Daug snaigiu
snaiges
Kalėdos jau artėja... Atgaivinam temą
QUOTE(Taniu @ 2014 11 24, 12:05)
Kalėdos jau artėja... Atgaivinam temą
Turiu labai gerą nuorodą labai gražių snaigių nėrimui Youtube -
https://www.youtube....h?v=QdWQJwzb2tw
QUOTE(Abelo @ 2014 11 24, 20:38)
Gal cia pusinis stulpelis? Darai kaip su uzmetimu,tik iskart per visas tris kilpeles istrauki siula.
ir as maniau pusinis bet kad kazkaip blogai gaunasi
QUOTE(Dovileta @ 2014 11 24, 21:26)
ir as maniau pusinis bet kad kazkaip blogai gaunasi
O kodel blogai? As nerciau i ta zema stulpeli is kurio pirmas dvi pynutes padarai,po to vel neri dvi pynutes ir jas jungi jungiamaja kilpele i ta pati zema stulpeli. Taip neiseina?
man atrodo, kad darai pynutę, tada stulpiuką, tada vėl dviejų akių kilputę (kad nusileistum žemyn) ir prijungi ją lapuko apačioj. Esmė, kad turi nusileisti, o ne likti viršuje
QUOTE(Dovileta @ 2014 11 24, 20:10)
Sveikos, prasau pagalbos
niekaip nesuprantu kaip ta vieta viduriuke nerti tarp 2 akuciu?
aciu.
niekaip nesuprantu kaip ta vieta viduriuke nerti tarp 2 akuciu?
aciu.
Aš nėriau šitą snaigutę ir gerai man gavosi.
Pirmiausia nuneriu dvi kilpeles, tada darau ant vąšelio vieną užmetimą ir išneriu tą vidurinę kojelę (duriu į apčioje esančią kilpelę). Jau turiu dvi koleles, tada išneriu dvi kilpeles ir vėl duriu apačioje, kad gautusi lyg ir "pumpuriukas". Lygiai taip pat daromas ir sekantis didelis "pumpuriukas", tik su keturiom kojelėm....
O varge, nemoku paaiškinti suprantamai, bet gal kaip nors Jau geriau parodyti, negu aiškiai nupasakoti
Nuo viršaus nusileidžiu žemyn su dviem paprasčiausiom kilpelėm ir apačioje sujungiu.
silsta, bet tada liekat viršuje, o kaip nusileidžiat žemyn ir pereinat prie kito lapuko?
QUOTE(vija zemaite @ 2014 11 25, 19:59)
silsta, bet tada liekat viršuje, o kaip nusileidžiat žemyn ir pereinat prie kito lapuko?
Pirma kejelė pakylam į viršų su dviem kilpelėm, viršuje - vienas užmetimas, duriam apačioje ir kylam į viršų, gaunasi antra kojelę. Viršuje darom dvi kilpeles ir leidžiamės žemyn su dviem trečios kojelės kilpelėm. Aš suprantu, o kitam čia turbūt labai painu... Reikia bandyti, gal gausis
Gal kas atsilieps ir geriau/aiškiau paaiškins?