja,apie 6-7 lt atrodo.bet seip paprastas krakmolas standina stipriau manau,tik tiek kad cia greiciau ir terliotis nereikia...apipurski pries lyginant ir psio smile.gif

o kai krakmolindavau paprastai,tai i salta vandeni...pusei litro na sauksta gal arba du dedavau,is akies 4u.gif
Atsakyti

Angeliukė
user posted image

Angeliukas
user posted image

Mūsų daug...bet dar kelių trūksta smile.gif
user posted image
Atsakyti