Asta, ACIU labai einu bandyti
rciux
QUOTE(jurventa @ 2010 11 26, 09:45)
prineriau ir as snaigiu kalėdoms
grazuuuuu
kaip jau kaledom pakvipo
QUOTE(Blue Rose @ 2010 11 23, 00:21)
man-patinka-tyla, ačiū, kad parodei, kokios gražios gali būti snaigės, nertos iš storų siūlų
Mergaitės, o gal kuri turit štai tokio angeliuko schemą?
Praeitoj temoj mačiau, kad jį nėrėt, deja, schemutės, ar aprašymo neradau, arba pražiūrėjau netyčia
Mergaitės, o gal kuri turit štai tokio angeliuko schemą?
Praeitoj temoj mačiau, kad jį nėrėt, deja, schemutės, ar aprašymo neradau, arba pražiūrėjau netyčia
Ar kas nors bandet nunert? Man toks ispudis susidare, kad nerimas nesudetingas, o va paskui surinkimas daliu ir apdirbimas, tai daug vargo reikalaujantis. Kazin ar tiesa?
O gal kas užmatėte varpelių schemučių (aš tikiuosi čia į temą) . Didelis ačiukas būtų.
QUOTE(Saulyte DD @ 2010 11 26, 16:02)
O gal kas užmatėte varpelių schemučių (aš tikiuosi čia į temą) . Didelis ačiukas būtų.
Snaigės, varpeliai ir t. t. - Kalėdos, tik kažkodėl varpeliams yra sukurta kita temutė
http://www.supermama...howtopic=251262
va čia tai grozybė jau praeitais metais norejau tokia nusinerti, nezinojau nuo ko pradet.Tikiuos siais metais nusinerti.
Sveikutės, Feisbuke,mezgimo zonoje radau,kad organizuojami kursai,bet ne juos noriu pareklamuot,o burbulus parodyt,kaip gražiai turėtų atrodyti jais puošta eglutė gera idėja
Nuotraukos iš čia
Nuotraukos iš čia
QUOTE(@asta @ 2010 12 03, 11:28)
Sveikutės, Feisbuke,mezgimo zonoje radau,kad organizuojami kursai,bet ne juos noriu pareklamuot,o burbulus parodyt,kaip gražiai turėtų atrodyti jais puošta eglutė gera idėja
Nuotraukos iš čia
Nuotraukos iš čia
labai gražu
Radau jūsų angeliuką,tik aprašymas lenkiškai,na čia gal dėdė googlius padės
silsta simpatiski darbeliai ar bandete nerti ta grazia eglute balta.