Įkraunama...
Įkraunama...

~~~Snaigių nėrimo schemutės~~~

Sveikos sulauke Sv.Kaledu!!!

Aciu uz pagyras blush2.gif

kurios norit aprasymu, per AZ parasykit savo el.pasto adresiukus 4u.gif
Atsakyti
Radau labai neblogą temą, nes pati mėgstu nerti.
Įdedu nuorodą su savo angeliukais. Nėrimas nesudėtingas, bet iš atskirų dalių (bent jau aš taip nėriau). Nėriau be schemutės, bet gavosi laaaabai panašūs į nuotraukose nufotkintus. Krakmolinau visas detales atskirai - po to sujungiau. Kadangi kalėdoms toli vežiau - tai šiek tiek "susikreivojo" paskutinis. Taip pat galvytes su plaukučiais dariau pati, bet tai prideda labai daug grožio ax.gif
Jei kuri norėsite - kreipkitės, padėsiu dėl schemučių biggrin.gif
http://public.fotki....-021.html#media
http://public.fotki....-064.html#media
http://public.fotki....-065.html#media
tiesa, viską sujungti teko galvą pasukti, kaip čia padarius, kad atrodytų gražiai. Tad viską vėriau ant sulankstytos vielutės, rankas apsukau tokiu pačiu baltu siūliuku. Kad būtų galima ir ant stalo padėti, tai pagrindui iš vielos padariau piramidę sijonui. Viela niekur nenukirpta, kad rankos nemakaluotų ir galva gerai laikytųsi. Viskas sutvirtinta viena vielute.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linkakalinka: 11 vasario 2010 - 11:05
Sveikos, jau ir aš pradėjau snaigių nėrimo sezoną...

user posted image

Schemos paimtos iš įvairiausių šaltinių, gal nelabai jau ir atrinkčiau....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo silsta: 13 lapkričio 2010 - 11:30
kokios įvairios ir snaigiškos thumbup.gif

šiais metais prie balto siūliuko pridėjau ir (nežinau kaip tikrai jis vadinas)tokį permatomą,blizgantį,tai tokį blizgesį,švytėjimą priduoda.vaikam tik tokios gražiausios hihihi.gif
Atsakyti
Vat ir aš pagalvojau, kad bent jau apnerti kokiu sidabriniu siūliuku būtų visai nieko... Įsivaizduoju, kokios tavo gražios snaigytės... Parodysi?
Atsakyti
QUOTE(siaudukes @ 2010 11 13, 13:07)
šiais metais prie balto siūliuko pridėjau ir (nežinau kaip tikrai jis vadinas)tokį permatomą,blizgantį,tai tokį blizgesį,švytėjimą priduoda.vaikam tik tokios gražiausios hihihi.gif

Kur tokių siūlų yra?
Pernai visą Kauną išmaišiau, pardavėjų klausinėjau - niekas tokių nematę, neturi, nežino..
Atsakyti
Alytuj ,siūlų pardėj ,,rojana,,
na kad Kaune nebūt,tai nesinori tikėt g.gif
špūliukė labai panaši į siuvamų siūlų

dar tik keturias turiu,tai kai bus ištampytos išstandintos,tadu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(siaudukes @ 2010 11 13, 14:34)
špūliukė labai panaši į siuvamų siūlų

Na, tada aš tokių turiu ax.gif - naudoju nematomoms siūlėms mašina. Bet kad prie nėrimo siūlo pridėti - nesugalvojau doh.gif O pardavėjų klausinėjau spec. blizgančių siūlų nėrimui..
Atsakyti
user posted image

realiai labiau blizga
Atsakyti
Siuliukas vadinas - liureksas,Vilniuje jo tikrai rastumet Vytenio g. ,kur audiniu parduotuve,nepamenu pavadinimo,gal Doklas.Dar rimtesneje siuvinejimo yrankius platinancioje parduotuveje.
Atsakyti
Labas vakarėlis, o sakykit, kokio dydžio siūliukais dažniausiai mezgat snaigutes? ax.gif
Atsakyti
Na, aš tai galiu nusakyti pagal vąšelio storį smile.gif
Dažniausiai neriu siūlais, tinkamais vąšeliams 0.75 ir 0.95.
Atsakyti