Įkraunama...
Įkraunama...

~~~Snaigių nėrimo schemutės~~~

Asta, ACIU labai 4u.gif einu bandyti ax.gif

rciux wink.gif
Atsakyti
QUOTE(jurventa @ 2010 11 26, 09:45)
prineriau ir as snaigiu kalėdoms

grazuuuuu bigsmile.gif
kaip jau kaledom pakvipo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue Rose @ 2010 11 23, 00:21)
man-patinka-tyla, ačiū, kad parodei, kokios gražios gali būti snaigės, nertos iš storų siūlų  wub.gif  4u.gif

Mergaitės, o gal kuri turit štai tokio angeliuko schemą?
user posted image
Praeitoj temoj mačiau, kad jį nėrėt, deja, schemutės, ar aprašymo neradau, arba pražiūrėjau netyčia  blush2.gif

Ar kas nors bandet nunert? Man toks ispudis susidare, kad nerimas nesudetingas, o va paskui surinkimas daliu ir apdirbimas, tai daug vargo reikalaujantis. Kazin ar tiesa?
Atsakyti
O gal kas užmatėte varpelių schemučių (aš biggrin.gif tikiuosi čia į temą) . Didelis ačiukas būtų. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulyte DD @ 2010 11 26, 16:02)
O gal kas užmatėte varpelių schemučių (aš  biggrin.gif tikiuosi čia į temą) . Didelis ačiukas būtų. 4u.gif

Snaigės, varpeliai ir t. t. - Kalėdos, tik kažkodėl varpeliams yra sukurta kita temutė mirksiukas.gif

http://www.supermama...howtopic=251262
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnesyte: 26 lapkričio 2010 - 14:14
QUOTE(pumpocka @ 2009 11 30, 11:56)

Sveikutes,gal kuri esat nerusi sita grozybe?
Atsakyti
va čia tai grozybė wub.gif jau praeitais metais norejau tokia nusinerti, nezinojau nuo ko pradet.Tikiuos siais metais nusinerti.
Atsakyti
Sveikutės, Feisbuke,mezgimo zonoje radau,kad organizuojami kursai,bet ne juos noriu pareklamuot,o burbulus parodyt,kaip gražiai turėtų atrodyti jais puošta eglutė wub.gif gera idėja thumbup.gif

user posted image user posted image user posted image

Nuotraukos iš čia
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2010 12 03, 11:28)
Sveikutės, Feisbuke,mezgimo zonoje radau,kad organizuojami kursai,bet ne juos noriu pareklamuot,o burbulus parodyt,kaip gražiai turėtų atrodyti jais puošta eglutė  wub.gif  gera idėja  thumbup.gif

user posted image user posted image

Nuotraukos iš čia

biggrin.gif labai gražu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulyte DD: 05 gruodžio 2010 - 12:07
Radau jūsų angeliuką,tik aprašymas lenkiškai,na čia gal dėdė googlius padės

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Persiprašau, labai nekokybiškos nuotraukos. Angeliukai kol kas ant kaktuso pakabinti, o nykštukus ant servetėlės pakabinsiu prie surištos kalėdinės dovanėlės...
Jei reikės schemų, galėsiu įkelti.

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo silsta: 05 gruodžio 2010 - 14:36
silsta simpatiski darbeliai 4u.gif ar bandete nerti ta grazia eglute balta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurventa: 07 gruodžio 2010 - 10:39