Įkraunama...
Įkraunama...

~~~Snaigių nėrimo schemutės~~~

Keliu temutę į viršų. Tai kaip vis tik tas snaigutes patogiausia standinti? Prinert tai prinėriau, išmirkiau krakomolo ir vandens mišinyje, susmaigsčiau adatėlėm prie kieto daikto, kad išdžiūtų. Išdžiūvo, bet.. liko visiškai nestandžios.. Kažkuri minėjo lipalo ir vandens tirpalą. Kokiomis dalimis gal žinot? ax.gif
Atsakyti
Atsakysiu pati sau, nes vakar tiesiog nusipirkau lipalo, ir 40 ml supyliau į kažkur 200 ml. šilto vandens. To pilnai pakako, snaigės šį rytą jau standžios ir kuo balčiausios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2012 12 18, 10:31)
Atsakysiu pati sau, nes vakar tiesiog nusipirkau lipalo, ir 40 ml supyliau į kažkur 200 ml. šilto vandens. To pilnai pakako, snaigės šį rytą jau standžios ir kuo balčiausios  thumbup.gif

O, aciu! Nes ir man sis klausimas rupejo! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(pumpocka @ 2009 11 30, 10:56)
Sveikutes,gal kuri esat nerusi sita grozybe?Neriu ir mezgu jau nemazai laiko,bet tokiu idomybiu dar nebandziau  blush2.gif  Gal kuri gali paaiskinti kaip nerti? Cia ta schema,tai kaip ja reikai suprasti? nunerti pynute ir pradeti nerti pagal rasta? O kaip kita dali? O kaip padaryti viduriuka,kur taip graziai atrodo virsutinis?
Nu zodziu daug klausimu blush2.gif  Bet gal kas gales padeti?
user posted image
user posted image

Noriu sia eglute nunerti!!! Bet kaip? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukso Pieva 2010 @ 2012 12 18, 10:45)
O, aciu! Nes ir man sis klausimas rupejo! 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Papildyta:
Noriu sia eglute nunerti!!! Bet kaip? 4u.gif

Nėra už ką wink.gif o šitą eglutę nerti man rodos yra nesudėtinga - viskas neriama į vieną viją (juostą), o paskui susiuvama ant kokio nors stovelio. Tik reikia aišku kantrybės. Nes ir su standinimu čia kiek sudėtingiau - reikia daugiau vietos, nei paprastom snaigutėm ar eglutėm unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2012 12 18, 14:02)
Nėra už ką wink.gif o šitą eglutę nerti man rodos yra nesudėtinga - viskas neriama į vieną viją (juostą), o paskui susiuvama ant kokio nors stovelio. Tik reikia aišku kantrybės. Nes ir su standinimu čia kiek sudėtingiau - reikia daugiau vietos, nei paprastom snaigutėm ar eglutėm  unsure.gif

As bandysiu ja nerti ir tada sukrakmolisiu, o paskui susuksiu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukso Pieva 2010 @ 2012 12 18, 14:17)
As bandysiu ja nerti ir tada sukrakmolisiu, o paskui susuksiu... ax.gif

Tai tokia ir turėtų būti darbų eiga. Lauksim rezultatų. maniškės snaigutės jau kaba ant eglutės, jeigu pavyks gražų kadrą padaryt vakare, pasirodysiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2012 12 18, 16:48)
Tai tokia ir turėtų būti darbų eiga. Lauksim rezultatų. maniškės snaigutės jau kaba ant eglutės, jeigu pavyks gražų kadrą padaryt vakare, pasirodysiu  blush2.gif

O, gerai, laiksiu 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Naturoj grazesne,blizga labai graziai,tik siuliukai nepasiduoda standinimui sad.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(norwa @ 2012 12 18, 21:26)
Naturoj grazesne,blizga labai graziai,tik siuliukai nepasiduoda standinimui sad.gif
user posted image

gražu
Atsakyti
Atsakysiu pati sau, nes vakar tiesiog nusipirkau lipalo, ir 40 ml supyliau į kažkur 200 ml. šilto vandens. To pilnai pakako, snaigės šį rytą jau standžios ir kuo balčiausios  thumbup.gif

Aciu uz informaciją, o tai su krakmolu ir mano nekaip atrodo 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Keletas schemuciu is osinkos:
user posted image user posted image
Atsakyti
kodel su krakmolu nekaip? bigsmile.gif
kuo lipalas geriau? bigsmile.gif
nuo stovejimo ar kabejimo snaigytes tikrai pagelsta,iskrakmolintas pilnai gali skalbt ir vel krakmolint,o standintas lipalu? ax.gif
Atsakyti

Aciu uz ideja tikrai reiks pabandyti thumbup.gif
Atsakyti