Keliu temutę į viršų. Tai kaip vis tik tas snaigutes patogiausia standinti? Prinert tai prinėriau, išmirkiau krakomolo ir vandens mišinyje, susmaigsčiau adatėlėm prie kieto daikto, kad išdžiūtų. Išdžiūvo, bet.. liko visiškai nestandžios.. Kažkuri minėjo lipalo ir vandens tirpalą. Kokiomis dalimis gal žinot?
Atsakysiu pati sau, nes vakar tiesiog nusipirkau lipalo, ir 40 ml supyliau į kažkur 200 ml. šilto vandens. To pilnai pakako, snaigės šį rytą jau standžios ir kuo balčiausios
QUOTE(Iveina @ 2012 12 18, 10:31)
Atsakysiu pati sau, nes vakar tiesiog nusipirkau lipalo, ir 40 ml supyliau į kažkur 200 ml. šilto vandens. To pilnai pakako, snaigės šį rytą jau standžios ir kuo balčiausios
O, aciu! Nes ir man sis klausimas rupejo!
Papildyta:
QUOTE(pumpocka @ 2009 11 30, 10:56)
Sveikutes,gal kuri esat nerusi sita grozybe?Neriu ir mezgu jau nemazai laiko,bet tokiu idomybiu dar nebandziau Gal kuri gali paaiskinti kaip nerti? Cia ta schema,tai kaip ja reikai suprasti? nunerti pynute ir pradeti nerti pagal rasta? O kaip kita dali? O kaip padaryti viduriuka,kur taip graziai atrodo virsutinis?
Nu zodziu daug klausimu Bet gal kas gales padeti?
Nu zodziu daug klausimu Bet gal kas gales padeti?
Noriu sia eglute nunerti!!! Bet kaip?
QUOTE(Aukso Pieva 2010 @ 2012 12 18, 10:45)
O, aciu! Nes ir man sis klausimas rupejo!
Papildyta:
Papildyta:
Nėra už ką o šitą eglutę nerti man rodos yra nesudėtinga - viskas neriama į vieną viją (juostą), o paskui susiuvama ant kokio nors stovelio. Tik reikia aišku kantrybės. Nes ir su standinimu čia kiek sudėtingiau - reikia daugiau vietos, nei paprastom snaigutėm ar eglutėm
QUOTE(Iveina @ 2012 12 18, 14:02)
Nėra už ką o šitą eglutę nerti man rodos yra nesudėtinga - viskas neriama į vieną viją (juostą), o paskui susiuvama ant kokio nors stovelio. Tik reikia aišku kantrybės. Nes ir su standinimu čia kiek sudėtingiau - reikia daugiau vietos, nei paprastom snaigutėm ar eglutėm
As bandysiu ja nerti ir tada sukrakmolisiu, o paskui susuksiu...
QUOTE(Aukso Pieva 2010 @ 2012 12 18, 14:17)
As bandysiu ja nerti ir tada sukrakmolisiu, o paskui susuksiu...
Tai tokia ir turėtų būti darbų eiga. Lauksim rezultatų. maniškės snaigutės jau kaba ant eglutės, jeigu pavyks gražų kadrą padaryt vakare, pasirodysiu
QUOTE(Iveina @ 2012 12 18, 16:48)
Tai tokia ir turėtų būti darbų eiga. Lauksim rezultatų. maniškės snaigutės jau kaba ant eglutės, jeigu pavyks gražų kadrą padaryt vakare, pasirodysiu
O, gerai, laiksiu
QUOTE(norwa @ 2012 12 18, 21:26)
gražu
kodel su krakmolu nekaip?
kuo lipalas geriau?
nuo stovejimo ar kabejimo snaigytes tikrai pagelsta,iskrakmolintas pilnai gali skalbt ir vel krakmolint,o standintas lipalu?
kuo lipalas geriau?
nuo stovejimo ar kabejimo snaigytes tikrai pagelsta,iskrakmolintas pilnai gali skalbt ir vel krakmolint,o standintas lipalu?
QUOTE(Iveina @ 2012 12 18, 10:31)
Aciu uz ideja tikrai reiks pabandyti