Įkraunama...
Įkraunama...

~~~Snaigių nėrimo schemutės~~~

QUOTE(Mur mur @ 2009 12 23, 11:15)
o cia pasirodau papildyta snaigiu kolekcija  :ax

bigsmile.gif kokios gražios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(perle70 @ 2011 12 07, 20:56)
http://depositfiles....files/xojcbmi9h
sanet, spausk ant sitos nuorodos, cia tikrai nemokamai, turiu pati parsisiuntusi mirksiukas.gif

aciu, jau siunciasi thumbup.gif

QUOTE(silsta @ 2011 12 07, 21:17)
Labai gražių snaigių schemų - nuoroda -

https://picasaweb.go...Z8TMT1lMYKNyzg#

tikrai labai graziu yra thumbup.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanet: 07 gruodžio 2011 - 23:00
thumbup.gif
Atsakyti
Mano snaigės su nykštukais. Visos schemutės paimtos iš šios temos...nieko naujo smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Uksnė @ 2011 12 08, 14:10)
Mano snaigės su nykštukais. Visos schemutės paimtos iš šios temos...nieko naujo  smile.gif

Grazu wub.gif Reikes ir man sivakara prisesti prie snaigiu smile.gif
Atsakyti
Merginos man iskilo toks klausimas ,o kokio diametro gaunasi jusu snaigutes, nuneriau savo pirmaja snaige, bet man ji labiau panasi i mini servetelenei i snaige, kol neiskrakmolyta tai nelabai pamatuosiu kiek ji cm. neriau is plonu siuliuku ,vaseliu nr 15 arba 0.85mm. ar jos tokios ir gaunasi neminiatiurines.
Atsakyti
viskas nuo siulu priklauso, jei siulai plonesni tai jos mazesnes, jei storesni didesnes. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurventa @ 2011 12 09, 08:56)
viskas nuo siulu priklauso, jei siulai plonesni tai jos mazesnes, jei storesni didesnes. smile.gif

Na mano siulai ploni, del to ir klausiau, bet priklauso ir nuo pacios snaigutes schemos siandien nuneriau viena tikrai ,kad miniatiurine smile.gif
Atsakyti
Gal galit kas nors išverts pirmą snaigutę. Atrodo ir ženklus suprantu, nu bet neįkertu kaip nert unsure.gif
user posted image
Atsakyti
mano snaigytes ir angeliukai keli
user posted image smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2011 12 11, 13:11)
mano snaigytes ir angeliukai keli

kokie gražūs darbeliai thumbup.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Uksne, ingauk...puikus nerinukai thumbup.gif
Atsakyti