Įkraunama...
Įkraunama...

~~~Snaigių nėrimo schemutės~~~

aciu mergaites smile.gif siais metais dar nebus visa neriniuota eglute musu bet manau kitais, po truputi pailsint nu o kitu spalva ir storio siulu prinersiu daug snaigyciu ir turesim kitokia eglute nei iprasta smile.gif
Atsakyti
Mano šįmetinės snaigutės, schemos rastos SM - dalį snaigučių kabinsiu prie dovanėlių...

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Kadangi radau dvi temas, viena varpeliu, kita snaigiu..tai burtu keliu sugalvojau savo angeliuka nutupdinti sitoje temoje..pristatau:

Sv.Kaledu belaukiant..
user posted image

Neriau pagal sita schema..tik pakoreguodama vis laikas nuo laiko rasta pagal save. As uz improvizacijas newyear.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Carollina @ 2011 12 18, 00:56)
Kadangi radau dvi temas, viena varpeliu, kita snaigiu..tai burtu keliu sugalvojau savo angeliuka nutupdinti sitoje temoje..pristatau:

Sv.Kaledu belaukiant.. 
user posted image

Neriau pagal sita schema..tik pakoreguodama vis laikas nuo laiko rasta pagal save. As uz improvizacijas  newyear.gif

user posted image

labai grazus ir sventiski tavo angeliukai 4u.gif
Atsakyti
Na ir as pasirodysiu,tik nuotr. nelabai kokios,nebeturiu gero fotiko,siulu blizgesio nesimato verysad.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(norwa @ 2011 12 18, 16:37)
Na ir as pasirodysiu,tik nuotr. nelabai kokios,nebeturiu gero fotiko,siulu blizgesio nesimato  verysad.gif

labai labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(norwa @ 2011 12 18, 16:37)
Na ir as pasirodysiu,tik nuotr. nelabai kokios,nebeturiu gero fotiko,siulu blizgesio nesimato  verysad.gif

snaiges tokios tobulos, kaip raizytos
labai grazu norwa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(norwa @ 2011 12 18, 13:37)
Na ir as pasirodysiu,tik nuotr. nelabai kokios,nebeturiu gero fotiko,siulu blizgesio nesimato 

tikros snaiges - tokios lengvos lengvos, labai grazios wub.gif
Atsakyti
dziaugsmelis
perle70
egzotika
aciu aciuks.gif uz pagyras blush2.gif
Man tokios plonytes snaiges graziau atrodo,negu apnertos storai rolleyes.gif
Atsakyti
Norwa, labai gražios snaigės, gal gali mestelėt nuorodą schemučių? Mano tokios "riebesnės" gaunas. smile.gif
Atsakyti
Mano pirmasis bandymas nerti snaiges.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Spurgita @ 2011 12 19, 10:07)
Norwa, labai gražios snaigės, gal gali mestelėt nuorodą schemučių? Mano tokios "riebesnės" gaunas. smile.gif

Aciu aciuks.gif
Stai schemutes mirksiukas.gif

user posted image

user posted image
Antroj eilej,pirma schema(pagal ja neriau)
Atsakyti