Įkraunama...
Įkraunama...

~~~Snaigių nėrimo schemutės~~~

QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 11 20, 14:25)
user posted image
o cia mano snaigiukai kaledoms 4u.gif

Labas, labai grazios snaigutes, kaip tau taip graziai proporcingai gaunasi isstandinti???Man prinerti labai paprastai gaunas, na bet jau standinti tai feeee. blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos bigsmile.gif
Kokia temutė thumbup.gif
Išsisaugojau keletą nuorodų, eisiu Kalėdoms papuošti savo eglutę ir aš wub.gif

Džiaugsmelis-snaigutės wub.gif wub.gif wub.gif

Papildyta:
Jurida28, tavo tokios lengvutės atrodo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Gal gali duot kairiam šone pirmų dviejų {tų mažų} schemutes bigsmile.gif
Atsakyti
dziaugsmelis7x7,
"little angel" nerti reikia atskirai visas detales, po to adatos pagalba susiuvu gražiai viską - gaunasi toks angeliukas. Galvytė - tai mažas karoliukas apnertas. Gal kitos kitaip neria, gal atsilieps?
Atsakyti
Standinti ir man nepavyksta. Visos issikraipo..
Papildyta:
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 11 20, 13:25)
user posted image
o cia mano snaigiukai kaledoms 4u.gif

Labai grazios snaiges. Su kokiais siulais neret?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aquilatel: 20 lapkričio 2009 - 14:25
Mergaites, atsakydamos i posta, necituokite nuotrauku 4u.gif
Atsakyti
dziaugsmelis7*7,o ten snaigytes ar serveteles? nes kai kurios tikrai laaabai dideles...
maxi siulai ar kazkokie storesni?
Atsakyti
Merginos, o man kas nors gali atsakyti del krakmolinimo - esu visiskai zalia sitame reikale. Bandau dabar angeliuka nerti ir nezinau kaip paskui reikes ji iskrakmoliti g.gif
Papildyta:
ir dar klausimelis,
cia shemuteje
http://picasaweb.goo...272458709672546
paskutineje eiluteje tokia kaip kilpute. ka ji reiskia?
Atsakyti
As tas snaiges neriau, tai ta kilpele dariau is triju pynutes akiu ir jas sujungiau. Atrodo normaliai, o ka is tikruju jinai reiskia nezinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Meduvė @ 2009 11 20, 17:26)
Merginos, o man kas nors gali atsakyti del krakmolinimo - esu visiskai zalia sitame reikale. Bandau dabar angeliuka nerti ir nezinau kaip paskui reikes ji iskrakmoliti g.gif
Papildyta:
ir dar klausimelis,
cia shemuteje
http://picasaweb.goo...272458709672546
paskutineje eiluteje tokia kaip kilpute. ka ji reiskia?

as tai spurgiuka is 3 pyneles kilpu padarau wink.gif
o angeliukus ir varpelius as standindavau uzmovusi ant vienkartiniu plastmasiniu stikliuku visokio dydzio wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Glacee @ 2006 10 20, 20:25)
agnieszka.v

user posted image

QUOTE(aagnyte @ 2006 11 12, 13:21)

Capricorn, va is situ schemuciu neriau, manau atsirinksi.Jos labai greitai ir paprastai neriasi mirksiukas.gif Cia is pirmos temos istraukiau. ax.gif
O neriau siulais 8 nr, nors gali buti kad dar plonesniu, labai mazytes gavosi, apie 6-7cm.Ir tas mazytes apie kurias klausei pardaviau, tik nzn gal nusipiginau, 3 snaigutes uz ~3.70lt.
Atsakyti
QUOTE(Meduvė @ 2009 11 20, 17:26)

taigi auksciau buvo rasyta, kad jei nori kad nerinys butu labai standus- ismirkyk lipale lygiom dalim atskiestame vandeniu ir patiesk ant folijos ar celofano kokio. as snaiges kietinau su labai mazai atskiestu lipalu, tai gavosi net per kietos smile.gif
Atsakyti
o sakykit, nuo lipalo per kelis metus snaigeles nepagelsta g.gif
o kaip jas kietinti lipalu, jei reikia gerai itempti?
ir dar klausimelis, esu skaiciusi, kad iskrakmolytas snaigutes nupurskia serksnu, kad lengvai zeretu. ar esat kurios bandziusios?

jurida 28 - tikrai nebrangei pardavei, nebent jos nedidukes ir prie ju nedaug laiko sugaisai. arba del neigudimo, arba del letapedistes as savasias snaigutes, tiksliau, viena neriu apie 1 val. tai uz 3 lt ne pro kur neatiduociau. o ir siulo nemazai vienai snaigutei sunaudoju. kai bus prekines isvaizdos, t.y. iskrakmolytos ar kitaip sustandintos - pasirodysiu wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mur mur: 20 lapkričio 2009 - 20:53