Įkraunama...
Įkraunama...

~~~Snaigių nėrimo schemutės~~~

o aš šiemet tingiu nerti snaiges.nes jau visos pabodę,norisi kažko naujo,kad užkabintų.erdvines gal dar norėčiau...bet toks tinginys doh.gif šiemet keptais meduoliais papuošėm eglutę ir gerai biggrin.gif
Atsakyti
Siemet as ir sakiau, kad snaigiu nebebus biggrin.gif
Galvoju gal varpelius g.gif
Bet kad kazkaip isvis siemet jokio ikvepimo tokiem dalykam nera unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2010 12 07, 16:19)
Siemet as ir sakiau, kad snaigiu nebebus biggrin.gif
Galvoju gal varpelius g.gif
Bet kad kazkaip isvis siemet jokio ikvepimo tokiem dalykam nera unsure.gif

as nei varpeliu,nei snaigiu nenoriu.pasisotinau mezginiais siemet.kvepes eglute zaliuoju misku smile.gif
Atsakyti
Pasirodau ir aš biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Capri* @ 2009 11 27, 12:35)
Angeliukė

cia nenutraukiant siulo buvo neriama ar viskas atskirai ir tada buvo jungiama g.gif
Atsakyti
QUOTE(asta30a @ 2010 11 26, 00:33)

nuo kurios vietos pradeti nerti? nuo galvos tu paprastu pyneliu? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo padraika22: 29 lapkričio 2011 - 11:56
QUOTE(padraika22 @ 2011 11 29, 09:49)
nuo kurios vietos pradeti nerti? nuo galvos tu paprastu pyneliu? blush2.gif

Taip,nuo galvos 4u.gif
Atsakyti
dar norejau paklausti, kodel kai neriu servetele man ji kaip kepure gaunasi? susilenkia kazkotai blush2.gif
pvz, as suskaiciuoju kiek vnt reikia nunerti akiu pynutes ir sujungiu. tada darau iskarto su uzmetimu. ar dar reikia kazkiek i virsu nunerti pynutes kad padaryti su 1 uzmetimu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo padraika22: 29 lapkričio 2011 - 16:06
QUOTE(padraika22 @ 2011 11 29, 17:04)
dar norejau paklausti, kodel kai neriu servetele man ji kaip kepure gaunasi? susilenkia kazkotai blush2.gif

tikriausiai pirmoje eiluteje blogai pasiskaiciavai stulpeliu skaiciu. Persiskaiciuok, o jei viskas gerai- tada vadinasi schema etiksli - tada pridek pirmoje eiluteje stulpeliu tiek, kad uztektu 1 papildomam serveteles motyvui.
Atsakyti
QUOTE(Carollina @ 2011 11 29, 16:07)
tikriausiai pirmoje eiluteje blogai pasiskaiciavai stulpeliu skaiciu. Persiskaiciuok, o jei viskas gerai- tada vadinasi schema etiksli - tada pridek pirmoje eiluteje stulpeliu tiek, kad uztektu 1 papildomam serveteles motyvui.

o gali buti todel kad neriu su storais siulais? dar nenusipirkau iriso o labai nekantrauju nerti ismokti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2011 11 29, 17:11)
o gali buti todel kad neriu su storais siulais? dar nenusipirkau iriso o labai nekantrauju nerti ismokti blush2.gif

nu joooo..tas jaunatviskas nekantrumas doh.gif lotuliukas.gif
geriau eik nusipirk normaliu siuliuku ir vaseli prie jo...jei blogai gausis- isardysi ir permegsi. Tikrai, patikek manimi, bus zymiai smagiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Angelas nertas pernai...Paskubomis,nes tiesiog buvau gavusi tokia uzduoti pagaminti kazka tokio i paroda per rekordiskai trumpa laika......Dabar mano vizija butu kitokia.Sukneles apacia turetu begalybe...bet yra ,kaip yra.Pernai dar nedrisau parodyt-siemet rodausi smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti