o aš šiemet tingiu nerti snaiges.nes jau visos pabodę,norisi kažko naujo,kad užkabintų.erdvines gal dar norėčiau...bet toks tinginys šiemet keptais meduoliais papuošėm eglutę ir gerai
Siemet as ir sakiau, kad snaigiu nebebus
Galvoju gal varpelius
Bet kad kazkaip isvis siemet jokio ikvepimo tokiem dalykam nera
Galvoju gal varpelius
QUOTE(Fanfan @ 2010 12 07, 16:19)
Siemet as ir sakiau, kad snaigiu nebebus
Galvoju gal varpelius
Galvoju gal varpelius
as nei varpeliu,nei snaigiu nenoriu.pasisotinau mezginiais siemet.kvepes eglute zaliuoju misku
Pasirodau ir aš
QUOTE(*Capri* @ 2009 11 27, 12:35)
Angeliukė
cia nenutraukiant siulo buvo neriama ar viskas atskirai ir tada buvo jungiama
QUOTE(asta30a @ 2010 11 26, 00:33)
nuo kurios vietos pradeti nerti? nuo galvos tu paprastu pyneliu?
QUOTE(padraika22 @ 2011 11 29, 09:49)
nuo kurios vietos pradeti nerti? nuo galvos tu paprastu pyneliu?
Taip,nuo galvos
QUOTE(padraika22 @ 2011 11 29, 17:04)
dar norejau paklausti, kodel kai neriu servetele man ji kaip kepure gaunasi? susilenkia kazkotai
tikriausiai pirmoje eiluteje blogai pasiskaiciavai stulpeliu skaiciu. Persiskaiciuok, o jei viskas gerai- tada vadinasi schema etiksli - tada pridek pirmoje eiluteje stulpeliu tiek, kad uztektu 1 papildomam serveteles motyvui.
QUOTE(Carollina @ 2011 11 29, 16:07)
tikriausiai pirmoje eiluteje blogai pasiskaiciavai stulpeliu skaiciu. Persiskaiciuok, o jei viskas gerai- tada vadinasi schema etiksli - tada pridek pirmoje eiluteje stulpeliu tiek, kad uztektu 1 papildomam serveteles motyvui.
o gali buti todel kad neriu su storais siulais? dar nenusipirkau iriso o labai nekantrauju nerti ismokti
QUOTE(padraika22 @ 2011 11 29, 17:11)
o gali buti todel kad neriu su storais siulais? dar nenusipirkau iriso o labai nekantrauju nerti ismokti
nu joooo..tas jaunatviskas nekantrumas
geriau eik nusipirk normaliu siuliuku ir vaseli prie jo...jei blogai gausis- isardysi ir permegsi. Tikrai, patikek manimi, bus zymiai smagiau